En vit barnvagn med röda prickar

Den barnvagnen är bara så Laurel =D
Idag fick hon för sig att biskop George behövde sällskap så hon försöker att få honom att umgås mer med Emily. Först verkar det inte gå så bra men när biskopen kommer tillbaka dagen efter för att hjälpa till i kyrkan så går det bättre. Ashley är först inte riktigt nöjd med Laurels påhitt men sen verkar han acceptera det.

Alan får ett paket som tillhör Eric och går över till honom för att lämna det. Då upptäcker han att Eric fått det paket som han saknat. Eftersom Eric öppnat Alans paket så gjorde Alan samma sak med Erics, det visade sig innehålla föryngringskräm.

Andys och Katies skilsmässa är klar och Jo vill fira med att resa bort. Tyvärr finns inte pengarna eftersom Andy måste betala Katies advokatkostnader. Då ledsnar Jo på att ses som barnvakt och piga. Hon har inte ens en ring på fingret fast de är förlovade. Det får Andy till att köpa en ring. När han frågar Jo om hon kan följa med och fösa in korna får hon nog och bestämmer sig för att dra till stan för att shoppa istället. Klumpigt sätt för honom om det var meningen att ge henne ringen.

Betty och Jasmine kommer på ett bra sätt att försöka bli av med De Sousas kontrakt på puben. De häller färgbortagningsmedel i skurvattnet när städerskan inte ser. Det blir en stor färgfri fläck på bardisken och de förlorar kontraktet som återgår till David. Då söker representanten för De Souza upp David och säger att de vill träffa honom. Han åker dit och får givetvis vänta innan han träffar chefen. Man får i början bara se lite av en hand och ett par ben så man fattar att det är någon gammal bekant. Inte trodde jag att det skulle vara Nicola men med facit i hand så är det ju klart, hon har ju haft städfirma. Hon erbjöd David att köpa hans företag men han nekade. Då sa hon att det skulle bli hennes, förr eller senare...

Rosemary forstätter att jävlas med Perdy. Hon säger till Katie att hon sett Perdy gömma en påse piller i en byrålåda men hon vågar inte säga något till Grayson. Då gör Katie det och Gray letar fram påsen. Perdy ser den men nekar till att det är hennes. Gray är rädd att Perdy planerar självmord men hon lovar honom att så är inte fallet. Hon häller ut pillrena i slasken när han ser på.
När Perdy vaknar mitt i natten ser hon att Rosemary är uppe och skriver något. Dagen efter ser hon på skrivbordsunderlägget att man kan se vad som skrivits om man stryker blyerts över. Då ser hon att det är ett självmordsbrev undertecknat av henne själv. Denna gång går Perdy tack och lov till Matthew (som verkar mer och mer sympatiskt) och de går till polisen. Där får de veta att undersökningen är nedlagd och Matthew fattar att det är Rosemary som påverkat polischefen. Perdy vägrar att åka därifrån så polisen ringer till Gray som kommer dit. Han tror inte på hennes anklagelser om att det är Rosemary som ligger bakom allt så Perdy åker hem med Matthew som lovar att ta hand om henne. Gray blir orolig och söker upp läkaren och då äntligen får han reda på att Rosemary fått malariapiller till en Kenyaresa. När han får veta hur symptomen blir om man är deprimerad och råkar äta dessa piller och att det passar in på Perdys symptom så åker han hem och konfronterar sin mamma.
Hon erkänner gråtandes....

Tror ni att hon håller fast vid sin historia inför andra?


Kommentarer
Postat av: Tina

Oj, du var snabb idag, Adm.



Ja, vi får verkligen hoppas att hela historien om Rosemary kommer ut i byn och att Perdy blir rentvådd.



Jag tycker att gamlngarnas skämt med posten inte är rolig, den är barnslig.



Sedan gillar jag att Laurell försöker att fixa ihop det mellan biskpen och Emely. Hehe.



... och sedan är Nicola tillbaka. Hon var kanske inte min favorit men ...

2010-05-07 @ 13:40:14
Postat av: Anonym

Man förstod ju att någon skulle komma tillbaka så



usch först tyckte jag att det var den där hemska Chloe som satt på kontoret (sekreteraren), tack o lov hade jag fel.

Nicola kan kanske liva upp det hela lite och



blir vi sen av med Rosemary nu så kanske det kan bli lite roligare igen.

