En ny man dök upp i byn

Idag dök Paddys kusin Ross upp i byn. Han var en riktigt charmör... och jag fick den uppfattningen att han var polis men inte ville att det skulle komma ut. Donna kände ialla fall inte igen honom som någon kollega när hon backade in i hans bil.

Jimmy var ledsen men efter att ha pratat med Carrie så tänkte han leta upp Kelly för att prata med henne. Då fick han veta att hon dragit från byn och tagit veckokassan från butiken. Dessutom fick han veta att hon lämnat brev till sina nära och kära men han hade ju inte fått något.
Matt och Carrie hittade brevet till Jimmy från Kelly som Eli lämnat. I det stod det att hon ville träffa Jimmy på kvällen på det hotellet där hon bor och att hon skulle förstå om han inte dök upp. Hon hade också lagt i förlovningsringen i kuvertet. Carrie tar brevet och eldar upp det.

Senare på puben tackar Jimmy Eli för att han fått honom att öppna ögonen för vilken sorts flicka hon egentligen var. Eli protesterar mot det, hon älskade ju Jimmy över allt annat. Synd att han inte sa något om brevet han lämnat från henne...

Hilary hade fått jobb hos Eric. Hon trodde hon skulle vara hans personliga assistent men det var som sömmerska han menade och det gick inte allt för bra.

Jo letar efter en bock till sina getter men behöver barnvakt till Sarah. Lisa passar gärna henne och då passar hon på att träffa Debbie. Debbie får rätt bra kontakt med sin dotter och de får tillbringa lite tid ensamma för Lisa måste hjälpa Eric på fabriken. Med lite övertalning får Lisa Debbie att kanske tänka sig tanken på att umgås lite mer med Sarah eftersom hon när hon blir stor kommer att ställa massa frågor.Tyvärr så är inte Andy så pigg på den tanken.
Debbie påstår att hennes mamma hade en mångmiljonföretag när hon var 23 men det stämmer väl ändå inte?

Jack var på puben när ölutköraren John kom med en leverans. Då blev han tvungen att konfrontera honom. John blev väldigt förolämpad när Jack anklagade honom för att ha en affär med Diane. Tillslut fattade Jack att Diane ljugit om vem det var. Först ville han veta vem det egentligen var men sen gav han med sig om att låta det bero.
Victoria satt i trappan och hörde allt...

Nicola försöker få ett avtal med någon okänd kvinna (jag uppfattade iaf inte vem det var) men att det inte lyckades så bra. Därför ber hon David att använda all sin manliga charm till att få kontraktet.

Louise ska  få ihop ett frågesportslag men får problem med vilka hon ska välja. De får inte vara för många så hon måste välja mellan Pearl och Chas. Efter en liten frågestund väljer hon Chas men då kommer Edna på att hon inte kan ställa upp den dagen tävlingen är så Pearl får hennes plats =) Gulligt gjort av Edna som antagligen inte hade något inbokat.


Frågan är var är Rosemary, hon har fortfarande inte dykt upp?

Kommentarer
Postat av: Erik

Sarah är en väldigt söt och snäll flicka. Synd att Debbie är så hård. Nu gör hon faktiskt vissa ansatser att ta lite ansvar, men det verkar dömt att misslyckas. Hur länge ska det dröja innan Donna får reda på att Ross är polis? Och hur länge innan Jack får reda på sanningen om Dianes affär? Det måste braka loss ordentligt snart, allt pekar i den riktningen. Billy blir ju fri i morgon. Synd att det inte kan bli något mellan Jimmy och Carrie. Det verkar ju nästan som om de ville båda två ...

2010-05-26 @ 16:49:27
Postat av: Mariann

och hur länge ska det dröja innan Donna faller för sin poliskollega och vi får se ännu ett äktenskap gå åt pipsvängen?

Varför kan det inte bli nåt mellan Jimmy och Carrie?

Inte för att jag vill det för jag gillar ju som bekant inte den skatan :)

2010-05-26 @ 17:59:57
Postat av: Mariann

glömde: jag fattade inte heller det där med Charitys mångmiljonärföretag. Hon va ju prostituerad. Sen gifte hon sig med Chris Tate och då fick hon ju jobba lite med den firman. Är det möjligen det de syftar på?

2010-05-26 @ 18:02:39
Postat av: Cinnamon

Ja jag funderar också över Charitys mångmiljonärföretag, men det måste vara som du tror Mariann, att det är Chris Tates firma.

Undra hur det skall gå, lite vet jag vad som kommer att hända men jag har ingen aning om hur den här "sörjan" kommer att sluta.

