Att hota en polis

Undrar hur Barraclough hanterar Matthews hot om att göra det otrevligt för henne om hon inte låter deras familj få vara i fred? Hon hade precis gjort slut med Carl och han blev så ledsen att han söp sig full och berättade allt för sina bröder. De löste "problemet" med att köra Carl till något ställe utanför Zeebrugge och vidare till Düsseldorf i en av deras åkeribilar. Jimmy följde med som stöd/vakt.

Jasmine fyllde 18 och nu får hon äntligen dricka alkohol på puben. Hon fick en motorcykel (?) av Debbie i present. David försökte få fira med henne men hon nobbade honom. Kul kommentar av Debbie som påpeka att han ser ut som en tjej i håret och nästan kvalificera sig till att vara med i deras tjejkväll.

Victoria fick jobb på puben i köket för att hjälpa Marlon. Det gillade hon inte speciellt mycket men hon verkade inte ha något val. Diane pushade henne till att inte lata sig. Vic utnyttjade situationen och ville inte gå ner i källaren för det fick henne att må sååå dåligt, det påminde henne om olyckan när hon höll på att drunkna.
Sen leta hon reda på Vals gömda cigaretter och skulle precis tända en när Val kom in. Det var lite kul när Diane kom in och undra vad de höll på med och Val säger att det inte är något men tydligen så får hon en ljusare röst när hon ljuger och det vet Diane. Hahahaa stackars Val försökte mörka rösten när hon skulle fortsätta prata.

TJ råkade i bråk på lekis för att någon av pojkarna hade retat honom och sagt att han inte har någon mamma och när Duke fick veta det lärde han grabben att man måste slå tillbaks. Det uppskattades inte av Terry som försöker att uppfostra sonen utan att slåss. Louise fick vara Terrys bollplank när han behövde prata ut.

Kommentarer
Postat av: Katarina

Hej! Kanske kan Marlon hjälpa till att få fason på Victoria? Om han inte är för mjäkig förstås. Men han verkar ju ha bra hand med barn att döma av tidigare avsnitt när han och Donna var beredda att ta hand om de fyra småkillarna. Hade inte Marlon en dalmatiner-hund förut? Vart tog den vägen?

2010-04-22 @ 19:12:17
Postat av: Tina

Victoria är just nu bara för mycket trotsig tonåring.

2010-04-22 @ 22:06:23
Postat av: SoP

Åh vad jag gillar Matt när han blir så där hotfull!Fast jag skulle Inte vilja möta "honom " irl-

det var nog en EU-moppe Jasmine fick va? Men hur hade Debbie råd med en sån?

2010-04-23 @ 03:15:08
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Anett

Hei!

Jeg snublet over denne bloggen da jeg satt og letet etter en av mine favorittserier fra jeg var barn. Jeg har ikke rukket å lese noe særlig ennå, men takker deg for den og lurer/undrar samtidig om det går å kjøpe denne serien i dag? Gode minner fra barndommen og ingen foreldre lenger å spørre... Takk i alle fall!

2010-04-23 @ 03:27:10
URL: http://nettabjornland.blogg.no
Postat av: Erik

Har Hem till gården gått i Norge? Bor du i USA nu? Det går att köpa gamla avsnitt på DVD, dock inte alla från början, tror jag. Däremot kan man se de allra första avsnitten på Youtube. Och man kan ladda ner de avsnitt som går i England nu på sin dator. Allt det här har det skrivits om tidigare på den här bloggen. Men någon annan kanske kan berätta mer om det här för dig, som själv har köpt de här boxarna?

2010-04-23 @ 09:57:57
Postat av: Katarina

Hej!

Jag har en dvd-box med 6 skivor. Den heter "Hem till gården specials" och innehåller en massa tillbakablickar, reportage bakom kulisserna, intervjuer, dokumentärklipp, bilder från studiolokalerna och en massa, massa annat men inte direkt några hela avsnitt från serien. Däremot är det ett par filmer med, bl a om Dingles i Australien. Man får ju även se hur det en gång började. Det är fantastiskt att en serie kan överleva så länge. Det är verkligen en sevärd box och jag kan varmt rekommendera den till alla fans. Hälsningar Katarina

2010-04-23 @ 11:51:46
Postat av: Marcus

>>Anett. Om du vill lada ner gamla säsonger av Hem till gården kan du registrera dig på en sida som heter The box.bz De har inriktat sig på brittiska Tv-program och de har något som heter classic emmerdales och man laddar då hem en hel säsong i taget, t.ex. vårsäsongen 1996. Jag tror inte att det är olagligt att tanka hem därifrån för det är en jättestor sajt som enbart har Tv-program på menyn. Man kan också ta hem de avsnitt av HTG som sänds dagligen i Storbrittanien. Det är tyvärr inget alternativ för mig eftersom jag vill se avsnitten textade men det kanske är något för dig. Med vänliga hälsningar Marcus.

2010-04-23 @ 13:06:28
Postat av: Adm

>>>Katarina

Marlons hund dyker upp ibland, speciellt när han måste ut i naturen för att tänka ;)

>>>SoP

Klart det var en EU-moppe, tack! Debbie har ju fiffel för sig så man vet ju aldrig var pengarna kommer ifrån.

>>>Anett

Välkommen hit, du får gärna berätta om något minne från förr.

2010-04-24 @ 08:01:45
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0