SOK, stark oberoende kvinna

Inskrivet kl 22:16
 
Lisa har fått en hjärtattack men klarar sig. Läkarna upptäcker att hon har Ketamin i kroppen. Belle ringer de andra i Dinglesklanen så när Aaron berättar det på puben hör Vanessa och Rhona honom. De inser på en gång att det är deras försvunna Ketamin som Lisa fått i sig.
 
Vanessa ringer polisen och berättar om stölden.
 
Paddy vill göra Chas glad så han beställer danslektioner av Lydia som ska lära honom och Chas att dansa flamenco.
 
Ross får besök av polisen som vill att han identifierar en misstänkt gärningsman eftersom de anhållit en man. Ross känner inte igen någon av männen och Debbie som är där får också kolla men hon säger att hon inte känner igen någon även om Simon är med bland bilderna.
 
Chas åker till kliniken för att göra abort men hon vill inte ha Paddy med sig men han åker dit ändå och väntar på henne i väntrummet.
 
Polisen kommer till sjukhuset för att ställa frågor till Liv och Gabby som är och hälsar på Lisa på sjukhuset. Tjejerna får frågor om Ketaminet och tillslut erkänner Gabby allt men säger att Liv inte visste om något.
 
Ross går med på en hudtransplantation för han känner stödet från Pete och Debbie.
 
Dingles blir sura på Gabby medan Bernice skyller på att Gabby blivit förändrad sen hon började umgås med Liv.
 
Aaron säger till Liv att Gabby är psyksjuk men då blir Liv arg och erkänner att det faktiskt var hon som la Ketaminet i  ölen.
 
Joe pressar Debbie till erkännande om att hon känner Simon. Hon blir rädd och vill inte hamna i fängelse så Joe säger att om de två blir ihop och hon gör som han säger så kommer hon sllippa fängelset.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0