Att bli kär i en upptagen man...

Debbie klagade på att hon inte hade något riktigt liv, ingen flirt och Scott som inte brydde sig. Lisa bjöd över henne på Shepperdspie och hon tackade ja. Det visade sig att Lisa var barnvakt till Samson OCH Sarah men Debbie brydde sig inte så mycket om sin dotter. Är Samson och Sarah jämngamla? De ser lika stora ut men Sarah borde väl vara lite äldre? Har de bytt ut ungen som spelar Samson?

Kelly bjöd med Paul och Rodney på Jimmys svensexa. De skulle hålla koll på honom men det slutade med att Rodney stack med någon modell och Paul blev rätt berusad. Givetvis hamnade de på en stripklubb och Jimmy kände sig rätt obekväm, han ville inte alls vara där. Matt och Carl hade beställt en privat "lapdance" och Jimmy fick trots protester ta emot det i ett bås. Kelly som strippan hette visade sig vara Lexie! Hon slapp dansa utan kunde sitta och prata lite med Jimmy och han gav rejält med dricks åt henne.
Väl hemma somnar Jimmy på köksgolvet och Kelly blir rosenrasande. Hon är på väg att ställa in hela bröllopet men lyckas få reda på vad som hänt. Hon är snabb att berätta för Carrie om vem Jimmy sett på stripklubben. Carrie tror förståss inte på henne.

Val besökte Billy i fängelset och hon babblar på om Diane hit och Diane dit..och att hon tror att det är Grayson Diane är kär i. Billy orkar inte med hennes babblande utan blir rätt irriterad och försvarar Diane och avslutar besöket. Då fattar Val att det är Billy som är hennes systers kärlek. Sen blev det konfrontation mellan systrarna och en massa tårar. Hur ska det gå? Kommer Val att skvallra för Jack? Kommer de att bli sams igen? Inte ens Pollard kunde trösta henne och han såg uppriktigt ledsen ut.
Jag kan förstå att Val är ledsen men hon ska nog inte fördöma sin syster allt för hårt. Var det inte hon som var ihop med sin systers man och till och med fick ett barn med honom - Paul?


Det som störde mig idag var textningen! För att spara plats eller vad det var så kom en persons meningar på en rad medan den andra personens frågor som borde varit emellan dessa två meningar kom på raden under, fattar ni? Man skulle alltså sicksacka mellan raderna för att det skulle läsas i rätt ordning...

Trevlig pingst allihopa!

Kommentarer
Postat av: K

2010-05-21 @ 15:24:27
Postat av: Katarina

Hej! Ursäkta för ovanstående. Katten stötte emot tangentbordet. Jo, jag lade också märke till det där med textningen.

Idag var det väldigt dramatiskt. Men Val ska väl ändå inte säga så mycket eftersom hon, som du påpekar, t o m fick barn med sin systers man. Ja, vilken soppa. Hur ska det gå? Och nu får vi vänta ända till måndag innan vi får veta någonting.

Hälsningar Katarina

2010-05-21 @ 15:28:21
Postat av: SoP

Brukar sällan vara positiv till Val, men idag var hon Magnifik! Men Vem hade stoppat in det där patetiska snyftavsnittet med en slisksång i bakgrunden när hon kom gående hem? Nåt av det hemskaste jag sett i serien o_o Textningen tänkte jag inte på,men jag lyssnar mest.

2010-05-21 @ 15:47:41
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Lena

Det var ett tungt avsnitt idag. Kändes lite som ett avskedsavsnitt men det är väl för tidigt, elller?

Det var något ödesmättat över det hela. Vi får se på måndag.



Nu skall jag sätta mig o se ett gammalt avsnitt där det kommer att bli en danstävling. Någon nämnde det avsnittet här en gång, ang att det var roligt.

Känns nästan som det behövs nu



2010-05-21 @ 15:48:06
Postat av: Erik

Ja, Sams son Samson har blivit utbytt flera gånger, vet inte hur många de hunnit med hittills. Ibland beror det på att barnet växer, men vid ett tillfälle fick man visst byte en pojke för att han skrek och gnällde för mycket. Ja det var bra att Val och Diane fick reda ut sitt trasslande med samme man. Hur det ska gå vete gudarna.

2010-05-21 @ 18:46:02
Postat av: Tina

I alla fall är den Samson är med nu sötare än den som var med från början.



Jag tänkte inte på texningen heller.

2010-05-21 @ 18:50:12
Postat av: Bo

Jag läser inte texten.

Min franska är så pass bra.

Ciao!

2010-05-21 @ 20:26:45
Postat av: Hanna

Jimmy var underbar idag, kul att se honom släppa loss och däcka på köksgolvet.



Håller med om den där delen med snyftsången och konstiga klipp, passar inte in i serien.



Val som byter karlar om vartannat borde väl inte bli så upprörd över Billy och Diane.



Trevlig helg!

