Min son eller min bror...

Megan är rasande efter att ha blivit attackerad. Hon är så förbannad att hon tänker ringa polisen men Declan tycker att hon bör lugna ner sig först. De går till puben för att ta en öl. Jai, Charity och Rishi sitter där och Jai blir väldigt förvånad när han hör vad som hänt. Han går fram till Megan för att försvara Rachel. Charity undrar givetvis vad han håller på med. Jai kommer tillbaka till bordet och låtsas bara ha varit lite intresserad av vad som hänt. Charity säger åt honom att han måste sparka Rachel eftersom de inte kan ha en våldsam städerska.
 
Gemma flirtar med Sean inne i scoutstugan. Det slutar med att de hånglar med varann.
 
David är irriterad över att Priya talat om för Alicia att hon vet vems Jacobs mamma är men allra mest är han förbannad på sig själv som sagt det till henne. Han går över till Alicia för att be om ursäkt men hon vill inte prata med honom eftersom hon är så besviken på att han svikit henne och Jacob.
 
Gennie, Bob och Nikhil kommer till kaféet för att vänta på att Brendas operation ska bli klar. Gennie har svårt att koncentrera sig och hon känner att hon bör vara på sjukhuset och vänta. De åker tillbaka och de tar Molly med sig denna gång. Bob går runt och pratar med Molly i famnen och plötsligt ser han att läkaren kommer fram till Gennie och Nikhil där de står. Gennie får ett utbrott och börjar gråta vänd mot Nikhil så Bob skyndar sig dit. Då får han veta att operationen gått bra och Brenda ligger på uppvaket.
 
Debbie söker upp Chas och berättar att hon går med på att låta dem vara ifred, allt bara för att hon egentligen inte bryr sig om dem. Hon säger att hon inte behöver döda Chas eftersom hon redan är död för henne...
 
Ali kommer till Home Farm för att prata med Megan och be om ursäkt för det Rachel gjort. Megan är irriterad och tror att Rachel inte vågar komma själv. Ali får veta att Megan kommer inte polisanmäla Rachel om Ali med familj flyttar ifrån huset inom 24 timmar. 
 
Rachel får veta från sin syster om vad Megan planerar. Hon blir givetvis jätteledsen och tänker gå till polisen men inser att hon inte kan göra det eftersom Archie behöver henne. Rachel erbjuder då Ali med familj att flytta in hos henne istället.
 
Jai kommer hem till Rachel för att höra vad hon gjort. Han är förbannad över att hon riskerar att åka i fänglese, att hon inte kan kontrollera sitt humör bättre. Charity som ser Jais bil utanför huset går dit och då ser och hör hon Jai och Rachels bråk. Hon inser hur det ligger till när hon ser Rachel sträcka fram Archie till Jai.
 
Belle träffar Sean på kaféet och hon märker att han är lite onykter fortfarande. Hon köper kaffe åt honom och berättar att han är den hon litar mest på av hennes vänner. Belle blir orolig när hon hör att han och hans familj måste flytta. Sean träffar senare Gemma och han säger till henne att de bara kan vara vänner, att det var ett misstag att göra något annat ihop. Gemma blir besviken men låtsas som om det är precis vad hon vill, att bara vara vänner.
 
Steve hjälper Katie med hästarna och han tackar sedan Declan för att han lurat honom. På detta sätt så fick Steve chansen till en ny utmaning men han säger inte vad denna gång.
 
Charity snokar i Jais dator. Hon söker sedan upp Declan för att prata med honom och hon berättar vad hon misstänker, att Jai är Archies far. Hon säger att allt är raderat i datorn och sedan nämner hon att hon sett Jai med Archie. Declan tror henne först inte men inser sedan att det kanske stämmer.
 
Brenda vaknar till efter operationen. Hon är på gott humör och det är inget fel på hennes humor. Gennie blir glad när mamman "bossar" med henne. Brenda tackar Bob som övertalat henne att genomföra operationen.
 
