Whisky med tillbehör

Inskrivet måndag 2/4 kl 18:21
 
Victoria möter Charity som är på väg till Robert för att hämta nyckeln till puben. Då hör de att han ropar på hjälp. Victoria hittar honom liggandes vid trappan. Hon hjälper honom komma loss. Robert tror att han brutit foten men det tror inte tjejerna som lämnar honom hemma. Rebecca kommer dit och hon hjälper honom till sjukhuset där han får en krycka för att han vrickat foten. När hon ska lämna honom hemma börjar han gråta. Hon blir kvar för att prata med honom. Robert tackar sedan henne för att hon är en sån god vän.
 
Lachlan fyller år och han ska fira med Belle. Hon vill att de har sex men han tvekar eftersom det sitter i att alla tycker att han är ett freak som antastade Alicia. Belle säger att han har ju gjort rätt för sig och ångrar sig så hon ser inte honom som någon galning. Gerry som ska ge Lachlan en whisky lägger i laxermedel i glaset. Det gör att när Lachlan och Belle börjar kyssas så måste han avbryta för att springa på toa. Belle säger sedan till Chrissie att hon går hem och att Lachlan inte behöver oroa sig. Gerry följer Belle hem trots att hon sagt att det inte behövs.
 
Frank säger till Megan att han är oskyldig till att det är fel i bokföringen och hon svarar att banken ringt och rett ut problemet redan.
 
Rhona förhörs i rätten. Hon känner att det kanske inte går så bra eftersom de frågar om hennes tidigare tablettmissbruk som hon dolt för sina vänner och att hon haft hårt sex med Pierce utan att klaga. Det gör att Vanessa blir orolig för att Pierce ska komma undan så hon ber Marlon att ljuga i rätten för att rädda Rhona. Marlon kan inte ljuga men när Vanessa förhörs så trasslar hon till det och säger att Pierce erkänt våldtäkt. Hon kan inte svara på frågorna om det så hon måste erkänna att hon ljög. Rhona blir förvtvivlad när hon kommer hem och får höra det.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Bra spännande avsnitt idag. Tråkigt med påskavbrott...får äta godis som tröst😀 Glad påsk !

2018-03-29 @ 14:15:01
Postat av: Ylva

Lite typiskt att Vanessa skulle göra bort sig i rättssalen. Får hoppas att Piers mamma kommer på bättre tankar.

Glad Påsk!

2018-03-29 @ 15:11:37
Postat av: Ylva

Sorry. Pierce heter han ju!

2018-03-29 @ 15:13:07
Postat av: Alice

Vanessa är så hemsk. Jag visste att hon skulle sabba allt. Vi får hålla tummarna att mamman kommer på andra tankar.

2018-03-29 @ 20:27:12
Postat av: Jonas

Ja, det var ju ingen direkt skräll att Vanessa skulle vara ett uselt vittne. För Pierce-sidan var hon ju bra, men inte så lämplig för Rhonas sak.

För övrigt verkar inte Lachlans fängelsevän särskilt kriminell.

2018-03-30 @ 07:27:45
Postat av: ELIZA

Bästa kommentaren från rättssalen...(ursäkta,ska det särskrivas,eller?)...FRITT ÖVERSATT: Skit i vad som varit förut,min bröloppsdag,han våldtogmej...Spännande fortsättning nästa vecka, det flinande äcklet ska åka in...Ett NEJ är ett NEJ...Vad gäller Robert, vad handlar det om?? Vad är han ledsen över?? Gör inte handlingen,om du inte är beredd på konsekvenser...Och Megan,skulle kanske överväga att göra samma sak som hon planerar,men eftersom jag inte har nån firma,med dom ekonomiska möjligheterna,så skulle jag bara helt sonika kasta ut honom...((men låta alla som vill veta vilken otrogen skit stövel han är, får veta det..))

2018-03-30 @ 23:49:31
Postat av: Såpa fantast

Ja,undrar hur det går nästa vecka särskilt med rättegången. Dumt av Vanessa att ljuga i rätten, det kan förstöra för Rhona. Angående Nell tycker jag det är konstigt att hon inte var särskilt ledsen på sin dotters begravning. Det är något som inte stämmer med henne.

2018-03-31 @ 22:03:46
Postat av: Jonas

Jag har länge tänkt att Nells bäbbe kanske är helt påhittad av henne själv, men jag har aldrig riktigt kunna bestämma mig för vad jag tror.

2018-04-01 @ 08:43:00
Postat av: jackson

Nell är onekligen en mycket mysko tjej. Svår att få grepp om.

2018-04-01 @ 11:58:07
Postat av: Alice

....Eller så är Nell bara en dålig skådis. När hon försöker gråta eller se ledsen ut, ser det så ansträngt ut. Inte ett dugg äkta.

2018-04-01 @ 15:17:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0