Två frierier på samma dag

Inskrivet kl 21:51
 
Ross och Debbie fortsätter städandet av puben på morgonen efter att de tillbringat natten ihop. Cain kommer in och blir irriterad när han inser att Ross varit där. När Ross gått så säger Cain till Debbie att han inte tycker om att hon är med Ross men han förstår eftersom man inte kan bestämma vem man får känslor för.
 
Kerry lyckas få Tracy att tala om var födelsedagsfesten skall vara. Först blir hon besviken när hon hör att det är i Davids affär men sedan säger Tracy att presenten är så dyr att Dan inte har råd med annan lokal. Dan har köpt ett par billiga örhängen för att Kerry ska bli besviken för att sedan få den dyra fina presenten. Tyvärr har Dan missuppfattat hennes önskemål så istället för en dyr väska har han köpt en hiskelig volangblus med byxor och tillhörande hatt. Kerry låtsas bli glad men blir lite besviken.
 
Leyla vill gå vidare i förhållandet så hon ledsnar på att vänta på att Pete ska fria. Peppad av andra så tar hon mod till sig och friar till honom när han är i butiken för att köpa mjölk. Pete blir så överrumplad att han säger nej. Leyla blir jätteledsen.
 
Pete går till bron för att träffa Priya och där skäller han ut henne och kallar henne bortskämd rikemansflicka. Sedan ångrar han sig och söker upp henne hemma för att be om ursäkt. Han säger att det är lika mycket hans fel att de låg med varann. Nell som är hemma hör detta.
 
Chrissie låtsas åka iväg på ett affärsmöte. Lawrence ville följa med men hon lyckas avstyra det. Efter mötet med Simon så återkommer hon jätteglad för hon känner att de får så bra kontakt med varann, de har så mycket gemensamt att det känns som om de redan känner varann.
 
Debbie och Ross ses för att prata om det som hänt. De har båda svårt att ta steget så det slutar med att de säger att det var ett misstag det som hände och att de bara är vänner.
 
Frank är glad över att Megan vill samarbeta med honom och hon säger att de funkar bra ihop. Det gör att han ställer sig och friar till henne på Kerrys kalas.
 
Leyla är ledsen och besviken men hon vill inte fortsätta att vara ihop med Pete efter att han sagt nej till bröllop. Han säger att han älskar henne men det räcker inte för Leyla eftersom hon vill gifta sig.
 
Priya märker att Nell är ledsen och hon har fått höra att Nell inte var på mötet med socialen. Priya tror att Nell kanske börjat knarka igen men det förnekar hon. När Priya säger åt Nell att vara ärlig och inte utnyttja Jai så svarar Nell att Priya inte är rätt person till att predika ärlighet, hon som legat med sin bästa väns pojkvän.

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Vad f*n hade Kerry på sej??? Pete är korkad,erkänn och ta dom ev. konsekvenserna...Kommer ju fram så småningom i alla fall...På puben, inför alla och i sann Emmerdale anda...

2018-03-27 @ 06:57:23
Postat av: Jonas

Victoria lägger sig som vanligt i precis allt.

Båda frierierna idag var stendumma.

2018-03-27 @ 07:41:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0