Limkrig

Inskrivet kl 22:11
 
Debbie och Joe kommer in på puben tillsammans och det uppskattas inte av Charity som nästan blir galen när hon hör att de är ihop igen.
 
Bernice blir förbannad och stormar in hos Aaron för att skälla ut Liv som inte säger något. Gabby ber sedan sin mamma att inte ringa polisen.
 
Liv besöker Lisa på sjukhuset. Belle och Zak är där så de hör när Liv ber Lisa om ursäkt och erkänner att det var hon som spetsade ölen även om det inte var meningen att Lisa skulle dricka den. Lisa blir förbannad och vill ringa polisen medan Zak vill att de kör en Dingle-rättvisa.
 
Bob kommer över till piratskeppet för att hjälpa till med att limma fönstret. När Arthur ska tillbaka till skolan så blir Bob och Laurel ensamma. De har ett litet limkrig så när Laurel måste byta tröja kan inte Bob låta bli att titta.
 
Marlon fyller år så han bjuder över Jessie på en fest, som han inte har planerat. När hon kommer hem till honom får han bråttom att ringa Paddy som får bjuda över lite folk. Medan Marlon fixar tilltugg säger April till Jessie att inte såra hennes pappa för det brukar hans flickvänner göra. Då svarar Jessie att hon inte är hans flickvän. När de andra kommer, tre stycken, så får hon bråttom därifrån.
 
Polisen kommer för att förhöra Liv. Aaron tror att det är Bernice som ringt polisen men det visar sig vara Lisa och alla andra i Dinglesklanen blir besvikna på henne.
 
Brenda och Laurel hjälper Harriet att förbereda sig inför anställningsintervjun med biskopen.
 
Joe bjuder över Debbie till nästa dag på ett mingel på Home Farm. Hon får höra från Jimmy att det är nästa vecka så när hon konfronterar Joe så säger han åt henne att komma ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0