2010-05-26 @ 18:14:27
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: Tina

Jag tror inte att Debbie struntar i sin dotter utav lättja, utan jag tror att det är av rädsla. Hon är rädd för att bli känslomässigt beroende av någon, i det läget är det bättre att stöta väck personen ifråga.



Sedan har ju Lisa gjort en helomvändning, för när Debbie bodde på Dinglegården tillsammans med sin dotter, då ville inte Lisa hjälpa henne. Det enda hon gjorde var att gnälla och gnata på Debbie. Hade hon hjälp henne att ta hand om Sarah och hjälp Debbie att komma igång så tror jag att Debbie hade klarat det. Det måste ju ha varit hemskt för Debbie att både gå igenom graviditeten ensam och inte våga berätta för sin familj. Hon hade behövt stöd då.

2010-05-26 @ 18:59:03
Postat av: Tina

Jag kollade lite i "boken" för att komma ihåg bättre om Charity. Det var hon som startade upp Tate Trash,sopfirman, så hon var ganska involverad i firman. det är nog så som ni andra säger att det är det som Debbie menar.

2010-05-26 @ 19:13:16
Postat av: Bo

Jag blir sur när det dyker upp nya figurer.

Men så går det en vecka eller två och så

känns det naturligt.

Man glömmer fort...

Jag skulle vilja ha in några invandrare

tex en asiatisk familj som tar över Viv:s

affär.

Eller varför inte en rysk oligark som

köper hela byn och parkerar sin helikopter

där han tycker det passar...

Nej, nu vet jag!

Svennis och Ulrika Jonsson tar in på B&B

för en het natt...

2010-05-26 @ 22:00:07
Postat av: Mariann

det kommer en svensk ryss :)

2010-05-27 @ 07:46:29
Postat av: Mariann

>>SoP: jag va bara tvungen att googla.. men jag kikade försiktigt aå jag inte skulle få för mycket information :)

Så här står det på Wikipedia:

Scott is the son of Viv Hope and Reg Dawson. Reg deserted them when Scott was young and Viv remarried Vic Windsor, who adopted Scott. Scott has a half-sister Donna and a stepsister Kelly.



The Windsor family moved to the village in 1993. Scott's natural father, Reg, followed them to the village and took Viv and Shirley Turner hostage at gunpoint, accidentally killing Shirley before being shot dead himself. Scott then got in with a bad crowd who forced him to steal from his family's post office and threatened his sisters. When Vic found out about the stealing, he declared that Scott was 'no son of his' and Scott left to join the army.



Det där dramat hade jag glömt. Alan Turners fru, Shirley blev alltså skjuten av Scott's far. Men jag minns hur äcklig Scott var och att han tog värvning och försvann.



Viv hade alltså en son - Scott - när hon gifte sig med Vic. Och Vic hade en dotter - Kelly. Kelly och Scott är inte släkt alls, adoptivsyskon. Donna är Vic och Viv's gemensamma barn, och alltså halvsyster till både Scott och Kelly. Rörigt värre :)

2010-05-27 @ 07:58:25
Postat av: Adm

>>>Erik

varför kan det inte bli något mellan Carrie och Jimmy? Iofs tycker jag inte att de ska bli ihop..

>>>Mariann, Cinnamon & Tina

Ok för att Charity startade upp företaget med pengar från Chris men inte var hon 23år då? Visst fick hon Debbie när hon var 13 men var Debbie 10 år när hon kom till byn?

>>>Mariann

Ja och Scott och Kelly hade en affär medan hon var gift med Roy.

Det var kul att få veta lite om Scott tidigare eftersom det hände långt innan jag började kolla på serien =)

2010-05-27 @ 08:23:38
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Erik

Varför det inte kan bli något mellan Carrie och Jimmy? Det hade väl varit trevligt om det blivit något ett tag i varje fall, men jag vet i varje fall att det inte kan bli något långvarigt på grund av sådant som händer längre fram för att uttrycka saken lite kryptiskt.

Angående invandrare i Emmerdale så kommer det visst en hel familj så småningom, men det dröjer nog, som driver något slags fabrik.

2010-05-27 @ 08:35:19
Postat av: SoP

>>Marianne: Tackar för det ! rörigt värre var ordet !

2010-05-28 @ 04:11:56
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Tina

>>>Adm jag tror att Debbie ska vara runt 18 år nu, och det kan kanske var åtta år sedan hon kom som fosterbarn till Paddy och Emely.

2010-05-29 @ 11:47:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0