Stängt pga att ägaren gör bort sig igen

Priya är riktigt ledsen. David förnekar att hon kommer i andra hand men Priya känner att det inte stämmer. När de sedan går till hennes jobb och hon ser att David håller ögonen på Alicia som pratar med Dom blir hon ännu mer ledsen. Georgia upptäcker det och vill trösta sin dotter.
Rishi kommer in men Priya vill inte ha med honom att göra.
 
Rhona är tvär mot Vanessa som är orolig för sin vän. Hos dr Abbott får Rhona nya tabletter men trots tjat så får hon inte lika starka som tidigare utan en mildare variant.
 
Brenda pratar med Jude om operationen och att hon måste fortsätta gå på kontroller. Han råkar då försäga sig om att Cameron ska ha en välgörenhetsfest i hennes ära. Brenda blir besviken då hon tror att man bara har sådana tillsällningar för att hedra någon som dött. Hon vänjer sig vid tanken och blir sedan glad över festen.
 
Kerry har lyckats byta solsemestern till en lite lugnare semester i Frankrike för att Sarah ska kunna följa med. Andy tror först inte på idéen men när han pratar med Debbie och hon säger att det är okej så ändrar han sig. Amy blir väldigt besviken när hon hör att hennes mamma ska iväg med nya familjen. Hon pratar med Val och berättar om hur det var när hon var liten och blev lämnad så många gånger av sin mamma när de var på semester. Val blir rasande så när hon ser Kerry börjar hon anklaga henne för att vara en dålig mor. Hon varnar Andy så det inte ska gå illa för Sarah nu när Kerry tar hand om henne. Amy blir också frustrerad men Kerry blir så förbannad att hon ger Amy en örfil.  Hon blir chockad av det hon gjort och Amy går därifrån.
 
Chas ber Zak komma över för att prata med Cameron om hur det är att ha en depression. Cameron spelar med så länge Chas är med i rummet men när hon gått säger han att han inte är redo för att prata om det.
 
Priya kommer in i butiken och ser David och Alicia stå vid disken och provsmaka godsaker (bland annat godis i form av bokstäver där Alicia skrivit David och han börjat skriva Alicia men det hinner inte Priya se). Priya känner sig ännu mer sviken så hon gör slut med David eftersom hon inser att han inte släppt tanken på Alicia. David förnekar att han har känslor för henne, så han säger att han älskar Priya.
 
Vanessa som aldrig velat bo i Megans hus tar fram ett verktyg och öppnar ett rör i ett element så det börjar droppa vatten. Megan kommer dit och lovar att åtgärda felen och lägga in nytt golv men Vanessa vill inte bo där längre utan hon vill ha tillbaka hyresdepositionen omgående för att hitta annat boende. När hon träffar Rhona och Paddy så berättar hon om skadan i huset. Vanessa säger att hon ska bo på hotell i Hotten men då protesterar Rhona och låter henne bo hos dem, igen.
 
David mår dåligt efter att Priya lämnat honom. Han har stängt affären för att supa. Nikhil försöker prata med både David och Priya var för sig för att få dem att bli ihop igen. David går till puben där Betty och Sandy vill ge honom goda råd, eller så vill Sandy se om David kommer att dyka upp i en brudklänning igen =)
Eric kommer och sätter sig hos sin son. Han råder David att prata med Alicia eftersom nu är han fri att göra något åt sina känslor.
 
Debbie frågar Cain om han kan passa Jack några timmar. Cain vill inte det men Moira tackar ja och säger att de båda ställer upp. Det visar sig att Cain varit orolig att Moira skulle må dåligt tillsammans med ett litet barn som kanske skulle påminna henne om missfallet men allt går bra.
 
Precis när David ska gå fram till Alicia vid bardisken kommer Dom fram till henne så David sätter sig igen. Alicia går in på toa efter en liten stund och David följer efter henne. Han berättar att bröllopet är inställt. Alicia vill inte veta mer, hon vill inte att han förstör för henne nu när hon börjat leva igen efter att han lämnat henne.
 
