Äntligen inser Matthew vad som hänt med Perdy...

Barraclough försökte ringa Carl men hans mobil låg hemma. Givetvis såg Matthew hennes försök.

Duke flytta hem igen. När Ryan sökte honom hos Terry för att prata lite så fick Jamie Terry till att skjutsa Ryan till Duke. Där blev stämmningen rätt trist, bara massa tjafs mellan far och son. Tillslut så fick Terry nog och slog till Duke. Inte konstigt eftersom Duke bett Terry att slå honom, visa att han är en man.
Efter det kunde de prata ut och Terry bad sin far att flytta hem till honom igen.

Jas tog emot bilen som hon fått av David men hon gav den till Pearl. Det uppskattades inte av honom men om det fick Jas till att förlåta honom så visst... Jas håller honom på litet litet avstånd trots allt.
Pearl vill sälja bilen till Debbie och jobba inom taxiverksamheten.

Diane misstänker att Victoria tjuvröker och konfronterar henne. Hon nekar givetvis först men erkänner sen och skyller på stress.

Paul fick Gray att åka till Perdy och först verkar det gå bra men sen dyker Rosemary upp på sjukhuset. Det gör Perdy hysterisk och hon råkar säga till Gray vad som hände hans far när han dog. Gray tror hon ljuger men väl hemma frågar han sin mamma om det och hon berättar allt...(men är det sant? Vi har ju hört om pappans självmord tidigare men vi vet ju inte om Rosemary ljuger.)
Gulligt var det i alla fall när Belle får tyskalektioner av Rosemary.

Matthew hälsar på hos Perdy och efter ett tag fattar han att hon har blivit förgiftad med pillrena av Rosemary. Han får Perdy till att "låtsas" (ur sjukhusets perspektiv) bli frisk för att få komma hem så de kan sätta dit tanten för det hon gör. Perdy tvekar först för hon vill inte ljuga för Gray men går med på det sen.

Eli sabbar ett affärsmöte för Debbie och säger att hon inte är pålitlig så mannen drar därifrån. Visst skulle Eli kunna se lite bättre ut om man hade kostym oftare?

Donna berättar att ett till rån har hänt och det liknade det som Marlon råka ut för. Det måste ju vara samma person...eller? Marlon är orolig för att Eli har gjort det.

Jo är ledsen för geten men Sam pratar om att det finns mini-Zoo som barn gillar att åka till. Jag trodde han menade att de skulle lämna geten där men tydligen skulle de öppna ett mini-zoo på farmen. Andy gillar inte idéen. Sam säger till Jo att han kan prata med Andy =)

Kommentarer
Postat av: Erik

Matthew hotade Barraclough kanske också bör tilläggas. Ja, Rosemary kan vara så trevlig mot Belle och Zak, men rent förskräcklig mot andra, så att man blir arg bara man ser henne. Och hon fortsätter säkert att manipulera och ställa till elände för andra än Perdy också. Det är väl det som är så bra med HTG, att alla inte är helt vita eller svarta, goda eller onda, utan de har förmildrande sidor också.

2010-04-24 @ 12:22:52
Postat av: Katarina

Hej!

Ja, Rosemary är och förblir ett mysterium. Har hon alltid varit så manipulativ? Drev hon sin man till självmord? Eller tog hon livet av honom? Och om han nu tog livet av sig, hände det någonting med Rosemary då som gjorde att hon är som hon är, någon sorts psykos? Hur som helst så är hennes och sonens relation allt annat är normal. Han sväljer allt hon säger med hull och hår och tror att hon är totalt ofelbar.

Vad Andy Sugden beträffar är han en träbock utav den allra värsta sorten. Ett mini-zoo vore väl en jättebra idé som extra inkomstkälla och för att marknadsföra och sälja sina getmjölksprodukter. Vågar man ingenting så vinner man ingenting heller. Hälsningar Katarina

2010-04-24 @ 13:51:10
Postat av: Lena

Visst är det något lite osunt med kontakten mellan mor o son. Skulle jag klistra mig på mina söner på de viset så hade dom då inte tittat lika ömt på mig som Gray gör på Rosemary, det är då säkert:-)



Annars är jag väldigt ambivalent angående de flesta i serien. Ena veckan kan jag gilla någon men sen bli riktigt trött på samma person veckan därpå.

Det är bara Betty som håller måttet i alla lägen:-)



2010-04-24 @ 17:13:41
Postat av: SoP

Jag blev full i skratt åt mig själv när jag kom på hur jag lever mig in i den här serien- satt där i soffan o sa " Men kom igen då Terry,klappa till gubbfan" :-D

2010-04-25 @ 21:33:45
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Erik

Ville bara säga att det här är den bästa HTG-bloggen. Det är alla som skriver och kommenterar här som gör den så läsvärd. Sedan kanske inte alla är överens alltid, alla kan ju inte ha samma uppfattning om tex Shadrach och Rosemary.

2010-04-26 @ 10:47:45
Postat av: Adm

Jag kan inte annat än att hålla med om att alla dessa karaktärer i HTG är sådana som man ibland älskar och ibland tycker mindre om. Rosemary var otroligt rolig när hon serverade hästkött till Sadie men jag hatar när hon gör Perdy sinnessjuk, även om jag inte har Perdy som någon större favorit.

Betty har många sköna kommentarer och är oftast rolig men kan även hon bli lite "föör mycket" ibland.



>>>Erik

TACK!

jag måste erkänna att jag känt att det kanske blir för mycket med två nästan likadana bloggar om HTG...

2010-04-26 @ 11:27:34
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Erik

TV-planeten är så gott som död numera. Jag undrar vart alla tagit vägen. Tina har ju hittat hit, men var finns Sussie. Sarah och Lilian och allt vad ni hette? Kan de ha tröttnat? Det finns de i min bekantskapskrets som vant sig av med HTG under uppehållet. Finns det fler som känner några sådana?

2010-04-26 @ 16:45:55
Postat av: Lena

Nej nej vad säger du

inte kan Betty bli "föör mycket" :-)



(jo faktiskt, det händer))

2010-04-27 @ 10:16:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0