Jag hoppas på det.



Snälla kan någon informera mig (har minne som en guldfisk:-)) var hon ensam när hon försvann ut Nicola eller hade hon kvar sin "sopgubbe"?

2010-05-07 @ 13:50:59
Postat av: Tina

Jag tror inte att de var ett par då. Om jag inte minns fel så dumpade han nog henne.

2010-05-07 @ 13:56:26
Postat av: Adm

>>> Tina

Jag är ledig idag så jag kunde se programmet live =)

>>>Anonym

Simon dumpade Nicola och sen stack han till Mexico med en annan kille som var bisexuell och hade haft ihop det med Paul. Kommer bara inte på vad han heter...

2010-05-07 @ 14:01:13
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Sandiza Fjantpants

Håller med dig, självklart borde man fattat att det var Nicola som hade den nya städfirman, hon hade ju den gamla i byn. Men det var la bytet av efternamn som gjorde att man inte kopplade.



Och tror tyvärr inte den manipulerande häxan RoseMary kommer bli avslöjad (än iallafall) hon kan ju komponera ihop en symfoni av trovärdiga lögner blixtsnabbt, ge henne 15 sekunder and shes ready to go och den lille morsgrisen Grayson kommer säkert tro henne.

2010-05-07 @ 14:24:10
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Sandiza Fjantpants

Tror RM kommer säga nåt i stil med: "Jo, men jag ville bara påskynda hennes symptom, jag gjorde det för hennes eget bästa så att hon skulle få den bästa vård så fort som möjligt!"



Sedan kommer hon hålla fast vid att Perdy fixat barnrummet, köpt barnkläder, tappat bort katten, grävt graven, krashat bilen, skrivit brevet, köpt pillerpåsen, osv.



Haha, "Spekulerarn" is my middle name ^^

2010-05-07 @ 14:31:47
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Tina

Paul var väl ihop med en italienare om jag inte minns fel, var det honom som Simon stack till Mexico med? Men vad hette han? Jag funderar så att jag nu ser ut som en sur kärring ( är annars en glad prick). Någon som vet vad italienaren hette.

2010-05-07 @ 14:41:20
Postat av: Lena

Tack! ja ja visst var det den andra "sopgubben" hon stack med:-) Undrar om han också kommer tillbaka.



Jag har ju följt två perioder en hel del den här tiden jag jag sett HTG nu o det blir lite rörigt ibland.

Längtar faktiskt till att jag skall komma ikapp mig nu men det lär ta ett par månader till.

Kanske till hösten.



Just nu är jag så inne i Chloe o hennes manipulerande med Carl o pappa King

Vilken Häxa Fast Rosemary är värre:-)



2010-05-07 @ 14:54:32
Postat av: Lena

Oj nu blev det riktigt fel. Var det hennes man som stack med honom.

Skulle önska att jag hade så stor hårdisk så jag kunde spara alla program. (o då menar jag en verklig hårdisk, min mänsklliga är väl inget att göra åt:-))

Får nog backa i bloggen här o uppdatera mig lite:-)

Tur att den finns

2010-05-07 @ 15:02:12
Postat av: Adm

>>>Sandiza

Du har rätt om Rosemary, hon hittar på lögner snabbare än hon blinkar.

>>>Tina

Italienaren hette Enzio men det var inte honom jag menade utan den andra killen som var sopgubbe. Jösses vad svårt det är att hitta i minnet ibland.

>>>Lena

Ja det var Simon som stack med sin sopgubbekollega.

Tror jag får kolla i arkivet och se om jag nämnt honom.

2010-05-07 @ 15:07:18
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Adm

Tyvärr så hände detta med Nicola och Simon och sopkillen innan jag började blogga men min dotter påminde mig om att han hette Ivan =)



TREVLIG HELG ALLIHOP!

2010-05-07 @ 15:23:02
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Jesper

Nä Nicola är väl ingen favo i repris men.....

Hon är sig lik och med nu 2010,så henne får ni dras med ett tag till he he!

2010-05-07 @ 17:20:46
Postat av: Erik

Killen som Simon stack tillsammans med hette Ivan, jag kom inte heller ihåg det, men kollade på Wikipedia. visste dock att det var till Costa Rica de stack, tror inte de kommer tillbaka. Skönt att Grayson äntligen satte sig upp mot sin mor i dag. Det borde han ha gjort tidigare. Lustigt med Pollards föryngringskräm ... Nicola är en riktig bitch, en sådan har det saknats länge. Om man nu inte kan kalla ragatan Rosemary för det?

