En till som eldar pengar

Inskrivet kl 21:12
 
Laurel pratar med Bob och kommer fram till att hon måste prata med Emma för att få veta vad hon egentligen sagt. Emma säger att Arthur överdrivit. Hon berättar att Arthur haft sönder videokameran med inspelningen med Ashley. Laurel blir ledsen och besviken men beslutar sig för att prata med sonen och tala om att hon inte är arg på honom.
 
Faith märker Erics oro så hon köper ett överfallslarm till honom men då blir han bara förbannad.
 
Lawrence köper huset på St Ives och Ronnie ser fram emot flytten.
 
Laurel frågar Arthur om vad som Emma har sagt. Emma är där hos dem och lägger sig i så fort han säger något. Hon säger åt Arthur att inte ljuga. Laurel blir förbannad och säger åt Emma att gå därifrån. Arthur vågar då säga sanningen om videon och att den blivit förstörd och att han sett att Ashley sagt till Emma att hon var på bron när James dog.
 
Robert är glad för pengarna han fått från Lawrence har satsats rätt så nu har han en halv miljon pund. Aaron blir sur för att Robert haft pengar men inte sagt något, speciellt när de behövde pengar till husköpet och Aaron inte ville ta pengarna efter Gordon eller när Sarah behövde pengar. Aaron är sur för att Robert ljuger hela tiden.
 
Nicola, Bernice och bland annat Kerry gör sig lustiga över Harriet och Cain. De säger att några bybor nobbar körsången på grund av deras förhållande. Även Faith retas med Cain när han gjort sig i ordning för att träffa Harriet. Debbie är dock inte så glad över att de träffas eftersom hon inte alls litar på Harriet.
 
Finn får jobba på puben men när han inte får betalt av Faith som ser det som en provanställning så ger han upp. Han är dock helt besluten att försöka tjäna ihop pengar till deras skulder.
 
Aaron vill att Robert bevisar att pengar inte är allt och att han älskar honom så han säger åt Robert att elda upp pengarna i eldtunnan utanför på skroten. Robert försöker få Aaron att ta reson men tillslut slänger han väskan på elden. Aaron blir förvånad men sedan börjar de släckningsförsöken. Han tar fram en brandsläckare och när han släckt elden så sprutar han pulver på Robert. Robert ger igen och tillslut är de vänner och skrattar åt allt. De har lyckats rädda det mesta av pengarna
 
Rebecca får fel på bilen när hon är på väg till  ultraljud på sjukhuset. Aaron och Robert åker förbi och Aaron tvingar Robert att stanna. Det slutar med att Robert kör Rebecca medan Aaron går hem igen.
 
Laurel lyckas övertala Emma att följa med till kyrkogården. De går till gravarna och där pratar hon om hur bra Emma tagit förlusten efter James. Hon nämner sedan att det är konstigt att Arthur sagt att han sett Emma på videon med Ashley och att hon gjort honom upprörd, inte hjälpt honom. Emma förstår inte varför Arthur sagt så men då svarar Laurel att hon tror att Emma visst vet varför.

Kommentarer
Postat av: Alice

Men åhh... varför var Laurel tvungen att ställa Emma mot väggen? Hade hon inte kunnat låtsas lite och dra sanningen ur henne? Nu kommer Emma sitta och fundera ut hur hon blir av med Laurel.
Och jag tycker att Cain är så cool nu. :)

2018-03-19 @ 17:54:03
Postat av: jackson

Harriet gillar jag alltmer. Cool prälle!

2018-03-19 @ 18:45:39
Postat av: Jennifer

Ja läskigt att se vad Emma gör för att eliminera Laurel.

2018-03-19 @ 21:21:44
Postat av: Jag bara

Laurel får hoppas att det inte finns någon nygrävd grav på kyrkogården. Eller att någon kommer dit så Emma inte kan skada henne.

2018-03-19 @ 21:44:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0