"det är din inre fegis som talar.."

Det var Kellys kloka ord till Paul som inte svarat på Jonnys frieri. Hon råkade vara i närheten i trädgården när det hände. Hon menade att man ofta inte vågade satsa för man trodde att det alltid kunde bli bättre eller tvekade om det var den rätte. Paul lyssnade och sen sa han ja till Jonny.
Detta var under smyckesutställningen på Home Farm. Katie tog med sig Grayson som sin gäst och det gillades inte av Matthew. Bruce, eventutställaren, blev så imponerad av Debbie när hon tidigare lagat hans bil, (som hon förresten sabbat bara för att få laga den), så han bjöd in henne till utställningen. Paul hade frågat Chas om hon kunde hjälpa till med serveringen och det gjorde hon. Kelly var där med Jimmy men när Matthew pikat henne om hennes dyra shoppingvanor så fick hon nog och drog iväg ut. På gårdsplanen möter hon Eli som hon börjar prata med. Något champagneberusad och ensam så finner hon att Eli är en tröst så hon kysser honom. Han blir väldigt förvånad och mycket nöjd. Tyvärr för hans del så finner hon sig snabbt och släpper honom men någon smyger i buskarna och tar ett foto med mobilen, vem kan det ha varit?
Lexie, Debbie och Chas gjorde upp de sista planerna för att kunna stjäla det dyraste halsbandet på evenemanget. Det höll på att gå åt skogen med allt eftersom proppskåpet som de räknat med skulle vara öppen var låst och användes som förråd av Rodney. Lexie lyckades ändå öppna det och kunde mörklägga rummet  där smyckena låg. Kuppen lyckas, ingen hittar något på tjejerna och Bruce vill inte ringa polisen. Undrar varför? När de är på väg ut tror Rodney att han vet var halsbandet är gömt men det visar sig att champagneflaskan endast innehöll champagne och inget halsband så blir han väldigt besviken.
Tjejerna tar limousinen och åker hem, skålar i champagne och firar sin framgång.

Lisa är på väg att bjuda Belles kompisar på ett pyjamasparty för att Belle ska få ha ett kalas. Då kommer det fram att Belle och hennes vänner är på Mills Cottage (Grays och Perdys hus) och har fest. De går förbi där och hör att tjejerna har kul. Lisa blir så besviken att hon inte kan hålla emot tårarna. Jag trodde det var Home Farm Belle visade för sin kompis häromdagen när de planerade festen...
Belle får veta att Zac och Lisa vet om festen när hon kom hem. Hon blev uppskickad på sitt rum.

Billy är arresterad trots att Debbie erkänt att allt bara var ett misstag. Daz känner sig sviken av sin far och undrar varför han gjort som han gjort.

Bob packade väskan för att åka till USA till Viv.


     ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

TREVLIG VALBORG ALLIHOP!

 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Så sorgligt det var idag. Så trist att se Lisa o Zak:s besvikelse o tillkortakommande.



Trevlig helg

2010-04-30 @ 15:21:02
Postat av: Cinnamon

Trevlig valborg

2010-04-30 @ 16:05:45
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: Erik

Vad Debbie var snygg i sin aftonklänning. Hur lyckades de gömma halsbandet utan att det upptäcktes? Kollade man aldrig folks väskor och liknande? Skönt att några fick bli lyckliga i alla fall i dag, jag menar Paul och Jonny. Sorgligast i dag var att se Lisa så gråtfärdig. Ingen kan se så ledsen ut med hela ansiktet som hon.

2010-04-30 @ 17:02:03
Postat av: HP

Någon mer än jag som tror att grayson kommer att komma emellan Paul och jonnys lycka??? Det verkar ju som sagt inget förhållande som får vara lyckligt och stabilt i HTG nu.



Måste bara säga att denna bloggen är riktigt rolig :)

2010-04-30 @ 17:31:00
Postat av: Hanna

Det måste ju ha funnits en anledning till varför Eli smög runt på Home farm (ja, förutom hans kleptomani). Någon tog ju även kort på honom och Kelly när de kysstes.



Tycker det var häftigt av Debbie, Chaz och Carrie att genomföra kuppen. Det var ju inte direkt en schysst man som drabbades.



Trevlig valborg på er alla!

2010-04-30 @ 17:37:38
Postat av: SoP

Inlevelse ;-) Jag i soffan Åh, snälla Paul, säg ja, säg ja ! Sen tror jag att den där stölden drabbar -Rodney,som inte verkar ha den försäkring som ett sånt speciellt event behöver-eller fattade jag helt fel ? Vad jag förstod så hade Debbie petat in halsbandet i huvudet på sin pälsstola eller vad det var?

2010-04-30 @ 22:11:26
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Cinnamon

Om jag såg rätt så slängde Rodney iväg sin kavaj till om det var Chas eller Debbie, minns inte riktigt och sa att den skulle kemtvättas. Så då lät Debbie halsbandet slinka ner i kavajfickan innan hon blev visiterad. Rodney hade ju redan blivit visiterad då.

2010-05-02 @ 13:26:43
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: Adm

OBS!

Idag så kanske jag inte kan uppdatera bloggen eftersom Comhem behagar bråka med oss igen men håll tummarna för att det ska vara åtgärdat när jag kommer hem...

2010-05-03 @ 11:58:47
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Bo

Lisa blev verkligen ledsen och jg förstår. Det är en tävling mellan små barn. Det vet jag med min dotter och den kalashysteri som varit varje år.



