"I put the kettle on..."

Det verkar vara en lösning på alla problem eller när man mår lite dåligt...

Idag var det bråk mellan Laurels föräldrar. De käbblade inför hennes familj som satt på första parkett. När man trodde att allt löst sig och att de skulle åka hem så kunde inte Hilary låta bli att påpeka att Doug hade leriga skor när han skulle sätta sig i bilen. Då fick han nog och marschera därifrån.

Idag fick vi också veta att Mr Da Souza hette Donald och var 73 år och innan han dog. Rik hade han varit men Nicola fann trygghet i honom och han brydde sig om henne. Nu vill hon bli sams med alla i byn och ber om ursäkt men det är nog endast Rodney som förlåter henne. Att hon köpte Holdgate farm var för hon visste att Rodney hade ägt huset när han skulle göra om det till ett spa till Kelly.
Lustigt att hon försöker bli sams med de flesta men ändå försöker hon stjäla David framför Jasmines ögon och hon förnekar inte det när Jas konfronterar henne.

Carl vänder sig till Barraclough och vill ange sig själv till polisen. De åker till stationen och möter Jimmy på parkeringen. Jimmy försöker att få honom att ändra sig för hans barns skull, för Jimmys skull, för sin egen skull men Carl tänker fullfölja det. Jimmy kramar om Carl med tårar i ögonen sen går Carl och Barraclough mot stationen. Då ringer Matthew och Carl stannar för att kolla mobilen men Grace fortsätter över gatan och blir påkörd av en lastbil. Först blir Carl helt hysterisk och tar på sig skulden, det är hans fel. Han kallar sig för mördare och vill att polisen ska gripa honom. De tror att han menar att det är hans fel att Grace dog och föser undan honom.
Jimmy skjutsar hem Carl som först super ner sig och deppar men sen blir han bara cynisk och hård. Han bryr sig inte om att Grace dött, det var bara bra att deras förhållande tog slut säger han till Vaughan när de träffas utanför polisstationen.

Victoria och Andy lagar middag till Jack men han tänker bara på gården och Diane. Efter samtal med Val så bestämmer sig Jack för att åka till Bernice för att hämta hem sin fru.

Det var fullt med roliga kommentarer idag, tyvärr kommer jag inte ihåg alla...
Det var lite kul när Jimmy ringer Carl som dragit iväg med bilen men inte får tag på honom och Matthew undrar varför de inte följde efter istället.  Då svarar Jimmy att han inte ville stressa upp Carl så han skulle krocka eller som det var på engelska att han skulle "wearing a tree as a hat".

Eller när Val och Rodney diskuterar Nicola som påstår sig vara ångerfull och numera snäll. Då säger Val att "jag kan kalla mig för Jennifer Lopez men jag har ändå ingen sån där" och pekar på sin rumpa...


Kommentarer
Postat av: Katarina

Hej! Idag tittade jag särskilt på Nicolas tänder eftersom någon kommenterade dem härom dagen. Nog har de blivit bättre efter tandställningen. Förut lutade de liksom inåt men det gör de inte så farligt längre. Det kanske vore läge med en något mera ödmjuk attityd om hon vill bli accepterad, eller åtminstone tolererad, i byn igen. Och att lägga ut garnen för David mitt framför näsan på Jasmin är väl inte riktigt rätt väg att gå. Men många andra har ju blivit förlåtna fast de burit sig åt som idioter. Att Rodney närmar sig henne är väl inte så underligt. Blod är trots allt tjockare än vatten.

Carl är en komplicerad kille. Och Matthew också för den delen. Hoppas verkligen Kelly tar mod till sig och talar ut med Jimmy. Om det sker på bekostnad av bröllopet så får det väl vara så, men man kan inte leva ett liv tillsammans med så mycket smussel och lögner i bagaget. Hon skulle varit ärlig från början när hon upptäckte att hon var gravid. Med tanke på hur dana bröderna och Carrie är, är det nog läge att lägga korten på bordet. Nu är hon ju dessutom i klorna på Debbie.

Hälsningar Katarina

2010-05-19 @ 15:54:07
Postat av: Erik

Äktenskapet mellan Laurels föräldrar är uppenbarligen på väg att spricka, de bara öste giftigheter åt sig mot varandra. Rodney och Nicola försonas, men kommer någon mer att göra det? Jag tyckte att han verkade mest emot i början. Sorgligt med Grace, men det var kanske enda sättet att få slut på Tom King-historien. Eller är den det? Den där Vaughn ger sig inte så lätt. Synd om Jssmine, ska David falla för Nicola? Nog verkar det så allt ... Ett tag verkade Nicola ha blivit lite snällare, men de gamla takterna sitter nog i, det är därför som de andra inte litar på henne ...

2010-05-19 @ 17:19:37
Postat av: Hanna

Min favorit idag var när Pearl undrade om taxametern i hennes taxi räknar bakåt när hon backar!

2010-05-19 @ 17:46:33
Postat av: Cinnamon

Ja se Nicola litar jag inte på för fem öre, hon hittar väl snart på något jäkelskap, verkar ju redan ha börjat med de anställdas schema, trixa så de inte kan ha rast.

Hehe ja Pearl var väl för söt :-)

2010-05-19 @ 18:30:18
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: Lena

Håller med dig Hanna, helt obetalbart, mer sånt tack!

2010-05-19 @ 20:02:41
Postat av: Jesper

The British Soap Awards börjar nU på ITV1



Emmerdale ligger tydligen bra till!



http://webactu-webtv.com/articles.php?lng=en&pg=841



(Obs se inte om ni ej vill se karaktärer 2009/10)

2010-05-19 @ 20:36:12
Postat av: Katarina

Hej! Apropå dagens rubrik. "I`ll put the kettle on". jag läste någonstans ett visdomsord som löd: "När du är nedstämd, vederkvicker dig thé." Jag borde leva av enbart te. Kanske ska prova den dieten och se om det verkligen hjälper.

Hälsningar Katarina

2010-05-19 @ 21:32:40
Postat av: SoP

Så fort jag såg lastbilen,så tänkte jag att nu händer det nåt,o Tjong så var Grace död, jag skrattade faktiskt högt för jag tyckte det var sån humor! Speciellt som jag ville bli av med den hopplöse fjortisCarl.

2010-05-20 @ 02:01:50
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Tina

Pearl, jag undrar vad hon har i IQ.

2010-05-20 @ 19:10:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0