Oro över barnen

Cameron är orolig över att barnen är borta. Han ringer polisen medan Chas går till Debbie för att höra om hon vet var de är. Debbie står i dörren och ljuger, eller rättare sagt hon varken bekräftar eller förnekar om att veta något.
 
Cain och Moira är glada och verkar nöjda med att tänka på den kommande babyn. De är mycket kramiga och gosiga med varann. När Moira träffar Chas så får hon veta att Harry och Dylan är saknade så hon följer med ut på fälten för att leta efter dem.
 
Steve upptäcker att Nicola får post till Home Farm. Det visar sig att hon använt den adressen för att verka bo på rätt ställe när hon söker till kyrkans skola. Hon har tänkt att ha mötet med skolledningens antagningspersonal på Home Farm om hon kan få iväg Declan och Megan över dagen. Steve råder henne att boka Declans möte på restaurang för att vara lite "nyskapande". Allt går bra, Nicola får iväg Declan och Megan medan Katie är på annat möte. Nicola hinner till och med ställa upp lite familjebilder på lämpliga ställen och få Angel att lära sig vissa kommentarer utantill innan damen från skolan kommer. Intervjun går bra och damen hinner precis lämna Home Farm innan Declan och Megan återkommer. Nicola skyndar sig att plocka undan familjeporträtten.
 
Amy märker att David fortfarande tittar efter Alicia som pratar med Dom. Hon råder honom att låta dem vara. För att han ska få annat att tänka på så nämner hon "killen" hon är kär i men som är upptagen. David tror att det är honom hon menar men det förnekar hon. Även Val får höra om denna mystiska man och hon blir nyfiken. När hon sedan är ensam med Amy på kaféet vill hon veta mer. Amy säger då att det är Adam för att få tyst på Val.
 
Moira är i skogen och letar efter barnen när hon får ont i magen. Chas får veta hur läget är och hon kör Moira till sjukhuset. Tyvärr så mister Moira barnet. Chas ringer till Cain som skyndar sig dit. Moira övertalar Chas att åka tillbaka till byn för att leta efter Dylan och Harry. Chas möter Cain som berättar att barnen är hemma hos Debbie.
 
Robbie hänger hos Debbie men hon vill att han går till puben för att lyssna på vad folk säger. Han märker att många i byn ställer upp och hjälper Cameron att leta efter barnen. Robbie går hem till Debbie och ber henne att säga åt Dylan och Harry att gå hem men hon vägrar. Cameron som fått veta att barnen är hos henne kommer dit. Han tar med sig barnen hem även om de hellre hade varit kvar hos Debbie.
 
Cain är förtvivlad över att Moira fått missfall eftersom han sett det som en stor chans att få en riktig familj att ta hand om. Besvikelsen gör att han anklagar Moira för att vara glad över förlusten. Hon blir också besviken på honom och säger att hon förstod att han inte skulle klara av ett vanligt liv. Efter endel muttrande och surande så blir de sams igen och kramas i köket.
 
Lisa får veta vad som hänt, att Debbie lät barnen vara hos henne men att hon inget sa. Det gör att hon kallar in alla Dingles för ett familjemöte, även Chas och Moira måste komma.
 
Charity får höra att Debbie haft barnen hemma hos sig när alla var ute och letade och hon blir förbannad. Hon talar om för Debbie att det är fel att hämnas på det sättet eftersom Cameron blir den gode och Debbie blir den onde. När Charity gått ringer Debbie till Robbie och ber om hans hjälp...
 
 
 
 
Jag vill bara klargöra att jag inte är sjuk, mer än i huvudet ;)
Tyvärr är det andra faktorer som påverkar ens välmående =(

Kommentarer
Postat av: lillemor sedström

Jag tycker du är fantastisk att komma ihåg. Jag kommer inte ihåg hälften så mycket om jag skall berätta för min man. Därför läser jag bloggen för honom. Då vet jag att allt blir rä

tt. Kram Lillemor.

2014-09-04 @ 09:27:46
Postat av: Ylva

Vill bara hålla med föregående talare. Du är så duktig på att sammanfatta! Ang HTG känns det som att Debbie håller på att tappa förståndet :(

2014-09-04 @ 15:26:01
Postat av: Astrantia

Ja, det är en konst att kunna sammanfatta så detaljerat och samtidigt övergripande! Tur att din blogg, och du, finns Marie!
Tröttsamt med Cameron/Debbie/Chas och lille Robbie-med-på-ett-hörn historien, det är nog inga bra saker som Debbie planerar... Slutar väl med elände på ett eller annat sätt. Lite tråkigt att Moiras graviditet fick ett så plötsligt slut; ibland känns det som manusförfattarna får idéer som de sedan inte vet hur de ska avsluta. Så tycker jag det också var med Thomas, helt plötsligt var han tillbaka hos mamman. Nä, lite mer stabilitet och långsiktig planering gällande intrigerna tack :-)

2014-09-04 @ 16:04:14
Postat av: Malin

Fy fan vad skadad Debbie är =( Jisses så tröttsamt. Om bara Cameron det jäkla aset kunde åka dit.

2014-09-04 @ 17:35:09
URL: http://doohs.blogg.se
Postat av: M

Håller med jag vill att cameron ska åka dit både för Carl och alex.. undra om cain hetsade debbie med flit för det funkade ju. Jag vill ju ha kvar chas hon är ju bra.

2014-09-04 @ 17:49:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0