2010-05-07 @ 17:23:41
Postat av: Katarina

Hej! Tror ni inte att Andy Sugden planerade lite ballongflygning med Jo när han skulle överlämna ringen? Han erbjöd sig ju att hjälpa killen med vamluftsballongen, när han hade kört sönder bilen, emot att han gjorde honom en tjänst i gengäld. Men att be Jo om hjälp med att flytta korna var inte helt rätt taktik för att få med henne ut. Kunde han inte ha sagt att han hade en överraskning åt henne itället?

Äntligen kanske morsgrisen Gray får upp ögonen för vilka sidor hans mor egentligen har. Men hon klarar sig säkert ur knipan med sitt välsmorda munläder, fantasi, anseende, vänner och pengar. Svårt att tävla med det när det gäller trovärdighet.

Nicola Blackstock Da Sousa is back in business. Det ska bli kul att se hur det här avlöper. Hon var en riktig bitch förut och ränderna går ju som bekant aldrig ur.

Hälsnignar Katarina

2010-05-07 @ 17:26:28
Postat av: Cinnamon

Ja idag var det riktigt spännande. Jag vet hur det går med alla men jag tänker inte avslöja något, för då har jag ju sabbat för er andra :-)

2010-05-07 @ 17:34:51
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: Katarina

Åh din lyckost. Jag bävar inför sommaruppehållet för jag antar att det blir ett sådant i år också. Och sen börjar man inte sända igen förrän fram i oktober. Och så blir det juluppehåll. Det är inte konstigt att vi ligger så långt efter här.

2010-05-07 @ 17:43:51
Postat av: Bo

Ballongflygning?



Jag tar med mig Rosemary, flyger upp ett par 1000 m, sticker hål på ballongen och hoppar med fallskärm. Bye bye Rosemary!

2010-05-07 @ 17:44:40
Postat av: Lena

Tack för det Cinnamon. Hade varit trevligt om fler tänkte som du.

2010-05-07 @ 17:53:35
Postat av: Marina

Åh vad arg man blir på rosemary!!Hoppas att mattew och perdy blir ihop och att perdy dumpar sin gubbe och svärmorsan!!

2010-05-07 @ 19:55:46
Postat av: SoP

Nicola-åh vad jag SÅ väldigt mycket avskyr henne-rent ruskigt att bli så hatiskt mot en rollfigur men vad sjutton- Cloe o Debbie är i samma klass. Och Katie, och fula bruttan från australien som jag glömmer vad hon heter hela tiden.

2010-05-07 @ 20:42:03
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Tina

Glöm inte Jo. Hon är bara för gnäääälig.

2010-05-07 @ 21:55:41
Postat av: Jesper

Ja skulle det bli liknande uppehåll som i vintras så ni som har möjlighet skaffa en parabol (min 150cm) rikta emot astra2D 28,2 öst och se förstklassig brittisk tv (BBC ITV Channel4 Five Etc)



Jag lovar det ÄR BÄTTRE tv!



Numera ser jag bara nyheterna på svensk tv i övrigt är det brittisk tv som gäller här i allafall.



2010-05-07 @ 23:08:09
Postat av: Cinnamon

Där jag bor får man inte sätta upp en egen parabol, så jag är lite avundsjuk på dig nu Jesper :-)

2010-05-08 @ 00:34:14
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: Katarina

Hej! Jag har en parabol och en fasansfull massa kanaler, alla möjliga från BBC men inte ITV. Det är väl den som sänder Emmerdale?

Hälsningar Katarina

2010-05-08 @ 10:40:33
Postat av: Jesper

Katarina!

Har du som jag med "lilla" parabolen och Canal digital riktad emot Thor?



(Där är det bara de kanaler BBC i efterhand säljer ut till övriga värden tyvärr)



Så funkar det inte då det är en helt annan satelit samt på en annan grad (28,2 Öst)



http://www.lyngsat.com/astra2d.html

(Info om inställningar!)



http://home.swipnet.se/peter_kristiansson/astra%202d.html

(Lite info från en i halland som får in astra2d)



Mycket av detta kan till en början vara rena "grekiskan" men efter ett tag förstår man och det är ganska enkelt , men man måste ha tålamod om man ska ställa in parabolen själv , den är rikningskänslig.



