Bara vara vänner

Inskrivet kl 22:47
 
Bob och Laurel följer barnen till bussen och efteråt bestämmer de sig för att gå på en promenad tillsammans, som vänner gör. Brenda ser dem och blir ledsen. Hon packar väskan för att fly men blir stoppad precis när hon ska in i taxin av Harriet. Harriet tar med sig Brenda till kyrkan och lyssnar på vad hon säger. Brenda blir starkare och känner att hon ska kämpa för sitt förhållande.
 
Graham får sitta och titta på inspelningen från skrotens kontor och han tycker det är trist.
 
Eric och Faith kommer hem till Moira och ser Moira och Cain hångla i soffan. Cain blir irriterad av att ha blivit avbruten så han går ut. Han vill att Faith flyttar men Moira är inte redo att flytta ihop med honom så hon säger att Faith får stanna.
 
Eliza fyller år se de har kalas hos Jai. Priya undviker att vara i närheten av henne. När alla gått upptäcker Jai att Eliza har massa blåmärken på benen. Han och Rishi åker direkt till sjukhuset för de tror att hon fått ett anfall.
 
Tracy berättar för Rhona om vad som hänt med Phil och Rhona lovar att inget säga. David gillar inte att Tracy pratar om det.
 
Pete övertalar Ross till att komma ut och följa med till kaféet men Ross orkar inte med att folk tittar på honom så han blir bara irriterad.  Han rusar hem och sedan säger han att han ska få tag på den som kasta syran för att skjuta skallen av honom sedan bryr han sig inte om vad som händer.
 
Brenda vill att hon och Bob börjar planera bröllopet och hon vill att de bestämmer datum på en gång.
 
Cain får Moira till att lova att om han lagar en middag och städar huset så ska hon be Faith flytta. Han försöker men klarar inte av dammsugaren och maten kokar över så han anställer Marlon och Lydia som hjälp. De två får gömma sig när allt är klart för Faith, Eric och Moira kommer hem. Alla är nöjda tills Faith börjar klaga på maten för då kan inte Marlon hålla tyst så han kommer fram. Allt avslöjas och Faith blir skadeglad. Cain surar och går till puben men Moira övertalar honom att komma hem.
 
Bob kommer till piratskeppet och hjälper Laurel med fönsterpusslet. Arthur är där och tycker det är kul när Bob är där. Brenda kommer dit för att hämta hem Bob och hon passar på att tala om att bröllopet är bestämt till 10 maj.
 
Megan kommer till sjukhuset med Frank. De får veta av Jai att läkarna inte tror att Eliza fått blåmärkena av ett anfall så en utredning kommer att göras. Priya kommer dit och Rishi frågar henne vad som hände när hon blev så arg. Hon blir irriterad över att han ens misstänker henne. Megan och Jai får veta att socialen kommer att bli kontaktade för att Eliza har massa blåmärken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0