Alicia går ut till Dom och säger att hon måste jobba för att Megan ringt. De avbryter sin dejt och Alicia åker till Home Farm och börjar bläddra med en del papper. Katie blir förvånad över att se henne där men så dyker David upp så Katie märker att hon borde gå därifrån.
 
David förklarar för Alicia att han vill att de försöker igen för att han kan inte sluta att tänka på henne. Efter en liten stund går hon med på det och de kysser varann. Då råkar han nämna att Priya dumpat honom. Alicia blir så besviken eftersom hon tror att det är bara därför som han är tillbaka. Hon säger att hon inte orkar med att bli sviken av honom ännu en gång så även om han vore den sista mannen på jorden så vill hon inte ha honom igen...
 
 

Kommentarer
Postat av: Tess

Tusen tack för att du gör dessa! Missat flera dagar och uppkopplingen är värdelös här så du har just räddat tre månader av mitt liv! Vilket arbete du gör med att sammanfatta!

2014-09-17 @ 00:28:14
Postat av: Pandora

David måste vara såpavärldens mest osmidiga kille! Veligare karl får man leta efter! Hoppas att både Priya och Alicia lägger ned sina svärmerier när det gäller honom nu!

Tycker så synd om Priya och Alicia för närvarande! Ett par så rekorderliga och vackra tjejer som dem borde kunna hitta någon mycket bättre än den där j-la mesproppen!

2014-09-17 @ 03:38:15
Postat av: Jackson

Jaaaa, visserligen är utbudet när det gäller herrar inte speciellt stort i byn - alla har snart varit ihop med alla, men jag har inte heller förstått varför David anses vara en sådan brudmagnet. T o m bitchiga Nicola föll ju!

2014-09-17 @ 08:53:56
Postat av: Astrantia

Men vad håller Vanessa på med? Jag tror fortfarande att hon vill ha Rhona för sig själv. Och Rhona har ingen som helst förståelse för att Paddy inte vill ha någon inneboende, men jag förstår att han vill ha sin lilla familj för sig själv och inte ha struliga Vanessa där. Tråkig intrig som verkar ha hängt upp sig. Och David är ju bara för hopplös, att han aldrig förstår när det är läge att knipa igen :-) Jag tycker också synd om både Priya och Alicia.

2014-09-17 @ 08:57:26
Postat av: annika melchersson

Tack för att du räddar mina missade program

2014-09-17 @ 10:29:46
Postat av: Jonas

David kunde ju knappast ljuga om att Priya hade dumpat honom. Det hade ju kommit fram ändå. I övrigt kan jag hålla med om att han är aningen osmidig (även fast han verkar mena väl).

2014-09-17 @ 10:34:43
Postat av: Frk Höger

Fast David kunde kanske talat om att Priya dumpade honom för hon såg hans känslor för Alicia...

2014-09-17 @ 11:09:43
Postat av: Jackson

Jodå, David menar säkert väl, men han tänker sig inte för innan han snackar och därför blir det oftast fel. Frk Högers lösning är ju super!

2014-09-17 @ 11:33:00
Postat av: AnnaS

Är det inte orealistiskt att Jude skulle avslöja den hemliga festen för Brenda? En präst ska väl kunna bevara en hemlighet!
Tyckte inte David att det skulle vara klädsamt att vänta i alla fall en vecka eller två innan han bytte tjej? Om inte annat borde väl Eric tänkt på det.

2014-09-17 @ 12:22:07
Postat av: Agneta

Jag tycker inte ett dugg synd om Priya. Hon beter sig som en bortskämd snorunge.

2014-09-17 @ 12:41:18
Postat av: JH

Jag tycker att det är lite lustigt att vissa karaktärer kan få en hang up på vissa frisyrer eller klädesplagg. T.ex. Alicia som plötsligt börjar ha en blomma i håret nästan hela tiden. Eller Amy som nu har sin bollfrisyr hela tiden. Inget fel men bara lite lustigt att de gör så där att de är "periodare". Finns många fler exempel.

