Kuber

Inskrivet tisdag 6/3 kl 22:44
 
Chrissie är nyfiken på vad Lawrence döljer så hon hittar privatdetektiven han anlitat. Hon stämmer träff med honom och får då veta att Lawrence söker en man som heter Tim Richards. Chrissie ber sedan Rebecca att fråga deras far om vem det är.
 
Rhona får en teckning av Leo där han ritat henne, sig själv och Pierce. Hon känner att hon måste förklara för barnet att Pierce inte är en del av deras familj längre.
 
Bernice fortsätte att jobba i kaféet och hon gör så gott hon kan.
 
Lydia upptäcker att hon borde ordna en danskurs för de som vill i byn. Första deltagaren blir Doug så han kan lära sig dansa tills Diane kommer hem från sin kryssning. Hon rekryterar även Sarah och Samson.
 
Ross fortsätter sitt pikande och tjafsande så Robert ledsnar och stjäl Bartons taxi för att trycka ihop den till en liten kub ute på skroten. När Ross upptäcker det blir han rasande och stjäl Roberts bil. Ross gömmer bilen för att pressa Robert på pengar. Dock lyckas Adam få tag på Ross mobil så han ger den till Robert och Aaron.
 
Faith flirtar med Eric men det ogillas av David som är rädd att hans far kommer att såras.
 
Emma pratar med Harriet på kaféet och hon ber Harriet att försöka få Ross och Robert att sluta bråka med varann. Cain ser dem och undrar varför Harriet hjälper en knäppskalle. Harriet blir irriterad och säger åt Cain att alla har rätt för samtal och att han kan gå därifrån.
 
Robert kollar i Ross mobil och upptäcker att något är på gång på Wylies farm. Han och Aaron åker dit och ser att Finn och Ross kommer dit, går in och strax efter åker iväg. Aaron och Robert går in när de andra åkt och de upptäcker alla cannabisväxter. Robert blir överlycklig över ha hittat något som kan användas mot Ross.
 
Lawrence lagar lunch och bjuder sina döttrar och Ronnie på maten. Rebecca passar på att fråga om alla säkerhetskameror som satts upp och om varför han söker efter en man vid namn Tim. Först låtsas Lawrence inte veta vad de pratar om men blir tvungen att berätta.
Det visar sig att Tim är Chrissie riktiga pappas bror och att hennes mamma var kär i hennes far som hette John. Lawrence säger att John hamnade i fängelse för att han stal från Lawrence företag och att han sedan tagit livet av sig när han kom ut. Han säger att det var en man som inte var bra utan bara lurade hennes mamma. Chrissie säger att hon vill se ett foto på honom och att hon vill träffa Tim för att få veta  mer om sitt ursprung.
 
Robert vill att de ringer polisen och anger Ross men Aaron vill inte att Finn blir drabbad. Däremot går han med på att de tar tändspolarna från Emmas bil som Ross lånar.
 
En av de som egentligen äger cannabisväxterna ska till veterinären med sin hund när han ser Ross och Finn vid bilen som inte startar. Han känner igen dem och ringer sin kompanjon.
 
Ross och Finn tar Roberts bil till Wylies farm för att hämta alla växter som Ross packat i påsar tidigare men allt är borta när de kommer dit. Strax efter får de ett mms av Robert som visar var påsarna är. Ross åker dit medan Finn får vara kvar på gården.
 
"Dum och Dummare" kommer till Wylies farm för att ta tillbaka sina cannabisväxter. Denna gång tror de inte på att Finn är polis. De hotar honom med ett basebollträ för att få reda på var växterna är eftersom allt är borta.
 
Robert och Aaron är ute på Bartons fält. De står vid en flismaskin och Robert lastar i cannabispåsarna på maskinen medan Ross bönar och ber om att Robert ska sluta för att det är så mycket pengar det handlar om. Ross lovar att de ska få 20% av försäljningen. När Robert forsätter med sitt hot att strimla påsarna så ger Ross tillbaka bilnycklarna till Roberts bil. Då startar Robert flismaskinen som börjar spruta ut strimlade cannabisväxter. Ross blir förtvivlad och försöker stoppa maskinen innan allt förstörs.

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Har vidrig influensa som inte ens medger en stund framför TVn. Vad har hänt idag? Tack på förhand för svar. Aldrig varit så här sjuk.

2018-03-05 @ 13:31:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0