Digitalbox går bra med de som även kan söka efter fria (FTA) kanaler

2010-05-08 @ 11:47:03
Postat av: Jesper

http://home.swipnet.se/peter_kristiansson/astra%202d%20i%20falkenberg.html



Funkar denna då?

2010-05-08 @ 11:49:04
Postat av: Jesper

http://home.swipnet.se/peter_kristiansson/astra%202d.html

2010-05-08 @ 11:51:16
Postat av: Jesper

http://www.google.com/search?q=Mottagning+av+Astra+2D+i+Halland&rls=com.microsoft:sv:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7ADRA_sv



Denna funkar väl?

2010-05-08 @ 11:52:48
Postat av: Jesper

Adm!



Om du vill så kasta 11:51:16 samt 11:49:04



De funkar ej!!

2010-05-08 @ 11:55:51
Postat av: Adm

>>>Jesper

Ajabaja, inte skvallra!

>>>Erik

Menar du att Rosemary inte klassas som riktig bitch?

>>>Katarina

Ja det verkade som om han tänkte ballongflygning men som sagt, att locka med att fösa in korna är väl inte direkt så smart.

>>>Cinnamon

Åh jag blir så nyfiken men tackar för att du lyckas hålla tyst =)

>>>Bo

Ta med dig Eli också (Förlåt Sandiza!)

>>>Marina

Jag håller med, Matthew verkar bry sig om Perdy... eller är det bara för att komma åt Rosemary?

>>>Sop

Menar du Louise? Vem av tjejerna gillar du då?

>>>Jesper

Självklart tar jag bort det...

2010-05-08 @ 12:14:21
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Jesper

Ett tips om man får tag i en parabol 150cm el,180cm som visas i Halland så om man monterar den efter väggen , måla den i husets färg så smälter den in och syns knappt på håll!!



Annars så är det en mycket snygg montering som peter gjort , helt klart!



Paraboler finns att köpa nya , men leta begagnade då de oftast är billiga då folk ej behöver så stora numera.



2010-05-08 @ 12:19:14
Postat av: Jesper

Adm,



Nä men det kan väl ändå inte vara fel att veta om någon är kvar eller??

2010-05-08 @ 12:20:27
Postat av: Jesper

Nä du har nog rätt Tex Nicola kan ju råka ut för något så man är säker på att hon lämnar och då har jag mitt pucko talat om att hon är med nu , du har givetvis rätt!!

2010-05-08 @ 12:27:22
Postat av: Elin

Inget sommaruppehåll enligt tittarombudsmannen.

2010-05-08 @ 12:30:05
Postat av: Erik

Kan det verkligen vara sant att det inte ska vara något sommaruppehåll? Det har aldrig hänt tidigare. Såg inte chatten i dag.



Jovisst, Adm, är Rosemary en bitch, men inte riktigt av samma sort som Kim Tate, Sadie och Stephanie t.ex

2010-05-08 @ 13:12:44
Postat av: Jesper

Kanske tv4 ändå inser att dom inte är oumbärliga ändå?

2010-05-08 @ 13:56:18
Postat av: Tina

Ett litet uppehåll mitt i sommaren skadar inte tycker jag.Men inte mer än 5-6 veckor, det är lagom. Fast sänder de hela sommaren så får man fixa med det också ( DVN får jobba)

2010-05-08 @ 15:20:05
Postat av: Jesper

Ja sommaruppehåll har serien i England , fast inget över jul och nyaår då går den hela tiden!



Må-Ons+Fre 1 avsnitt Tor 2st avsnitt!

2010-05-08 @ 17:40:07
Postat av: Elin

Var ju Ring Tv4 idag och då sa han att det inte skulle bli något uppehåll. Han sa också att många kommer bli nöjda över det, medan andra kommer bli missnöjda. Men hellre inget uppehåll, än uppehåll hela sommaren för då får jag panik. Kan vi ju börja närma oss England iaf.

2010-05-08 @ 18:34:25
Postat av: SoP

Jepp,Louise-- hm, jag har lite svårt för de flesta tjejerna har jag upptäckt, det är de som driver serien verkar det som , det är svårt att få vara en trevlig tjej där verkar det ? ;-) Gillar jag nån? Tja- vet inte riktigt vilka som betraktas som tjejer, men-Jag gillar oftast Donna fast hon är så naiv, o Laurel o Betty ;-)Och "Mamma Dingle".

