Löjligt lycklig

Inskrivet lördag 3/3 kl 15:03
 
Vanessa ber Rhona att tala om för polisen att det var Pierce som våldtog henne.
 
Lydia skvallrar om Rakeshs rån på Home Farm. Kerry berättar sedan för Nicola att Priya blivit arresterad.
 
Aaron säger åt Adam att ta itu med livet och prata med Victoria eller gå vidare.
 
Chrissie vill att Lachlan går till polisen för överfallet men Lachlan vill inte det. Hon går till fabriken och skäller ut Priya men då blir Priya arg och säger att Chrissie inte är så oskyldig hon heller. Då blir Chrissie tyst.
 
Rhona vill att allt ska bli som förr, att hon får sova hemma och vakna med Leo. Marlon tvekar över att lämna Leo hos henne. Hon får då ett utbrott på Paddy som sitter med dem och hon anklagar honom för att det är hans fel alltihop för det började med hans otrohet med Tess.
 
Paddy sitter i bilen utanför Rhonas hus när Pierce dyker upp och sätter sig på passagerarsätet. Det visar sig att Paddy kontaktat honom för att be honom komma hem till Rhona så hon ska må bra. Pierce tror inte det är en bra idé men då anklagar Paddy honom för att vara feg.
 
Leyla säger åt Priya att komma hem och prata för där är de ensamma eftersom Pete är ute på jobb. De pratar om att man inte alltid vet allt om en person, att de kan göra oväntade saker. Leyla vill att de kollar upp Priyas mystiske älskare men Priya försöker avstyra det. Då pratar Leyla om Pete istället och berättar att hon är löljigt lycklig. Priya börjar gråta och säger att Leyla är en sån god vän och därför är det så mycket svårare. Precis då kommer Pete in och tittar på de båda tjejerna.
 
Vanessa kommer in på kliniken och ser Rhona vid medicinskåpet. Hon blir rasande men Rhona lovar att hon inte tagit något. Rhona är sedan hemma och plötsligt dyker Pierce upp inne i huset. Han säger att Paddy berättat allt och nu är han här för att hjälpa henne eftersom hon inte klarar sig själv och nu tänker han inte överge henne.
 
Gerry ger Lachlan massa dejtingråd men precis då kommer Belle in och hör det. Han går iväg så Belle och Lachlan får vara ifred. De inser att de är ensamma i huset. De går upp till sovrummet men Lachlan kan inte få till det och han blir besviken. Belle tröstar honom och säger att det inte är konstigt.
 
Victoria träffar Rebecca utanför ett hotell. De fikar ihop och Rebecca erkänner hur förvirrad hon känner sig och hur jobbigt det är när alla bråkar. Rebecca talar om att hon ska flytta till Melbourne. Victoria blir besviken och försöker övertala Becs till att stanna.
 
Pete tappar pommes med sås över Leyla så hon måste gå upp på övervåningen för att byta om. Han ber då Priya att inget säga. Priya orkar dock inte gå runt och ljuga. Hon går därifrån med ursäkten att hon har migrän.
 
Vanessa kommer in hos Rhona och ser Pierce. Hon skäller ut honom. När tjejerna gått ringer Pierce till Paddy. Han träffar Paddy och Marlon på puben och han säger att äktenskapet är över på grund av Rhonas pillermissbruk. De blir förvånade över att Pierce vetat om missbruket. Han säger att hon missbrukat i flera månader men att han lovat att inte säga något. Pierce anklagar även Vanessa för att ha försett Rhona med tabletterna.
 
Adam vill ha sällskap på puben så Robert och Aaron stannar där ett tag med honom. Adam pratar om förhållanden för han vill ha tillbaka Vic som inte verkar vilja ha honom längre. Aaron kommer fram till att både Adam och Robert inte är de bästa förebilderna när det gäller att ge råd om förhållanden.
 
Rhona får sällskap av Vanessa till polisstationen för att göra en anmälan mot Pierce. Denna gång berättar Rhona för polisen vad som hände och att det var Pierce.
 
Victoria lyckas med övertalningen så Rebecca kommer tillbaka till byn. Rebecca berättar för Chrissie och Lawrence att hon tänker bo hos Victoria.
 
Pete vill åka iväg på en weekend med Leyla men inte dit hon hoppas på, Lissabon eller Barcelona utan till Cleethorpes. Leyla ser inte alls glad ut men han tror att hon kommer gilla det.
 
Pierce fortsätter att ljuga om Rhonas pillermissbruk för Marlon och Paddy. Han säger att han tvivlar på att hon ens varit på rehab. De blir avbrutna av att polisen kommer för att prata med Pierce. De går ut och han blir anklagad för våldtäkt så han får följa med polisen till stationen. Paddy och Marlon ser det men Pierce säger att Rhona fortsätter att jävlas med honom.
 
Vanessa och Rhona ser när de för iväg Pierce. Paddy och Marlon undrar vad Rhona håller på med och att hon borde inte haft hand om Leo medan hon missbrukade. Vanessa säger till Rhona att berätta allt så hon säger som det är, att Pierce våldtagit henne efter bröllopet.

Kommentarer
Postat av: Anette

Hoppas inte Victoria ger efter för Ada, kul att Rebecca kom tbx. Rakesh kan hålla sig borta. Nu ska väl förhoppningsvis inte tomtarna Marlon och Paddy få förstöra Rohnas liv och nån för nån gångs skull åka in för vad dom gjort. PsykopatPierce vill jag slippa se.

Detta hoppande i säng med folk typ samma dag det tar slut så jävla sugna som alla i Emmerdale är inte så normalt att alla beter sig så. Vissa ja..men ALLA..nä inte så trovärdigt. *suck

2018-03-01 @ 16:50:21
Postat av: Jag bara

Och samma upplägg varje gång, en flaska vin, en soffa......osv

2018-03-01 @ 22:36:03
Postat av: Carina

Jag väntade bara på att Vanessa skulle dyka upp bakom Pierce och slå honom i huvudet.
Har missat en hel del på sistone, men är det inte längesen man såg Chas? Är hon bortrest kanske?

2018-03-02 @ 09:16:12
Postat av: Jonas

Chas är väl och hälsar på Aarons styvmamma. Jag har glömt hennes namn, men hon har rött hår i alla fall.

2018-03-02 @ 17:15:28
Postat av: Carina

Aha, det hade jag missat. Tack Jonas!

2018-03-02 @ 21:50:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0