Kiss i sängen

Inskrivet söndag 18/3 kl 00:28
 
Laurel upptäcker att Arthur har tvättat sina lakan i smyg och hon inser att han kissat på sig under natten men vill inte säga något. Hon rådfrågar Emma om hur hon ska göra och Emma svarar att Laurel inte bör säga något till Arthur om att hon vet. När Emma gått och Lydia kommer hem så märker hon att Laurel ser trött ut. Hon ger henne någon naturmedicin så hon kan sova lite
 
Harriet säger till Cain att han får hålla händerna i styr när de är tillsammans ute bland folk för hon har sitt rykte att tänka på.
 
Lachlan ser geväret lutat mot garageporten så han tar det och ska gå iväg men ser sedan genom fönstret att Lawrence är inne i garaget med bilen igång. Lachlan krossar rutan och drar ut sin morfar som därmed klarar sig. Tim kommer tillbaka men rusar iväg när han ser Lachlan utanför garaget. Lachlan vill veta varför Lawrence är på väg att ta livet av sig. Lawrence förnekar det men vill inte säga sanningen men när Lachlan hotar med ambulans så berättar Lawrence allt om Tim. Lachlan vill då ringa polisen men Lawrence stoppar honom. Gerry kommer dit och Lachlan ger honom geväret så han kan gå tillbaka med det till lerduveskyttet.
 
Chrisse är orolig för evenemanget och hon irriterar sig på Nicola som vill ringa polisen. Nicola lyssnar inte på Chrissie utan ringer polisen som kommer, först till stora huset men därefter till evenemanget ute på fältet.
Gerry tar på sig skulden för att ett gevär var borta och han säger att han glömde det men att det är åter på plats nu.
 
Charity vill åka till Chas så Debbie får hjälpa till i baren så länge.
 
Emma pratar med Arthur om att hon vet att han kissar på sig och att han måste ta det lugnt och inte oroa sin mamma. Precis då kommer Laurel hem och undrar vad hon gör där. Emma ville bara hjälpa till så hon går därifrån.
 
Victoria får Robert till att betala för barnet så Rebecca kan handla lite av det som behövs. Robert gör det motvilligt så Aaron blir irriterad.
 
Eric försvarar Faith när Chrisse börjar anklaga henne för att vara ett fyllo.
 
Frank försöker prata med Megan men hon vill inte lyssna på honom och hon pikar honom för att han inte tagit hand om sig själv sedan gårdagen. Det gör att Frank går till Bernice för en skönhetsbehandling. Hon råder honom att verkligen kämpa för att få tillbaka Megan. Frank anlitar en kör som sjunger en kärlekssång utanför Megans hus. Hon blir inte imponerad av det heller utan knäar Frank i skrevet när han kommer nära.
 
Laurel sover på soffan och Arthur försöker väcka henne. Han blir rädd för att hon inte vaknar så han ringer efter ambulans. Ambulansen kommer samtidigt som Bob kommer hem i en taxi. Han skyndar sig hem till Laurel när ha ser att det hänt något där. Arthur ber om ursäkt när Laurel vaknar av allt ståhej. Han berättar att Emma sagt att man inte får göra Laurel upprörd för hon är sjuk och kan dö. Laurel förklarar att hon inte alls är sjuk.
 
Lawrence vill muta Lachlan med en ny bil om han inte talar om för Chrissie och polisen om vad som hänt. Lachlan lyckas förhandla till sig några körlektioner till Belle också.
 
Megan träffar Frank i butiken och han vill återigen få en chans att förklara. Hon blir irriterad och säger att hon tänker resa iväg några veckor och när hon kommer tillbaka vill hon att han gått vidare med livet.
 
Tim kommer tillbaka till Home Farm och hittar Lawrence på kontoret. Han hotar och vill ge igen för det Lawrence gjort. Lawrence lyckas få Tim att lugna ned sig och gå därifrån efter att ha lämnat tillbaka de 20 000£.
 
Bob försöker prata med Arthur som rusat ut till piratskeppet eftersom han känner sig dum som ringt ambulans. Bob förklarar att Arthur kan ha missuppfattat vad Emma sagt men det nekar Arthur till. De går in till Laurel för att berätta vad Emma sagt och hon tror också att det är en missuppfattning.
 
Laurel träffar sedan Bob på kaféet. Hon berättar att hon är orolig för Arthur och tänker på att han kanske trots allt talar sanning, att Emma kanske sagt att Laurel snart ska dö. Hon kan dock inte förstå varför Emma skulle ha sagt det. Emma sitter en bit ifrån men hör antagligen inte vad de pratat om.
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Ska Laurel äntligen fattat hur HELSKUM Emma är? Det hoppas jag verkligen! Tycker så synd om Arthur.

Bob verkade visst komma hem ensam?

2018-03-16 @ 14:50:13
Postat av: Alice

Emma har överträffat sig själv nu tycker jag. Att manipulera ett barn på det sättet är ju bara för hemskt.

2018-03-16 @ 19:47:12
Postat av: Alice

Och vad gäller Laurel, jag har inga stora förhoppningar på att hon fattat. Emma kommer se till att hon tror att hon inbillar sig.

2018-03-16 @ 19:52:41
Postat av: Alice

Jag brukar inte önska livet ur folk men just nu önskar jag att Emma blir överkörd av en bil eller något. :)

2018-03-16 @ 19:53:52
Postat av: Jag bara

Emma manipulerade ju Noah förut också men minns inte syftet. Om jag minns rätt övernattade han hos henne och halva byn letade efter honom i tron att han var försvunnen.

2018-03-16 @ 22:44:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0