Röd hjärtknapp

Inskrivet kl 22:38
 
Charity vill fira Noahs födelsedag men har svårt att hitta på något han vill göra. Det leder till att Noah är hos Joe för att fira. Charity blir rasande när hon hör det.
 
Priya har ett säljmöte med två äldre damer men de är oförskämda  så när de ätit hundgodis istället för att lyssna på henne blir hon arg så hon skriker åt dem att gå därfrån.
 
Rhys ska göra allt för att hitta vem som krossat rutan för han vill inte bli anklagad. Zak hör det och erkänner att det måste ha varit han eftersom Harriet hittat bollen vid platsen. Rhys blir irriterad när han inser att Harriet vetat om att det inte var han men ändå inte sagt något.
 
Rebecca glömmer att ta hand om sonen och låsa dörren när hon varit ute. Victoria stoppar henne i sista sekunden från att ge för varm mjölkersättning. Diane kommer dit och håller Rebecca sällskap men plötsligt tycker Rebecca att det är jobbigt så hon tänker gå hem. Diane får påminna henne om att det är där hon bor. När Victoria kommer hem så berättar Diane vad som hänt. Rebecca hör det men förnekar att det skulle vara något problem.
 
Nicola har gjort födelsedagsfrukost till Jimmy men han har inte tid att äta för han måste jobba. Han lämnar momsredovisningen på Home Farm för att sedan göra ett ärende men Joe ringer efter honom så han måste vända och åka tillbaka. Han backar då på Laurel.
 
Paddy är barnvakt till Moses och har jättekul när de leker. Chas säger sedan åt Paddy att verkligen tänka över vad han vill för hon vill inte att han ska hata henne om 20 år för att hon gjort abort.
 
Bob skyndar sig till sjukhset när han hör att Laurel är där. Han lyckas inte gömma sig för Doug som ska hämta henne. Bob låtsas ha annat ärende till sjukhuset.
 
Rhys säger upp sig för han känner att han aldrig kan bli lika engagerad och populär som Harriet.
 
Joe struntar i om Laurel blivit skadad i olyckan och han tycker att Jimmy är den mest godtrogna människan han jobbat med. Han säger åt Graham att fortsätta med deras planer.
 
Priya kommer till puben och hon tror att Pete väntar på henne med ett glas vin för hon påpekat det för honom tidigare på dagen men det visar sig att vinet är Rhonas. Priya ser hur han lägger armen om Rhona.
 
Bob söker upp Laurel hemma för att berätta för henne hur orolig han var. De börjar kyssa varann och klä av sig men då knackar Brenda på dörren. Bob gömmer sig så Laurel kan prata med Brenda som också varit orolig för henne. När Brenda gått säger Laurel till Bob att gå hem till sin fru.
 
Priya försöker få Amba att äta men hon vill inte. Eliza är där och häller ut drickan och då får Priya ett utbrott och kastar maten på väggen. Rishi kommer precis hem och kan rädda situationen.
 
Pete får bråttom hem från puben och han vill inte ha sällskap av Rhona.
 
Joe kollar på datorn. Han har installerat övervakningskameror på kontoret som finns på skroten.
 
Bob söker upp Laurel som sitter i piratskepptet och lägger fönsterpussel. De pratar om sina känslor men kommer fram till att de endast kan vara vänner.
 
Brenda är ensam på kaféet som är stängt. Hon gråter för hon har hittat Bobs förlorade väldigt speciella skjortknapp.hemma hos Laurel när hon var där tidigare och Laurel hade nekat till att Bob varit där.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Otroligt sliten Jimmy börjar se ut i ansiktet, och så kör han på Laurel...snacka om att vara på väg att bränna ut sig helt. Priya sen är det hennes ätstörningar som börjar spöka igen. Håller med om trista frisyrer.

2018-10-20 @ 08:38:02
Postat av: Frk Höger

Jimmy borde ta det lite lugnare. Han fick ju en varning av läkaren.
Jag tycker det är mer och mer buskis över vissa händelser, som t.ex när Chas ramlade som antagligen var för att hon ska upptäcka att hon är gravid. Nu reagera jag bara på själva ramlandet och det runt omkring, inte över att hon är gravid eller när Zak ska vara en hundcoach.

2018-10-20 @ 10:31:54
Postat av: Lucy

Nu verkar HTG vara på väg in i en depp-period igen!

-En utarbetad Jimmy som dessutom är på god väg att bli utsedd till syndabock och offer för att Psykopat-Joe vill dölja sina skumma affärer samt sätta dit Robert.
-Bäbiskris mellan Chas och Paddy.
-En utbränd Priya.
-En hjärnskadad Rebecca.
-En Brenda som har fått reda på att Bob och Laurel har en kärleksaffär.
-En syrabrännskadad Ross.

Dom enda av "Huvudparen" som verkar vara helt lyckliga just nu är Aaron och Robert samt Moira och Cain, men det varar nog inte så länge till om jag känner denna serie rätt!


2018-10-20 @ 15:11:39
Postat av: Lucy

För att lätta upp stämningen litet så kommer här ett gammalt klipp (2005) med en av mina gamla favoriter (Shadrach). Notera hur unga Zac och Chas ser ut! :
https://www.youtube.com/watch?v=u6WPrJATQqY

2018-10-20 @ 15:16:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0