368 korvar

Inskrivet torsdag 19/3 kl 07:22
 
Brenda möter Alicia ute på gatan. De pratar om barn och Brenda säger då att det enda som räknas är Jacobs kärlek, inte vem som fött honom.
 
Bernice flirtar med James så han lyckas få henne att köpa ännu mer korv än hon tänkt sig. Hon planerar ölfestivalen och har köpt tyskölfestivalklädsel till henne och Alicia. Till sig själv hade hon köpt en dirndl-klänning men för att inte Alicia ska överglänsa henne så fick hon lederhosen istället.
 
Victoria pratar med Eric och han berättar om Vals otrohet. Vic har svårt att tro det så hon söker upp Val för att prata. Då berättar Val hela historien om Ian och att hon har hiv. Victoria säger åt Val att testa sig på en gång men Val vägrar. Eric som kommer hem för att hämta saker säger att det är lönlöst att prata med Val. Victoria ber Val berätta sanningen men Val kan inte det och hon får Victoria till att svära på att inte berätta det för någon.
 
Eric flyttar in hos David och Alicia. Jacob undrar givetvis varför Eric får bo där när inte Leyla fick göra det.
 
Pete och Adam kommer överens med Andy om att flytta hem till honom. Moira blir lite deppig när hon får veta att yngste barnet flyttar ut. Cain säger att det vore bättre om de andra männen i huset kunde flytta istället.
 
Declan och Charity fortsätter att låtsas ha ett förhållande med varann så de måste visa lite ömhet när de är ute bland folk. Declan passar på att kyssa henne flera gånger. (Har han känslor för henne? Antagligen kommer hon att smälta så småningom så de blir ett riktigt par, tror jag) De kommer överens om att han ska sova över hos henne men att de inte ska dela säng. Debbie (som inte trott på deras förhållande) ser när han kommer hem till dem och han kan inte låta bli att kyssa Charity flera gånger, så Debbie går ut för att låta dem vara ifred.
 
Marlon blir vansinnig när han märker att Bernice beställt alldeles för mycket korv. Han har ingen lust att han korv i varje maträtt som han gör. Bernice har problem med att öppna öltunnorna hon fått billigt.
 
Brenda pratar med Molly och Georgia via datorn. Hon blir lite besviken över att Georiga är där men inte hon. Det påverkar givetvis hennes humör. När en gäst på kaféet går iväg på toaletten så passar Brenda på att ta hennes plånbok ur väskan som står kvar på sittplatsen.
 
Pete håller på att packa för att flytta. Ross fortsätter att hålla koll på honom så när Pete är uppe i rummet så kollar Ross i hans väska. Där hittar han en påse med massa piller. De börjar tjafsa med varann eftersom Pete skyller på att drogförsäljningen är på grund av att pappan gjort slut på alla pengar när han letade efter Ross.
 
James kommer in i rummet och blir vansinnig på Ross som håller i påsen med drogerna. Han kastar ut sin son och säger att han inte är välkommen där längre. Pete försöker säga något men James lyssnar inte.
 
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Jag tycker Pete är snyggast i nya familjen;)

2015-03-18 @ 11:43:41
Postat av: Anonym

Fattar inte Vals logik......hon berättar inte för Eric för att hon är rädd att förlora honom....eh...och nu...ja just ja, hon förlorar honom......

2015-03-18 @ 20:41:59
Postat av: Stina

Val har nog tyvärr aldrig varit logisk, där är bara känslorna som styr.var inte så förtjust i Erik från början men han har blivit mer och mer sympatisk. Hur han står ut med Val begriper jag inte.

2015-03-18 @ 20:58:38
Postat av: Nina

James är ju helt dum i h... Soc borde tagit barnen när de var små. Det är ju tortyr att särbehandla sina barn så.

2015-03-18 @ 20:59:38
Postat av: ELIZA

Skulle bli tokig med alla karlar som trampar omkring hemma hos Moira....Och rötägget, vad han nu heter, skulle inte han jobba på verkstaden...2 har åtminstone lagat sej jobb, 1 på B&B, den andra som langare...Fattar inte heller Val´s logik...Gå och testa dej, människa...Eric har ju haft en ängels tålamod med henne....Jiiisses, vad korkad hon är, Bernice....Får ta fram skämskudden varje gång hon säger nåt...Vem var kvinnan som Brenda stal plånboken från? Hur hon nu tror att hon ska gå i land med det där...Kvinnan hade väl plånboken när hon betalade... En ny rollfigur?? Hoppas ...Kändes äckligt att Debbie skulle be morsan om ursäkt för att hon inte trott på Charity och Declan´s ""kärlekshistoria"".........JAAAA, jag mådde som en prinsessa när hon fick tvätta håret i köksvasken under Cain´s "överinseende".....Ha ha ha ha....................................Och Sam är det väl ingen ide´att ha någon åsikt om...Han lyssnar ju inte på någon....Ha ha ha ....

2015-03-18 @ 21:52:39
Postat av: Jonas

För övrigt hade Kiss smink även i början av 80-talet, så kvinnan i caféet hade inte fel.

2015-03-19 @ 07:06:50
Postat av: Astrantia

Bra där Jonas, rätt ska vara rätt! Men vad håller Brenda på med? Är det något sorts tröstbeteende eller bara tillfällig sinnesförvirring, eller är det hennes hjärntumör som spökar?
Jag tror också att Charity och Declan kommer bli ett par på riktigt, jag har alltid tyckt att de passat bra ihop på något sätt. En livsfarlig kombination i och för sig.

2015-03-19 @ 09:56:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0