Ung företagsamhet

Inskrivet söndag 25/3 kl 22:52
 
Finn har börjat jobba med Lachlan trots att Chrissie inte är så glad över det.
 
Ross har övertalat Debbie till att anordna en 17 årsfest på puben. Det är Jools dotter som fyller år och allt ska vara alkoholfritt.
 
Leyla gillar reklambilderna där hon har brudklänning. Hon pratar med Priya och säger att hon kan tänka sig att gifta sig med Pete om han frågar men precis då kommer Pete in och hör detta. Leyla säger att hon inte alls menade vad han sa och Pete svarar att det var synd. Dock har han svårt att slita blicken från Priya när helst han ser henne.
 
Rhona och Paddy undviker varann både på fritiden och under arbetsdagen. Marlon, Vanessa och Jimmy har fått en kallelse till rätten för att vittna till Pierce försvar.
 
Chrissie och Simon kommer till byn men han vill inte följa med henne hem så de går till Davids butik istället. Lachlan som ser dem skyndar till sin morfar för att berätta vem Chrissie träffar. Lawrence kommer till butiken men avslöjar inte vem Simon är. När Chrissie är på toaletten så får Lawrence veta att Simon bara vill lära känna Chrissie utan att avslöja sig. Chrissie kommer tillbaka till bordet och Lawrence talar om att Simon måste gå och att det inte blir någon affär för Simons företag inte har den ekonomin. Chrissie blir besviken och när hon pratar med Rebecca om det som hänt säger Rebecca att Chrissie kan höra av sig till Simon ändå även om det inte blir någon affär för de kan ses privat. Det gör att Chrisse ringer och lämnar meddelande till honom.
 
Faith bjuder in Jimmy, Doug, Diane, Eric och Lydia till en privat tillställning i vardagsrummet bakom puben när puben är upptagen med födelsedagsfesten. Sarah får en idé när hon hör Faith prata om att tjäna pengar på ungdomarna om de fått sälja alkohol till dem. Sarah tar eget initiativ när hon märker att ungdomarna vill ha sprit så hon ordnar försäljning inne på toaletten. Debbie märker tillslut att en del är fulla så hon ber Ross att uppehålla Jools medan hon tar reda på var spriten kommer ifrån.
 
Megan har kommit hem och Frank försöker återigen få henne att ändra sig men hon vägrar. Tillslut kommer han på att han ska presentera ett bra affärsförslag så hon inte kan säga nej. Han tycker de ska köpa ett hus i Spanien som de ska hyra ut i samand med smekmånader. Hon gillar förslaget men har lite problem med att samarbeta med Frank.
 
Debbie upptäcker att det är Sarah som säljer sprit. Hon hinner inte göra så mycket för plötsligt dyker det upp en stor man som visar sig vara Jools make. Han är rasande och hittar sin fru inne på toaletten tillsammans med Ross. Männen ska göra upp utanför och börjar slåss. Plötsligt inser mannen som heter Roger att han inte vill ha tillbaka sin fru för han har fått nog av hennes otrohet.
 
Ross och Debbie ska städa upp på puben efter festen. Han fortsätter att försöka fånga hennes intresse. Ross talar om att han bara älskat två kvinnor och det är Donna och Debbie. Det slutar med att de kysser varann.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Skulle Ross ha tagit stryk av det där fläsklasset? Tror inte det va.

2018-03-23 @ 13:01:27
Postat av: Agneta

Gud vad jag är trött på att se Debbies thigh gap! Lika tröttsamt som Moiras ständiga urringningar.

2018-03-23 @ 15:45:30
Postat av: Ylva

Pinsam Buskis i och utanför puben idag tycker jag.

Varför ska Rhona och Paddy låtsas som de inte känner varandra? Ska det göra Rhonas rättsliga möjligheter bättre? Dom jobbar ju på samma arbetsplats och har varit gifta.

2018-03-23 @ 17:43:29
Postat av: ELIZA

Tycker också det är löjligt med Paddy och Rhona...Dom äger ju kliniken tillsammans...och håller med om Debbie,hur kan hon få ha den rollen år efter år?? Hur vore det ett skriva ett avsnitt, där hon LEEEEERR???? Ang Moiras för små kläder,varför inte visa det man har,så länge man har det...Alltså,kommer en dag när man döljer...Ha ha ha ....Måste bara tillägga,tröttsamt med detta roboteri,vet inte hur många bilder jag måste gå igenom för att släppas igenom...Jag klickar t o m på stolpar till gatuskyltar...

2018-03-25 @ 18:17:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0