2014-09-17 @ 13:16:48
Postat av: ELIZA

Tycker också Prijja är en bortskämd snorunge..Och David är en charmig strul putte...Varför han "glömde" säga varför Prijja dumpade honom är ju för att det ger mer juice i historien... 17 avsnitt innan det är avklarat och Alicia har fått det klart för sej...

2014-09-17 @ 13:42:06
Postat av: Madeleine

Fattar inte varför Kerry ska ta hand om Andys barn gång på gång, idag kommer Debbie och beordrar Kerr att ta hand om barnen, Kerry borde sagt nej...under tiden sitter Andy på puben och gaggar med Amy, hur sjukt är inte det.
Och nu började det brinna, mendet är väl för tusan föräldrarna som har ansvar för sina barn men nu hatar alla Kerry.
Jag hatar Debbie, för det första skulle jag aldrig dumpa mina barn på en person sådär, Andy var inte hemma, och för det andra är Debbie Dingle den mest osympatiska figur jag sett under alla år jag av och till följt HTG...

2014-09-17 @ 13:48:08
Postat av: Ylva

Ja Debbie är verkligen osympatisk, så egotrippad! Men Kerry är inte heller ngt vidare. Tyckte hon var lite rolig förut men på sista tiden har hon bara varit dum och barnslig. Lägga skuld på sin egen dotter för att det är enklast så är inte bra.Och varför var hon tvungen att hälla i sej massa vodka? Vanessa begriper jag mej inte alls på...

2014-09-17 @ 14:46:04
Postat av: Andrea

Precis Prya är så bortskämd. David är snygg. Ni kommer väl ihåg när han kom till byn? då ville alla kvinnor ha honom.

Tänk att han och hon som spelar Debbie är ett par i verkligen.

Kerry är så oansvarig så trött på henne. Gud vad jobbig hon är. Inte mitt fel inte mitt fel säger hon om allt som händer.

2014-09-17 @ 16:12:37
Postat av: Andrea

Rubriken var bra :) Ägaren gör bort sig igen.

2014-09-17 @ 16:13:54
Postat av: Julia

Kerry Kerry Kerry. Inte ens en brand som kunde kostat två barns liv inklusive hennes eget kan få henne att förstå hur illa hennes handlingar är. Debbie är givetvis en del i skulden men man tar inte på sig att passa barn när man är full och i det skicket Kerry var. Så äckligt rent ut sagt hur hon försöker lägga över skulden på Amy. Hon har redan förstört hela hennes barndom, när hon sedan får en ny chans så gör hon bara bort sig gång på gång och inleder relationer med män när den enda relationen hon borde fokusera på är den mellan henne och Amy.

Vad höll Pollard på med igår för övrigt?! hans son som haft struliga relationer ska gifta sig men får nobben och han riktigt påtvingar David att plocka fram sina gömda känslor för Alicia. Visst har man fattat att David är lite intresserad av henne fortfarande, men Pollards beteende var i mitt tycke enbart märkligt. Men David är verkligen en velig kille. Vilket är synd för han verkar ju reko annars och bryr sig om allt och alla (väl lite det som är problemet).

Vad är nya veterinären ute efter? Vill hon ha Rhona för sig själv? pinsamt att hålla på som hon gör i deras ålder. Och när ska någon märka att det inte står riktigt rätt till med Rhona?

2014-09-17 @ 16:43:14
Postat av: ELIZA

Ska just se dagens avsnitt ( Onsdag) . Rollfigurerna David och Debbie är inte tillsammans idag. Hur gammal är deras son? Dom gjorde slut när han var 2 år gammal. Såg det när jag läste en artikel om hans medverkan i Englands tävling..Vad hette den..? När dom tävlar på skridskor...

2014-09-17 @ 18:53:00
Postat av: Andrea

Dancing on ice heter det.

Artikel från 26 2014 de dejtar igen 8 månader efter de har ställde in bröllopet. Den 12 juli 2014 säger han att han vill ha mera barn med Debbie.

2014-09-18 @ 02:33:13
Postat av: Andrea

Buster deras son född 3 april 2010

2014-09-18 @ 02:36:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0