Nu är det massa hemligheter och lögner igen

Inskrivet söndag 1/4 kl 21:46
 
Megan och Leyla ska båda fira sina förlovningar på puben. Charity kommer hem och upptäcker att det festas och att Frank inte är på plats. Frank har blivit inlåst i Davids butik för att Tracy vill veta sanningen om honom, om han är skyldig till att lura Megan på pengar.
 
Priya som först tackat nej till Leylas fest känner sig tvingad att gå för sin bästa väns skull. Hon är utanför puben när Pete kommer och säger till henne att glömma det som varit mellan dem och att det inte betydde något. Han tror att Priya bara är ute efter honom. Då kan inte Priya hålla tyst utan säger att hon är sen, alltså inte till jobbet. Sedan går hon därifrån.
 
Nell jobbar på fabriken men när Nicola kräver att hon ska packa godis till barn så bryter hon ihop och går därifrån. Jai försöker förklara för Nicola att Nell mår lite dåligt just nu. Nell blir sedan sur när hon träffar Jai för att hon tycker att han lägger sig i förmycket.
 
Robert är ledsen och besviken så han super till under dagen. Victoria säger åt honom att skärpa tills sig men han sitter på puben och stör Chrissie och Rebecca som äter lunch. Victoria tar med honom hem till Aarons hus. Där blir han lämnad och när han är på väg upp för spiraltrappan ramlar han ned och fastnar med foten mellan två trappsteg.
 
Megan lyckas få tag på Frank när hon lyckas komma in i butiken så Tracy ändrar sig tillslut och känner att hon måste lita på sin far. De går till festen men Charity kan inte släppa att Megan firar både förlovning och samarbete med Frank.
 
Leyla kommer till toaletten på puben för hon vet att Priya är där. Då tappar Priya sitt gravtest hon hållt i handen så Leyla ser den. Priya får erkänna att hon trott att hon var gravid med killen hon träffat en gång. Testet är negativt så hon slänger den i soporna.
 
Rhona ska till rätten och får sällskap dit med Paddy och Vanessa. Paddy sitter på läktaren och Lisa kommer dit. Även Pierce mamma sitter där. Rätten visar videoon från förhöret när Rhona anmälde våldtäkten. Sedan får hon komma in för att vittna. Hon får berätta allt som hände och sedan ställer försvarsadvokaten massa frågor och vill ha det till att Rhona ljuger.
 
Charity söker upp Megan för hon har insett att Megan ryggar tillbaka när Frank rör henne. Charity lyckas gissa sig till att Megan håller på att göra  något för att ge igen på Frank. Eftersom Charity också hatar Frank tänker hon inte skvallra på Megan utan istället vill hon hjälpa till. Megan erkänner att hon håller på att fixa bokföringen så det ska se ut som om Frank lurar henne och med dessa falska lägengeter i Spanien som hon ordnat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0