Lek veterinären...och hamstern

Inskrivet kl 20:27
 
Polisen kommer och hämtar Rebecca för hon är anmäld för inbrott på Home Farm. De förhör henne på stationen och hon börjar flirta med den manliga polisen. När han inte nappar så börjar hon klä av sig men då kallar han på en kvinnlig polis som kommer in. Hon blir sedan släppt och kommer hem men vill inte att Victoria berättar för Robert om vad som hänt.
 
Faith har brytit sig in i församlingssalen för att ha någonstans att sova. Hon smiter ut innan någon upptäcker henne.
 
Gabby försöker pressa Daz till att ge henne alkohol men denna gång ger han inte med sig.
 
Joe söker upp Ross och ger honom en flaska dyr whisky. Han börjar fråga Ross om vad polisen kommit fram till angående syraattacken eftersom de haft konstiga typer på Home Farm. Ross blir rasande och kastar ut Joe.
 
Tracy får blommor från ett blombud. Det står att de är från David så hon går till honom och säger att det räcker inte med lite blommor. David fattar ingenting men då säger Jacob att det var han som skickade blommorna för att få Tracy och David att prata med varann. Tracy blir besviken över att David inte gör något alls för deras situation så hon går därifrån. Jacob är besviken för att David inte kämpar men David svarar att det inte är någon idé.
 
Victoria och Robert kommer till Home Farm för Robert är förbannad över att Joe polisanmält en sjuk Rebecca.
 
Aaron kommer till byn och hör att brandvarnaren är igång hos Victoria. Han ser att det ryker inne i huset och att Seb ligger i vaggan. Han bryter sig in och släcker elden i köket. Strax efter kommer Rebecca hem efter att ha varit och handlat. Hon minns inte att hon lämnat barnet ensamt. Robert och Victoria kommer hem och inser att Rebecca måste läkarundersökas igen efter allt som hänt.
 
Gabby och Liv ses och de börjar tjafsa med varann. Det slutar med slagsmål men sedan blir de vänner igen.
 
Tracy träffar Eric och får veta att han är orolig för förhållandet med Faith, att hon skulle ha tröttnat på honom. Hon råder honom att fråga Faith. Eric ger Tracy jobb på värdshuset som gästkoordinator.
 
Eric kommer till kaféet och ser när Rodney smörar för Faith. Först blir han sur men Faitn säger att det inte är något mellan dem utan hon varit undvikande för att hon bott i en buske. Eric frågar henne om hon vill flytta in hos honom och hon blir jätteglad.
 
Joe träffar sin kameraexpert som har hört sig för om vem det är som syns på bilderna på övervakningskameran. Mannen har fått en adress att leta på.
 
Gabby och Liv är hemma hos Chas för att sno sprit men plötsligt kommer Vanessa och Charity in så flickorna gömmer sig i köket.
 
Vanessa och Charity hetsar upp varann fast Vanessa egentligen ska åka på hembesök. Gabby passar på att sno något ur Vanessas väska och då avslöjas det att de är där så flickorna springer ut.
 
När Vanessa varit på hembesök så håller hon på att packa upp sin medicinväska på kliniken. Hon noterar allt som ska tillbaka till medicinskåpet men blir återigen störd av en lustfylld Charity så de låser skåpet och ägnar sig åt varann.
 
Liv är lite besviken över att de bara hann stjäla en halvflaska gin men då visar Gabby henne den lilla flaskan med Ketamin som hon tog ur väskan. Hon säger att nu kommer de bli populära på festen de ska gå på.

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Ketamin- är inte det skitfarliga läkemedel?? Aj aj, nu ska väl Gabby göra sej olycklig med det där...I övrigt var det bra att Eric upptäckte att Faith var hemlös...Rebecca kanske inte ska ha hand om sin baby...Lite tanklös...Jag skulle inte våga lämna henne ensam...Jag fattar inte vad som pågår hos Joe...Kameror,folk på bilder, vem var det? Är han rädd för någon??

2018-10-26 @ 10:02:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0