2010-05-08 @ 22:21:50
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Pandora

Ivan hette killen som Simon reste bort med.

Erics min när hans kräm blev allmän kännedom var obetalbar hehehe. Skådisen som spelar Eric har visst gjort en massa porrfilmer på 70 talet. Bla i Sverige

http://www.imdb.com/name/nm0158348/ här är en länk med hans filmografi. Tänk det trodde jag inte:)

2010-05-08 @ 22:54:03
Postat av: Cinnamon

Hon som spelar Edna har varit med i en film där hon hade en bordell :-)Minns inte vad filmen heter men jag såg den i vintras.

2010-05-08 @ 23:07:00
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: Erik

Angående att det inte blir något sommaruppehåll: Kanske har TV4 tagit till sig av våra protester i höstas i alla fall, trots att det inte verkade så då. Bra jobbat allesammans! Bara att ladda videon då, om man vill ut i solen. Det brukar ju vara lite stiltje annars på TV om somrarna, bortsett från en och annan bra deckarserie, så det blir skönt att ha något roligt att titta på om kvällarna. Och så kanske vi får chansen att inte hinna ikapp men i varje fall komma närmare de nyare avsnitten i England. Det är faktiskt ett stort steg av fyran att inte ha något uppehåll, det har nog aldrig hänt under alla år som HTG gått där. Någon eller några somrar sände de flera månader gamla repriser i TV4+ har jag för mig.

2010-05-09 @ 09:55:20
Postat av: Erik

Adm: hinner du skriva något varje dag i sommar om serien fortsätter att rulla på utan uppehåll? De flesta har ju semester och reser kanske bort någonstans. Å andra sidan har ju många bärbara datorer med sig, så att de både kan blogga och kommentera om de har tid och lust och även se missade avsnitt på TV4 Play. Själv jobbar jag hemma om jag nu har något jobb och reser sällan bort annat än över dagen, eftersom jag varken har bil eller råd med utlandsresor. Jag är kanske ovanlig på så vis, men ut i solen eller på sjön vill man kanske och så kommer ens barn och eventuella andra oväntade personer på besök, så man sitter kanske inte inne och tittar på TV mitt på dagen. Hoppas det här experimentet faller väl ut för TV4, om de nu inte ångrar sig och om de genomför det att de inte gör något tremånaders vinteruppehåll i stället, för då skulle man verkligen sakna HTG mer än på sommaren.

2010-05-09 @ 16:28:49
Postat av: Adm

>>>Jesper

Du kom ju på varför man inte bör hinta om någon är kvar själv... Dessutom så hinner det hända en massa saker innan vi är i kapp de avsnitt som sänds i England just nu. Så antagligen kommer det att vara minst en stor katastrof där det rensas ur i rollistan innan vi har hunnit till 2010 års avsnitt.

>>>Elin, Erik & Tina

Jag har inget emot ett kortare sommaruppehåll.

Om det inte blir något i år så vet jag inte om jag hinner blogga varje dag men ska göra så gott jag kan.

>>>SoP

Viv då? Jag gillar faktiskt henne också, och Val.

>>>Pandora

Erics porrfilmer nämndes förut en gång i kommentarerna och redan då fick jag bilder i huvudet som jag inte ville ha =/

>>>Cinnamon

Hmmm, Edna som bordellägare? Svårt att tänka mig det även om man sett henne när hon är med i Skenet bedrar.

2010-05-10 @ 08:40:42
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Erik

Edna som bordellägare. Jag skrattar för mig själv när jag tänker på det. Komisk tanke, svårt att föreställa sig.

2010-05-10 @ 08:44:06
Postat av: Erik

Jag har kollat på nätet. Filmen heter tydligen "Personal services" och är från 1987. Det är en komedi lite av Monty Python-typ, verkar det som. Kanske vore rolig att se, hur man får tag i den vet jag inte.

2010-05-10 @ 08:54:10
Postat av: Ylva

Hej, första gången jag kommenterar här hoppas det är ok, har bara läst tills nu. Men i alla fall ang. Nicola, var inte hon en RIKTIG översittare mot Laurel? Men det ska hon väl inte kunna återuppta nu när Laurel och Ahsley är gifta hoppas jag.

2010-05-11 @ 10:32:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0