Prinsessan Priya

Inskrivet onsdag 24/10 kl 21:00
 
Socialtjänsten förhör Jai och Megan. De får berätta om vilka som varit nära Eliza och då kommer det fram att Priya varit lite hetsig. Socialen frågar ut Priya och sedan även David som hyllar henne som en prinsessa som aldrig skulle göra något fel. Tracy hör det och blir ledsen eftersom David knappt bryr sig om henne.
 
David får veta att dr Cavanaugh är pappa till Jacobs pluggkompis. Doktorn är även domare i den butikstävling som David är med i så David bjuder dem på middag.
 
Vanessa får tag på en dagstidning där nyheten om Phil är på första sidan. Jacob kommer in i butiken och märker att David gömmer något så han tar tidningen. Jacob får veta vad som hänt och när han pratar med Tracy så lovar han att ställa upp på hennes sida.
 
Brenda fortsätter att prata om sina förberedelser för bröllopet.
 
Pete följer med Ross till sjukhuset och där får de veta att läkaren skulle vilja göra en hudtransplantation men Ross vägrar när han får höra att ärren ändå kommer att finnas kvar.
 
Moira ska prata med Faith om att flytta men Faith säger själv att det är dags att börja röra på sig och flytta ut för nya äventyr.
 
Debbie besöker Ross hemma men Ross blir aggresiv och hatisk. Cain får sedan veta det så han söker upp Ross men istället för att ge honom stryk blir de vänner. Cain får Ross till att träffa Moses som saknar sin far. Moses blir rädd så Ross får panik och rusar iväg. Cain kommer efter och förklarar att om inte Ross känner igen sig själv hur ska Moses känna igen honom då. Ross följer med ut och börjar leka och prata med sin son.
 
Efteråt tackar Ross Debbie och de närmar sig varann men sedan ser han att hon tittar till efter Joe som joggar förbi. Då blir Ross irriterad och struntar i att Debbie säger att hon bryr sig om honom.

Kommentarer
Postat av: Per Olsson

Jag tror alla förstått att Ross är ledsen nu!
Hur tjatigt får det vara?

2018-10-23 @ 14:54:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0