Rachel är på väg till Sam (han flyttade hem till Dingles när Ali med familj flyttar in hos Rachel) med Archie men Jai som står utanför fabriken ser dem säger åt henne att inte låta Archie röra något där. Han är fortfarande upprörd över att Rachel slagit till Megan och han påpekar det för henne. Rachel blir irriterad och lämnar helt enkelt över Archie hos honom medan hon fortsätter ensam till Sam. Precis då kommer Charity till fabriken.
 
Charity kommer in på kontoret och ser Jai hålla i Archie och Rishi står bredvid. Hon chockar dem genom att be att få hålla i barnet. Medan hon håller i Archie så pikar hon hans far tills hon säger att han är en oduglig lögnare och så stirrar hon på Jai. Hon talar om att hon vet att Jai är Archies pappa. Charity är så arg och besviken över att Jai inget sagt, att han ljugit även när hon erkände att hon varit med Declan. Jai säger inte så mycket och plötsligt säger Rishi att det inte stämmer eftersom Archie är hans son...
 

Kommentarer
Postat av: Jackson

Fler än jag som tycker att Ali och hennes partner (vart tog nu namnet vägen??????) känns omaka?

2014-09-09 @ 09:36:59
Postat av: Astrantia

Intressant "lösning" som Rishi kom på, lögnen blir ju bara värre. Ska bli spännande att se om Charity tror på honom, men varför inte - han gav ju bebisen något smycke eller vad det nu var. Mest synd är det ändå om bebisen som inte får veta (någonsin?) vem hans pappa är. Ali och ? är ganska så omaka, men "opposites attract" heter det ju, Ali är väldigt temperamentsfull och partnern (jag har också glömt hennes namn!) mer lugn. Synd att Sean skulle strula med Gemma nu när Belle har blivit intresserad av honom. Skulle inte förvåna mig om Gemma blev gravid också, fast samtidigt är hon (förhoppningsvis) beräknande nog att inte hamna i en sådan situation.

2014-09-09 @ 09:56:05
Postat av: Jackson

Ruby heter tjejen! Hon har ju - onekligen - en mycket behagligare framtoning. Förutom Alis en aning hetsiga temperament ser hon alltid så slafsig och ovårdad ut. Gemma gravid????? Bevare oss väl!!!!

2014-09-09 @ 10:24:08
Postat av: Maria

Det här har jag väntat länge på. Charitys mobbing och trakasserier mot Rachel har varit bedrövliga. Dessutom kommer de från en fd prostituerad. Hur har hon mage att se ner på Rachel för att hon är städerska och lägre klass. Rachel har värdighet och självrespekt vilket charity gång på gång visar att hon inte har. Se bara hur hon sålde sig till declan för ngt kontrakt. Hon vill leka fin men är bara utklädd. Smart av rishi att påstå att han är fadern. Samtidigt vill jag att charity ska veta att Jai är fadern och hur lurad hon är.

Usch vad tröttsam historien med brenda är. Hur egoistisk kan man vara.

Hoppas att cain och Moira förutsätter och ev skaffar ett barn. De passar ihop.

Tror att det kommer att bli ngt mellan Amy och Andy. Det som verkar stå i vägen är kelly och Andy verkar vara trött på henne.

2014-09-09 @ 16:42:16
Postat av: Lena

Äntligen börjar jag se fram emot HTG igen. Många intressanta situationer nu

2014-09-09 @ 17:25:47
Postat av: Jackson

Gillar inte alls att Jai och hans äktenskap hela tiden skall skyddas. Rishi menade säkert väl, men oj, vad hans lögn ställer till det för Rachel, hans barn m fl! Ett stort plus för Edna idag. Vilken smart lösning Sean och Sandy kom på!

2014-09-09 @ 17:29:36
Postat av: Jackson

Kommer Declan att avslöja något för Jai? Han gick ju inte på Rishi-grejen. Otrevliga Bernices kille visar mer och mer att han är en hal ål. (Det vore kul att få se Bernice i litet ljusare läppstift i något avsnitt).

2014-09-09 @ 18:11:36
Postat av: Astrantia

Haha, ja Bernice's läppstift passar inte henne så bra! Särskilt när hon faktiskt börjar bli lite till åren också, då passar lite mildare färger bättre :-) (Men hon är verkligen en stilig kvinna tycker jag.)

2014-09-10 @ 10:50:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0