Nya beslut

Inskrivet onsdag 31/10 kl 18:16
 
Debbie vägrar gå med på Joes utpressning så hon beslutar sig för att berätta sanningen för Ross. När hon kommer till sjukhuset och Ross blir jätteglad så kan hon inte säga något. Han berättar att han älskar henne men vet att hon inte älskar honom. Debbie får panik och rusar ut.
 
Liv har dåligt samvete för att Gabby får ta all skuld. Hon vill berätta sanningen men Aaron stoppar henne.
 
Chas kommer ut från kliniken gråtandes och ser att Paddy väntar på henne. De åker hem och där berättar hon att hon inte gjort abort. Hon vet ännu inte hur hon vill ha det men när Paddy börjar prata om semester så tänker hon om. Chas pratar om föräldramöten och skolskjutsningar och ju mer hon pratar om det ju gladare blir hon. De bestämmer sig för att behålla barnet. När de offentligör detta på puben inför alla så blir de flesta väldigt glada. Aaron säger att han är glad så länge Chas är glad. Marlon ser dock inte riktigt lika glad ut men säger att det beror på att Lisa ligger på sjukhus.
 
Paddy berättar för Rhona som gratulerar men sedan ser ledsen ut när han gått ifrån.
 
Debbie söker upp Joe och säger att hon går med på hans sjuka plan att de ska bli ihop för att skona Ross från sanningen och skona hennes barn.
 
Moira och Cain åker iväg på semester.
 
Gabby har fått vara på förhör hos polisen och hon riskerar fängelse för medicinstölden och för att hon drogat Lisa. Hon sms:ar i smyg till Liv men Bernice ser det och läser vad hon skrivit. Eftersom Gabby sagt att hon håller tyst så tvingar Bernice, Doug och Laurel henne att berätta sanningen. Gabby säger att det var hon som sa åt Liv att lägga i Ketaminet i glaset men hon tänker inte ange Liv.
 
Debbie besöker Ross igen. När hon hämtar kaffe och sedan kommer tillbaka är Joe där. Han vill att Debbie säger sanningen. Hon blir tvingad att säga att hon och Joe är ihop igen. Ross blir så besviken att han säger att han struntar i det och att han inte bryr sig om henne. Debbie blir ledsen och rusar ut. Joe kommer efter henne och säger att hon måste hålla det de kommit överens om annars får Ross veta sanningen.
 
Ross får mat av Pete men säger åt Pete att åka hem. När han blir ensam blir han så frustrerad och ledsen att han kastar maten på väggen.

Kommentarer
Postat av: Monika

Är så less på gapiga Debbie och Gabby

2018-10-30 @ 17:07:13
Postat av: Jennifer

Kan inte Cain dra iväg med Tom i sin svarta BMW till något stup och se till att killen försvinner för gott.

2018-10-30 @ 21:33:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0