Förlorade kunder

Inskrivet kl 22:52
 
Rhys frågar Harriet om hon kan hjälpa honom att leda körövningen för detta år vill biskopen att de vinner den stora tävlingen. När hon kommer till kyrkan så ser hon att det finns en hantverkare som tar mått på mosaikfönstret som gjordes till Ashleys minne.
 
Chas hittar en liten leksaksnalle i soptunnan i köket.
 
Zak ska hjälpa Jai att få kontroll på hunden Tip. Även Gerry är med för att lära sig lite men Jai måste iväg till jobbet så Zak ger Gerry ansvaret och då rymmer Tip.
 
Rebecca mår inte så bra. Hon glömmer att ge Seb mat men Victoria hjälper henne att ta hand om barnet.
 
Paddy pratar med Marlon och nämner att han egentligen vill behålla barnet.
 
Chas jobbar när en kvinna kommer in på puben och frågar efter Paddy. Han har glömt sin plånbok i kvinnans affär när han var och köpte en nalle till sitt kommande barn. Då märker Chas att Marlon vet något så hon tvingar Marlon till att berätta vad Paddy sagt. Hon får veta att Paddy vill ha barnet.
 
Nicola vill ha sex med Jimmy men han är så stressad så han klarar inte av det. Han har precis förlorat en viktig kund på åkeriet. Rodney hör när de pratar så när Jimmy gått så säger han till Nicola att Missy är sexterapeut så hon kan hjälpa Jimmy.
 
Harriet, Bob, Laurel, Arthur och Kerry protesterar hos prästen för att Ashleys fönster ska bytas ut. Rhys säger att det får kommunrådet avgöra vad som händer.
 
Joe ska visa golfbanan för en man som är intresserad av att köpa den. Precis då håller Aaron och Robert på att elda i en kontainer på skroten så Joe går dit för att säga åt dem att sluta. Robert, som blir förbannad när Joe kallar honolm för Richard, säger åt honom att han inte ska komma där och vara finare för Joes mamma var en slinka som lurade män efter hon lurat hans pappa. Robert nämner att Joes mamma nästlat sig in i Roberts familj genom att flirta med hans far. Joe blir tyst. Kunden åker därifrån för han har tappat intresset för golfbanan.
 
Chas konfronterar Paddy och får då veta att han vill behålla barnet. Hon gör allt för att få honom att förstå hur dålig mamma hon är.
 
Bob talar om att kyrkofönstret är trasigt. Någon har haft sönder det och Rodney har sett någon med hund när det hände. Bob samlar ihop bitarna och han och Laurel sätter sig i piratbåten för att börja laga fönstret. De märker att det nära sammarbetet inte är så lätt.
 
Zak hittar Tip och man ser att han känner sig skyldig när någon talar om att kyrkfönstret är sönder och att man hittat en tennisboll i närheten.
 
Joe pratar med Jimmy och erbjuder honom att ge tillbaka kunden de förlorat på åkeriet eftersom Joe känner honom men Robert får inte veta något om att det är Joes förtjänst. Joe erbjuder även Jimmy hjälp med momsredovisningen i smyg. Jimmy berättar att det är ordnat för Robert på puben. Joe bjuder på öl men säger sedan i smyg till Graham att han kommer att se till att Jimmy och Robert inte kommer att märka när det går fel för det kommer att gå så fort.

Kommentarer
Postat av: Per Olsson

Abort eller inte är ett väldigt uttjatat ämne i Emmerdale. I övrigt begriper man inte mycket av intrigerna nu...

2018-10-18 @ 16:59:34
Postat av: Lucy

Gud vad söt Tip är!! Jag vill ha en!!

2018-10-18 @ 22:39:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0