Jag tycker Pauls partner är ganska blek. Både som roll och som skådespelare. Noll utstrålning.



Sen känner jag att Debbie passar bäst i jeans och skjorta än i aftonklänning...



Hälsningar till alla HTG fans, Bo

2010-05-03 @ 13:32:32
Postat av: Tina

Att Lisa blev ledsen det förstår jag, men jag hade också dragit mig för att ta hem kompisar, om jag hade varit Belle. Dinglehuset är ju inte vidare fräscht.

2010-05-03 @ 17:21:08
Postat av: Erik

Man börjar verkligen bli trött på Eli nu. En annan man kan bli trött på är Laurels mamma som bara jämför Laurel med systern Caroline hela tiden och får henne att må dåligt. Undrar om Rodney anar att tjejerna har något fiffel på gång med Pollard. Han såg lite lurig ut ...

2010-05-03 @ 18:24:49
Postat av: Erik

Såg förresten en gammal bekant i "The Bill" i dag. Han som spelade Sean Richards, Lens son, som var gift med polisen som hade ihop det med Cain. Försvann sedan från byn med lady Tara. Här spelade han en man som försökt mörda sin frus älskare.

2010-05-03 @ 19:21:34
Postat av: Adm

Det är så frustrerande att inte ha internet hemma, saknaden av att kunna skriva av sig om vad som hänt i programmet är stor.

Jag är också trött på Eli. Han må ha charm men tyvärr så visar han sin fula sida hela tiden.

>>>Bo

Jag håller med, Jonny är verkligen grå och tråkig. Däremot så har Debbie vid något annat tillfälle visat att hon kan vara snygg i aftonklänning men som sagt, hon är snyggare i jeans och skjorta.

>>>Erik

Rodney såg väl när Eric hälsade på tjejerna lite lätt på puben och tjejerna har han ju misstänkt ett tag.

Sean kommer jag ihåg, i början var han bara en jobbig lastbilschaufför =)

2010-05-04 @ 10:31:20
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: petra

mycket bra blogg =)=) kommer definitivt att fortsätta läsa!!

Trevlig fortsättning

2010-05-04 @ 12:01:24
Postat av: Bo

Glömde säga det att jag är så glad över denna blogg där alla vänner av HTG kan mötas. Tack!!!!!!!!!!!!



2010-05-04 @ 12:12:33
Postat av: Tina

Ja, vi är som en kär familj, eller?

2010-05-04 @ 15:16:13
Postat av: Erik

Hej, familjen! Eli fick så han teg i dag, trodde man, men han hade inte fått nog. Det enda goda med det här var att Marlon och Donna kom varandra närmare igen. Man riktigt längtade efter att de skulle krama varandra igen, jag vet precis hur det känns. Roligt att Ashleys pappa är tillbaka, även om han är lite jobbig ibland - men inte lika jobbig som Laurels mamma, som bara vill ta över allt och styra och ställa. Man känner dock igen typen, sådana mammor finns nog, eller hur?

2010-05-04 @ 17:07:47
Postat av: Katarina

Hej! Ja, vilken odräglig kärring Laurels mamma är! Men Eli tar ändå priset. Dingles brukar ju alltid värna om familjen men inte han inte. Tur att Zack tog tag i saken. Han är cool. Vidare kan man ju undra hur Eric Pollard vill inlåta sig med tjejernas stöldgods. Visserligen är han glad åt pengar men det verkar ändå ganska osannolikt att han skulle vilja ha någonting med det här att göra. Han är ju dock inte dummare än att han fattar att halsbandet är stulet. Eller?

Hoppas att Ditt internet hoppar igång snart! Hälsningar Katarina.

2010-05-04 @ 17:29:05
Postat av: Tina

Skulle inte förvåna mig om Pollard får kopian och Debbie behåller det riktiga. Alltså Debbie blåser honom, det skulle vara lika gott åt honom. :)

2010-05-04 @ 18:29:26
Postat av: Jesper

Hej!



http://www.tvnowmagazine.ie/showFavourites.aspx?id=1



För att vara med och rösta fram tex, Emmerdale!

2010-05-04 @ 20:34:57
Postat av: Jesper

Från förr!



http://www.beckindale.com/2010/05/did-judy-westrop-know-walter.html

2010-05-04 @ 21:00:00
Postat av: Jesper

Å herregud vad det finns "godis" i bloggarkivet på bloggen länkad ovanför!!



Tar väl en vecka att gå igenom allt....

2010-05-04 @ 21:22:13
Postat av: Cinnamon

Idag hade jag lust att slå en stekpanna i skallen på Eli, jag tål honom inte. Stackars Laurel också med den mamman, suck och stön.

2010-05-04 @ 22:50:02
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: Adm

>>>Petra och Bo

Vad kul att höra. Ni är också välkomna här, precis som alla andra HTG-fans =)

>>>Katarina & Tina

Klart att Eric fattade att det var stulet. Men tror ni att hon vågar blåsa honom också? Det brukar väl oftast sluta med att ingen får pengarna...

>>>Jesper

Jag lägger in dina nya länkar där vid tillfälle =)

>>>Cinnamon

Vi får väl låta Eli och Laurels mamma börja träffas och sen kan de flytta till Spanien ;)

2010-05-05 @ 11:53:27
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: twolssonsisters

Rolig blogg! =)



//Sofia

2010-05-13 @ 21:38:14
URL: http://twoolssonsisters.blogg.se/
Postat av: Adm

>>>Sofia

Tack! =)

2010-05-14 @ 09:48:37
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0