J-a comhem!

De har inte fixat vårt problem med Internet hemma än men hoppas att det löser sig idag i alla fall. För att kunna hålla kontakten med min stora familj här =D så "tjuvbloggar" jag från jobbet vilket gör att det blir väldigt snabbt och kortfattat.

Sandy var tillbaka och mycket glad över sitt barnbarn. Däremot så håller Laurels mamma på att göra alla i omgivnig galna genom att ta över och kritisera det mesta. Kul när de diskuterade namnet på barnet och  någon sa att det var populärt att döpa barn till där de är tillverkade. Village Hall Thomas var i så fall namnet på Daniel =)

Debbie kommer överens med Eric om att byta ut halsbandet och Eric fixar en kopia. De tre musketörerna (Deb, Chas och Lexi) gömmer halsbandet i kyrkan i nattvardsvinet.

Barraclough är ledsen över sin mamma som är svårt sjuk efter en stroke. Carl försöker få kontakt med henne fast han tidigare lagt på luren när hon ringt.

Donna fick nog, hon försökte sätta dit Eli med att ge fel kod till ett larm men Marlon som fick veta det ringde honom och varnade. Donna sökte upp Zac som tog tag i saken och slängde ut Eli och sa att han var en skam för släkten Dingle eftersom han hotar sin egen familj.
Eli blev desperat och kidnappade Marlon och de har en dispyt på ett p-hustak och Eli är nära att ramla ner men Marlon och Donna som kommit dit i polisbilen räddar honom.

Kommentarer
Postat av: Erik

Det här du skrev från jobbet i går låg inte ute på bloggen i går kväll, utan först i morse. Hoppas du får ordning på ditt Internet hemma. Kan bara återigen instämma i hur jobbig Eli är just nu, man önskar honom dit pepparn växer. Men så lätt blir vi nog inte av med honom. Och Laurels mamma är det också lätt att reta sig på. Just nu önskar man bara att Marlon och Donna ska få lite ro och få finna varandra igen.

2010-05-05 @ 09:42:04
Postat av: Tina

Välkommen tillbaka, Adm.

Laurel´s mamma är bara för mycket. Vet inte hon som själv är mamma(?) att en nybliven mamma behöver lugn och ro, och inte en massa konflikter.



Sedan hade ju Eli gärna fått trilla över kanten för mig, men då hade han väl blivit någon matyr av någon slags. Han är lika ettrig, påträngande och ovälkommen som en geting vid picknicken.

2010-05-05 @ 09:43:10
Postat av: Erik

Visst är det väl skönt att den här bloggen finns, Tina, du som skrivit på TV-planeten förut, som nu verkar vara helt avsomnad. Här kan man hitta likasinnade som talar om vad de tycker om sina hatobjekt och favoriter i HTG.

2010-05-05 @ 10:16:16
Postat av: Adm

>>>Erik

Jag bloggade i morse när jag kom till jobbet eftersom jag inte fått Internet att fungera hemma på hela kvällen igår.

Och jaaa man får hoppas att Marlon och Donna klarar av den här jobbiga perioden.

>>>Tina

Tack! =)

Laurels mamma har nog glömt bort hur det är att ha små barn... Usch vilken jobbig kvinna det är.

2010-05-05 @ 11:47:38
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Bo

Laurel:s mamma känner man igen från andra serier från UK. En av de få jag sett utanför HTG. Jo, jag glömde polisen som Carl har ihop det med. Hon är också med just nu i EastEnders.

2010-05-05 @ 12:15:02
Postat av: Tina

Halsbandshistorien:Ha hahaha. :D

2010-05-05 @ 13:21:36
Postat av: Jesper

Ja denna länk är till brittiska "Soap awards)



http://www.britishsoapawards.tv/



(Jag röstade på bägge!!)

2010-05-05 @ 13:46:59
Postat av: Jesper

Efter att man röstat så får man ett mail som man bara klickar på länken-vips så får man ett certifikat!



(För er som ser HTG via TV4 så är röstningen helt fri från info om serien nu 2010!!)

2010-05-05 @ 13:54:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0