Äntligen ser någon videon

Inskrivet kl 20:19
 
Rhona tycker att alla stirrar på henne men både Paddy och Vanessa säger att det är för att folk bryr sig om henne. Hon går iväg på en promenad för att få tänka. Lisa går förbi när hon är ute och rastar Alfie. De börjar prata med varann och Lisa kan berätta hur hon mådde och gick vidare efter våldtäkten.
 
Tracy träffar Josh med en ny cykel. Hon tror den är stulen men han förnekar detta. Josh kommer sedan till butiken för att visa upp ett kvitto. Han är blåslagen på armarna och Tracy inser att hans mamma antagligen inte är så bra för honom. David och Eric ser honom och vill att han försvinner därifrån men Tracy försvarar honom.
 
Priya ska till rätten men Jai har inte ens tid att prata med henne. Nicola märker det så hon följer med henne. Efteråt går de hem till Nicola och dricker vin och pratar. Priya har bara fått 300£ i böter. Nicola peppar Priya till att tänka att ingen ska trampa på henne igen. Det gör att Priya söker upp Pete och talar om för honom att han ska göra allt för att visa Leyla att han älskar henne för annars kommer Priya att berätta allt.
 
Arthur hör när Laurel klagar över sin huvudvärk och att hon har högt blodtryck. Han blir orolig för att hon också ska dö så han och Dotty blir ensamma. Laurel förklarar att Nicola tar hand om dem om det skulle hända något men just nu kommer det inte ske eftersom hon inte är allvarligt sjuk. Arthur tar videokameran och går till piratskeppet. Där ser han Emma prata med hans far om att hon var på bron när James dog. När Arthur kommer in i hemmet igen är Emma där och då blir han rädd och skriker att hon är konstig och måste gå därifrån för man kan inte lita på henne.
 
Nicola har blivit vän med Priya och som tack för stödet och för att hon hjälpt till i företaget får hon en del av fabriken.
 
Rebecca har lovat en rik kvinna med dotter och dotterns vänner att få hyra Bentleyn som Debbie och Charity hyr ut. Jools som kvinnan heter betalar gärna massa extra om Ross kör dem under dagen. Ross vill inte alls men Debbie lyckas övertala honom. Rebecca säger sedan åt Debbie att satsa på Ross för det syns att de fortfarande har känslor för varann.
 
Finn söker jobb i butiken och kaféet men får nej. Han vill inte tillbaka till vädshuset så han frågar på puben och där får han börja hjälpa till på en gång.
 
Rhona kommer hem efter promenaden och upptäcker en bukett blommor i en vas hon fått av Pierce. Dessutom ligger medaljongen från Paddy på bordet. Hon får panik och Paddy som precis kommer dit får nog och söker upp Pierce på jobbet. Paddy är så arg att han skäller ut Pierce inför alla hans kollegor. Pierce förnekar allt så Paddy slår till honom.  Inte det bästa valet men Pierce säger att han tänker inte anmäla Paddy denna gång. Det visar sig att Pierce varit på affärsresa med kollegorna i Bryssel (eller var det Amsterdam) och kommit hem samma dag.
 
Paddy och Marlon berättar för Rhona vad som hänt men hon är säker på att medaljongen inte låg där tidigare på dagen. Blommorna visar sig vara Vanessa och Pearl som ställt dit dem. Vanessa tror att Pearl kan ha hittat medaljongen och lagt den på bordet. Rhona godtar förklaringen och vill därmed inte ha sällskap på natten, förutom Leo som får sova i hennes säng. När hon släcker lampan så blir det tyst på övervåningen. På nedre våningen smyger någon omkring. Det är en kvinna... (Var det Pierce mamma eller?)

Kommentarer
Postat av: Frk Höger

Hallå var är alla som skriver så roliga kommentarer?!
Det var Pierce mamma som smög runt men kommer inte ihåg vad hon heter.
Kommer Josh månne bli fosterbarn hos Tracy och David?

2018-03-10 @ 09:52:00
Postat av: Agneta

Mycket girlpowernu☺☺ Heja Lisa,Nicola och Priya👍👍👍

2018-03-10 @ 16:04:59
Postat av: Agneta

Girlpowernu nu skulle det vara😶

2018-03-10 @ 16:06:07
Postat av: Agneta

Äh

2018-03-10 @ 16:06:43
Postat av: Jonas

Pierces mamma kör också girl power. Är hon månne lika sjuk som sin son?

För övrigt var jag väldigt förvånad över att Ross ställde upp som chaufför, men det kanske var för att blidka den gnälliga Debster.

Rodney var oväntat otrevlig i sin comeback.

2018-03-10 @ 16:49:50
Postat av: Jag bara

Var kul att se Rodney igen. Han och Jimmie har ett oefterhärmligt sätt att säga "Nicky", som jag älskar, de låter så underbart uppgivna.; Eller
"Princess".
Jag tänkte på Vanessa innan jag såg ansiktet på smygaren, det märktes ju att det var en kvinna. Jag tänkte att hon nog vill vara ännu mer innanför huden på Rhona.

2018-03-10 @ 21:09:09
Postat av: Peter H

Varför skulle Pierce morsa smyga omkring där? Mor och son gillade väl inte varandra om jag minns rätt?

Och det var skönt att Rodney kom tillbaka utan hästsvans. Då har man en sak mindre att reta sig på.

2018-03-10 @ 21:43:47
Postat av: Alice

Kan det inte vara så att Pierces mamma försöker gottgöra honom? Han ville ju inte veta av henne och hon ville så gärna vara en del av hans liv. Kanske sa han att hon får göra honom en tjänst först om han ska förlåta allt?

2018-03-11 @ 16:07:01
Postat av: Peter H

Mitt intryck var att modern ville varna Rhona för något.

2018-03-11 @ 17:45:49
Postat av: Adm

Det ser ut som om det inte blir några avsnitt på torsdag 15/3 pga skidskytte.

2018-03-11 @ 20:35:08
URL: http://emmerdalebloggen.blogg.se
Postat av: Jonas

Måtte djävulen ta allt skidskytte.

2018-03-13 @ 07:39:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0