Jiddra inte med Fader Gideon

Inskrivet onsdag 21/3 kl 22:29
 
Tack för att ni delade med er om hur ni hittade hit =)
 
Laurel pressar Emma att erkänna så Emma berättar om att Arthur haft rätt, att det fanns en videoinspelning med henne och Ashley men att han varit så förvirrad och sagt att flera personer stått på bron när James dog. Hon säger att Ashley trodde att James levde och att det knäckt henne så att hon blev arg på honom tillslut och sa massa dumma saker. Laurel blir arg på Emma och verkar inte tro riktigt att det är sant.
 
Chrissie påpekar för Finn och bröderna att de måste betala hyran och det snarast eftersom de annars kan bli vräkta. Han söker sedan jobb på Home Farm. Chrisse säger nej till att börja med men sedan kan han få jobb om han är beredd att gör skitgörat.
 
Aaron ringer efter sin knarkvän från fängelset och när han kommer så är han inte ensam utan har med sig den elaka killen också. (Jag minns inte vad någon av dem hette) Aaron vill ha knark men elakingen vill inte sälja om inte Aaron betalar tre gånger vad det är värt. När elakingen även vill ha en dans blir Aaron förbannad och slår till men får ett slag tillbaka. Den lugna kille blir utkörd så han hämtar Cain som han hört talas om. Cain skrämmer bort killarna men ser att Aaron får knark som kan betalas senare.
 
Robert väntar medan Rebecca är på ultraljudet och när hon kommer ut så berättar hon att det blir en pojke.
 
Cain blir förbannad på Aaron och skäller ut honom för att ha börjat med drogerna igen. Aaron nekar och när han kommer hem kastar han påsen med drogerna men börjar skära sig i magen istället.
 
Harriet pratar med Bartonsbröderna om att hon sett Finn i bilen när hon blev knivhuggen. De berättar om cannabisodlingen och hon känner att hon bör anmäla dem för polisen. Ross berättar då hur Cain hotat honom och om Harriet anmäler dem för polisen kommer han anmäla Cain för misshandel och kidnappning.
 
Emma får pengar av sina söner för att kunna åka iväg på retreat som hon önskat. Laurel får höra det och blir lite misstänksam över att Emma smiter iväg just nu.
 
Debbie ser att polisen kommer hem till Harriet så hon får bråttom att ringa till biskopen för att skvallra om Cain och Harriet.
 
Biskopen kommer till kyrkan för att prata med Harriet. Hon som precis klär på sig efter ett möte med Cain får bråttom att försöka förklara. Cain kommer ut till biskopen och låtsas vara en katolsk präst, Fader Gideon. Biskopen klagar över att Harriet har ett förhållande med en man som rånar, misshandlar och så vidare. Cain blir förbannad och skäller ut biskopen och därmed avslöjas hans riktiga identitet.
 
Cain inser att det var Debbie som skvallrat för biskopen så han skäller ut henne. När Harriet sedan säger att hon tror att Debbie bara gjort det för att skydda sin far  så lugnar sig Cain. Han säger dock att han tänker inte lyssna på någon gammal biskop eller rabiat dotter utan han tänker träffa vem han vill. Harriet står på Cains sida och lovar att välja honom framför att lyssna på biskopen.
 
Aaron vill inte prata med Robert men när Robert slår till på magen på skoj upptäcks knivsåren. De bråkar och Robert vill att Aaron skär honom istället eftersom det är honom Aaron är sur på. Aaron klarar inte av det. Han hatar barnet som inte ens är fött. Aaron vill inte försöka längre utan ger upp. Robert be honom om en chans till, de kan flytta ifrån byn och aldrig mer se tillbaka.
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Usch jag mår nästan illa av Emmas lögner. Och nu ska hon resa bort! Om storyn inte får ett slut före sommaruppehållet blir jag riktigt trött...


Däremot gillar jag Cain/Harriet-storyn:)

2018-03-20 @ 17:47:51
Postat av: Jag bara

Gillar också Cain, Harriet.

Fick ett långt telefonsamtal mitt i HTG, och då stänger jag av ljudet och fattar inte allt av innehållet. Vem var det som dök upp med droger till Aron? Någon från fängelset? Usch vad jag tycker hans skärande i magen är äckligt!

2018-03-20 @ 20:52:50
Postat av: Jonas

Två av hans före detta fängelsebekanta; rumskamraten och antagonisten.

2018-03-21 @ 07:26:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0