Flirt, Oliver, en hund och en snäll buse

Jag är ledsen att jag inte haft huvudet på rätt ställe så jag missade att publicera ett inlägg och att jag sedan inte orkat skriva sedan i fredags.
Ibland blir verkligheten alldeles för lik en tv-serie och då menar jag inte de bra sakerna =/
Tyvärr så kanske jag inte minns allt som hänt men fyll i om det är något jag glömt.
 

 
Sean klottrar på telefonkiosken i byn "Megan är en skata" (fast felstavat). Megan blir rasande och även Ali så hon säger åt sin son att han inte får behålla hunden. Ali ändrar sig dock när hon får nedsättande kommentarer av Megan.
 
Moira drar sig undan Cain och han blir rätt besviken när hon inte vill vara nära honom. Det visar sig att hon misstänker att hon är gravid. Testet visar att det stämmer och när hon berättar det för honom säger han först inte så mycket. Moira tycker det är självklart att göra abort men Cain vill inte det. Han vill ha barnet eftersom han vill vara med från början, som han inte var med Debbie. Det kanske är hans sista chans att göra rätt...
 
Debbie träffar Camerons barn i smyg. När Bernice är barnvakt medan Cameron och Chas är på Gennies bröllop så passar Debbie på att ta med sig barnen till verkstan så de kan hjälpa henne tvätta bilar. Efteråt tar hon med dem till kyrkogården för att se Carls grav. Debbie berättar att Chas slagit ihjäl honom och att de bör vara vaksamma och försiktiga och hålla sig tillsammans. Barnen blir givetvis rädda för Chas. Cameron får snabbt veta vad som hänt och han går över till Debbie för att varna henne för att träffa barnen igen.
 
Adam ska fylla 21 och det planeras en fest för honom. Kerry är eld och lågor och vill gå med både Andy och Amy. Victoria ska ordna med en date till Amy, en av Adams vänner. (Fast jag tycker det verkar som om Andy och Amy börjar slänga långa blickar på varann)
 
Charity säger till Jai att Rishi är så konstig ihop med Molly och Jai försvarar sin far att han är bara med sitt barnbarn. Då säger Charity att hon inte vill att Rachel tar med sig sitt barn hem till dem när hon ska städa. Jai vägrar att säga till Rachel i den frågan utan tycker att hon ska få ta med sig Archie som barnet heter.
 
Nicola berättar att Angel kommit in på någon fin skola. Laurel blir besviken eftersom hon trodde att Angel och Arthur ska gå i samma skola.
 
Gennie och Nikhil ska gifta sig men när de är på Home Farm och vigselförättaren ska börja så kan inte Gennie fullfölja eftersom Brenda inte är där. Hon rusar ut men ser att det kommer en taxi på gårdsplanen. Brenda kommer dit och det slutar med att Gennie och Nikhil blir man och hustru.
När det ska fotograferas letar Jai efter Katie som varit brudtärna. Han hittar henne och Declan på kontoret precis när de ska ha sex.
Brenda håller ett kort tal men ramlar ihop strax efter. Gennie, Nikhil och Bob följer med Brenda till sjukhuset. Efter ett tag kommer Dan dit med lite champagne för att fortsätta firandet. Brenda berättar att hon har ändrat sig och vill genomgå en operation.
 

Kommentarer
Postat av: lillemor svedström

Toppen att du skriver igen. Jag missar tyvärr ofta programmet
pga att det går på dagtid. På grund av din insats behöver man
inte missa ngt. Krya på dig Kram Lillemor.

2014-09-02 @ 10:27:21
Postat av: Hulda

<<<<hej <på dig har aldrig kommenterat innan men läst din blogg i flera år. Jag uppskattar väldig mycket dina inlägg och vill bara säga:ta hand om dig själv om du inte mår bra!! Vi läsare betalar inte för detta så du har inga som helst skyldigheter att skriva recentioner till oss. Om jag kunde skulle jag göra det för dig när du inte hinner titta men jag är själv sjuk och har för ont i händerna. Sköt om dig Kram

2014-09-02 @ 22:30:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0