2010-05-21 @ 22:11:17
Postat av: Therése och Samuel

Jimmy har gått och blivit en sån softis. Håller med om att Val inte borde bli så upprörd.



Trevlig helg!

2010-05-21 @ 23:58:36
Postat av: Adm

Jag tycker också att den delen med Vals hemgång och Diane i baren med "passande" snyftmusik var felplacerad, inte riktigt HTG-stil.

Nya Samson var faktiskt lite sötare. När de är riktigt små är det inte alltid lätt att se om de bytt ut barnet men när de börjar få speciella kännetecken så märks det lättare.

Som tur är så lyssnar man på vad de säger för att inte missa deras underbara kommentarer men ändå så märkte jag att texten strula. (Fast dum som man är läser jag alltid texten, även om den är på grekiska och man inte fattar ett ord)

Jag tror inte Val är ledsen för att det just är Billy utan för att det var hennes syster som gick bakom ryggen, men jag kan ha fel.

2010-05-22 @ 11:04:36
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Tina

Vilken härlig pingstafton det har varit här nere i Skåne. Äntligen så har sommarnen kommit. Ha en fortsatt mysig helg mina vänner. Kram.

2010-05-22 @ 22:08:20
Postat av: Cinnamon

Idag först har jag kunnat se avsnittet, vi hade regnväder idag så då var det perfekt med HTG och chips :-)

Val borde tänka på att hon tidigare va i hop med Rodney och blev med barn med honom när han var gift med Diane. Jag tycker att Diane ska påminna Val om det faktiskt.

Jag håller med Adm om att det var malplacerat med snyftmusiken.

2010-05-22 @ 22:13:22
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: Erik

Ett litet tips för alla som saknar killen som spelade Robert Sugden i HTG. Söndag den 20 juni börjar kanal 9 sända deckarserien Kingdom, där han är med som en av huvudpersonerna. Har sett något avsnitt på norsk tv.

2010-05-23 @ 11:56:52
Postat av: Erik

Robert (eller Karl Davies som han heter på riktigt) är även med i ett avsnitt av Morden i Midsomer producerat i år, som kanske hör till dem som visas på SVT i sommar. Och i HTG-avsnittet om Jacks begravning som sändes i februari 2009 i England. Det lär vi få vänta ett bra tag på, men det är säkert väldigt sorgligt. De avsnitt som visas nu är från september 2007.

2010-05-23 @ 13:38:30
Postat av: Camillasnyahem

Vad kul med en svensk Emmerdaleblogg! Har följt serien i över 10 år och skulle liksom inte kunna leva utan den. ;)

2010-05-23 @ 13:42:33
URL: http://www.camillasnyahem.se
Postat av: Jesper

Lägger ut denna igen!



http://www.beckindale.com/2010/05/did-judy-westrop-know-walter.html



Hur mycket som helst från förr!!

2010-05-24 @ 07:07:04
Postat av: Jesper

Hej igen!

Till alla som tycker att Emmerdale var bättre förr , är sannerligen ej ensam om det , se bif länk från UK



http://www.beckindale.com/2010/05/british-soap-awards-emmerdale-didnt.html

2010-05-24 @ 07:13:39
Postat av: Sandiza Hotpants

Jag tycker Diane borde veta bättre än att strula runt med sin systers kille - JUST FÖR ATT hon själv led så mycket när hon blev utsatt för det samma, hon VISSTE hur överjäkligt det var liksom. Att dra upp Rodney-historian med Val "Men hallaoe, du låg ju med MIN kille, så nu är det rättvizt när jag kletar på DIN, azzå!" vore lite som att äga sig själv, tycker jag.



Och håller med alla som tycker det var megamesigt med det patetiska försöket att få djup i seriens intriger med musiken och klippen. Typ nåt en fjortis kunde klippa ihop och lägga ut på youtube, kändes det som.



Tycker Paul var supergullig när han lattjade med stripporna. Och Jimmy med som däckade på golvet ^^

2010-05-24 @ 11:12:29
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Lena

Jaha då hade jag helt fel. Anledningen till den ödesmättade musiken trodde jag var lite av ett farväl. Läste väl in lite för mycket själv där eftersom det var så annorlunda o oväntat.

Ser här att det dröjer ett par år till. Bra.



Då sällar jag mig helt till dem som tyckte att musiken var malplacerad o det blev lite löje över det hela.

2010-05-24 @ 14:03:13
Postat av: Tina

Jag är lite kluven när det gäller Debbie, men en stor del av mig tycker nog ändå synd om henne. Hela hennes attetyd vittnar om en rädsla att visa sig sårbar. Vad har inte hon varit med om under sin uppväxttid och vem bär inte i så fall indirekt skulden till att hon har blivit på detta sätt. Ju mera skit hon får desstu mera försvar kommer det i form av otrevilgheter från hennes mun.

2010-05-25 @ 13:52:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0