Whingles med sting

Inskrivet kl 19:45
 
Joe och Dean, han som hjälpt Joe med kamerabilderna, åker till Simon för att ta reda på varför han gjort det han gjort. Joe tror att Graham ligger bakom allt men får veta att det var Debbie som beställt attacken men inte på Ross utan mot Joe. Polisen kommer så Joe och Dean smiter ut men det sista Joe säger är att Simon får 100 000 om han håller tyst och inte nämner Debbie för polisen.
 
Rebecca har insett att hon inte kan ha hand om Seb längre så hon lämnar över barnet till Robert.
 
Gabby och Liv är inte välkomna till festen så de sitter bakom cricketpaviljongen och dricker gin. Gabby vill att de testar Ketaminet men Liv vågar inte.
 
Rhona upptäcker att det fattas en flaska Ketamin på veterinärkliniken. Hon pratar med både Vanessa och Paddy men ingen vet var flaskan finns. Paddy blir orolig för att de måste stänga kliniken.
 
Lachlan och Belle har lanseringsfest på sin nya öl Whingles. Den har dock blivit lite starkare för Zak tyckte den behövde lite mer sting.
 
Daz erkänner för Bernice att han gett Gabby lite vin och att hon sedan börjat pressa honom på mer. Bernice blir förbannad och letar rätt på sin dotter. Hon drar med sig båda flickorna till puben för att Aaron ska få veta vad som hänt. Liv och Gabby får städa och plocka disk på puben som straff.
 
När Gabby hör att Daz säger att allt är Livs fel som lurat Gabby på dåligheter eftersom hon är en Dingle och släkt med Aaron så blir hon arg och ska hälla Ketamin i Dazs drink. Precis då kommer Bernice och säger åt Gabby att städa så det blir Liv som får hälla medicinen i ölen.
 
Tyvärr tar Lisa glaset som Daz skulle ha så hon blir alldeles borta och svimmar av. Ambulans tillkallas och Dingles åker till sjukhuset med henne. Lälarma upptäcker att Lisa fått i sig någon form av en drog. Liv säger inget utan åker hem.
 
Vanessa frågar Liv och Gabby om de stal Ketaminet ur väskan men de nekar givetvis.
 
Zak sitter vid Lisas säng och plötlsigt så får hon hjärtstillestånd så han blir utskickad ur rummet. Utanför står de andra i familjen Dingles och väntar på svar om vad som händer.

Kommentarer
Postat av: Lucy

Nu får småtjejerna ge sig! Det är en sak att stjäla litet gin när man är i den åldern, men att dopa en drink med djurbedövningsmedel av småaktigt hämndbehov är väldigt överdrivet!! Hoppas verkligen att Lisa klarar sig!! Fegt av Liv dessutom att inte erkänna vad hon gjorde!

2018-10-26 @ 15:00:50
Postat av: Catrin

Jag tycker det är konstigt att ingen, typ Rebecca, anklagar Robert för olyckan. Det kom upp lite i början men nu är det aldrig nån som nämner det. Det var ju faktiskt hans fel... Hade han inte tagit Seb och kört iväg som en idiot hade dom andra inte kört efter..och då hade inte olyckan hänt (fast det var ju iofs Lachlan som styrde bilen in i lastbilen, men det vet dom ju inte)

Tycker att hela den här historien med Joe Tate bara är jobbig. Det ska hämnas och hållas på hela tiden. Väx upp!

Håller med om Gabby och Liv. Dom behöver också växa upp!

2018-10-26 @ 23:11:05
Postat av: Alice

Jag blir mest irriterad på att Gabby alltid kommer undan och att Liv får skulden, för hon har ju ändå en bror med strulig bakgrund och då måste hon vara en dålig person, verkar de resonera. Gabby är hemsk tycker jag. det är hon som stulit sömnmedlet och det är hon som sa åt Liv att häll det i drinken men det är Liv som troligen kommer att få skulden.
Det hade varit bättre om Liv inte förlåtit henne så hon slipper hennes inflytande. Gabby kom undan så lätt även med det hon gjort mot Liv. Att tatuera in slampa på hennes rygg och ingen av de vuxna verkar förstå hur allvarligt det är.

2018-10-27 @ 09:50:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0