Viva Mexico

Inskrivet onsdag 17/10 kl 18:14
 
Tracy är ledsen och försöker få tag på David som inte svarar. Frank märker att hon inte mår bra så han stannar kvar i affären för att hålla henne sällskap. Tracy berättar hela historien om Phil. När Frank gått så dyker Phil upp. Tracy knäar honom och precis då kommer David. Hon ringer polisen och anmäler Phil för utpressningen. Polisen kommer dit och tar med sig Phil, Tracy får följa med för att lämna in anmälan. Frank följer med henne för David skyller på att han måste hämta Jacob.
 
Paddy har ont i ryggen men passar ändå på att ge Chas hennes födelsedagspresent. De ska åka till Mexico en månad.
 
Lachlan och Belle vill börja brygga öl på puben men Chas säger nej.
 
Ross vill inte gå ut, inte ens öppna för pizzabudet som kommer med mat.
 
Vanessa, Kerry, Priya och Bernice drar med sig Robert till en gaybar inne i stan för att han ska kunna ragga. Victoria kommer dit lite senare och hon har berättat för Aaron att de ska dit. Charity blir svartsjuk så hon ser till att komma ifrån puben så hon kan åka till de andra i stan.
 
Aaron kommer till gaybaren och ser Robert prata med en kille. Precis då kommer Alex med sin kompis. Aaron säger att han är där för Alex skull men kan inte stå för det sen så han erkänner att han ljög för han kom för Roberts skull. Han gör slut med Alex men när han ska prata med Robert så är Robert på väg hem till den andre mannen.
 
Tjejerna åker hem till puben och fortsätter festandet en kort stund. Sedan går de hem en efter en så Priya blir ensam kvar och somnar på en soffa på puben. Charity erkänner för Vanessa att hon blev svartsjuk och vill inte alls ta det lugnt. Så Vanessa och Charity blir ihop.
 
Aaron är på väg hem och ser att det lyser i verkstan. Han går dit och upptäcker att Robert sitter där ensam med en flaska whisky. Det visar sig att Roberit inte kunde följa med mannen hem. Aaron talar om att han gjort slut med Alex och det för att han älskar Robert.
 
Robert vågar inte bli ihop med Aaron för han är rädd för att förlora honom igen. Han går från verkstan men Aaron ger sig inte. Aaron går till Robert och talar om att Robert gjort så mycket för honom. Det slutar med att de blir ihop igen och går hem tillsammans.

Kommentarer
Postat av: Per Olsson

Undrar hur David ställer sig till att ha fått veta att hans fru jobbat som hora? Jag vet vad jag skulle göra, ta ut skilsmässa...

2018-10-16 @ 16:39:54
Postat av: Linn

Bra att det äntligen är Aaron och Robert igen!!!

2018-10-17 @ 07:43:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0