En ödslig lada

Sean pratar med Paddy om att sterilisera hunden men han har inga pengar. Paddy är på väg att lösa det ändå men då hör Vanessa det och opponerar sig emot gratisbehandlingar.
När det är dags att skriva på papprena på att hon köper en del av kliniken börjar Paddy att tveka.
 
Moira släpper av Cain utanför Debbies hus. När hon går iväg råkar hon säga "Jag älskar dig" till honom. Han blir rätt förvånad men även hon blir det.
 
Robbie säger till Debbie att han inte tänker hjälpa henne med det hon vill. Han vill inte ha med henne att göra mer.
 
Jude kommer till Home Farm när Nicola äter lunch med Jimmy som kommit dit. Han berättar om mötet med rektorn och om brevet han aldrig skrivit. Jimmy blir rasande när han hör vad Nicola gjort. Hon försvarar sig med att hon bara vill Angels bästa.

Rachel möter Charity och Jai ute på gatan. Charity skyndar sig att berätta att hyran för huset har höjts med 100£. Jai ser förvånad ut men Rachel bryr sig inte. När Jai sedan får chansen att prata med Rachel i enrum utanför Dingles hus så säger hon att för henne spelar det ingen roll om hyran höjs. Han svarar att det blir svårare att dölja om den blir för hög.
 
Debbie söker upp Chas på puben för att prata. Hon ber om ursäkt och hoppas att de kan bli vänner igen. Chas blir rätt chockad men glad.
De ses igen när Chas går till Dingles middag. Debbie erbjuder henne skjuts men Chas vill gå. Då tar Debbie illa upp och säger att hon inte är förlåten. Chas sätter sig i bilen men det visar sig att Debbie har andra planer. Chas säger att de andra förväntar sig att de ska dyka upp snart. Debbie svarar att det enda stället Chas kommer att dyka upp på är bårhuset.
 
Hemma hos Dingles har nästan alla samlats. De väntar på Debbie och Chas. Jai påpekar att de åkt förbi för en liten stund sedan. När de upptäcker att Zaks gevär och amunition är borta börjar de bli oroliga. Cain och Charity rusar iväg till Robbie för att få reda på vad Debbie håller på med.
 
Megan talar om för Ali att hunden ska bort ifrån huset. Först erkänner Ali inte att hunden bor där men Ruby ber om att den ska få vara kvar för Seans skull. Megan är så irriterad på den familjen att hon bestämmer sig för att göra en koll på huset men hon måste påminna dem om det 15 timmar i förväg.
 
Nicola surar på Jimmy. Hon inser inte att hon gjort fel när hon sagt att de bor på Home Farm eller när hon förfalskade brevet.
 
Debbie slänger ut Chas mobil genom bilfönstret när Chas tänker ringa. De åker en bit till men stannar sedan på en öde gård. Debbie tvingar ut Chas ur bilen med hjälp av geväret. Sedan börjar hon hota henne och Chas vädjar om att låta henne få gottgöra för allt elände. Debbie är full av hat och vill inte tänka klart.
 
Cain och Charity får punktering när de ska åka dit Robbie sagt att Debbie är. De får springa resten av sträckan. När de kommer fram försöker de få Debbie att ändra sig men hon vägrar. Chas lyckas ta av sig ögonbindeln som hon fått på sig. Plötsligt ändrar Cain taktik, han säger åt Debbie hur hon ska gå till väga och vad hon bör tänka på när hon skjutit. Charity säger åt dem att sluta och Chas vädjar om nåd. Cain säger att han insett att det är det enda rätta att Chas dör...
 

Kommentarer
Postat av: M

Som sagt smart av cain att agera som han gjorde. Och hoppas chas blir kvar efter detta. Cain, moria och chas är mina favoriter :) inte så smart av debbie att göra det där när hela familjen väntar på dem.. hon om nån borde veta att hennes familj förstår vad som pågår.

2014-09-04 @ 20:04:49
Postat av: Ylva

Tänk att Cain nästan har blivit hjälte. Det trodde jag inte! Han har ju alltid varit oberäknelig skurk. Moira har tydligen förändrat honom. Mkt bra skådespelare båda två tycker jag. Y

2014-09-04 @ 20:39:36
Postat av: Anonym

Ja verkligen! Men jag tycker att Debbie var mycket bra skådis idag ! Jag hoppas debbie kommer få för detta..

2014-09-04 @ 21:20:24
Postat av: ELIZA

Bra scen idag! Ja,smart av Cain, brukar komma av sej om man "hjälper" lite på traven...Inte får Debbie nåt för det här, ska väl hållas inom familjen som vanligt..Men ett kok stryk ska hon ha...Ha ha ha ....

2014-09-05 @ 08:53:31
Postat av: Tina

Jag kan tycka att det var ett högt spel Cain spelade. Så väl känner man inte någon annan, som dessutom var instabil i psyket, lite förutsägbart att det skulle gå vägen dock. I och för sig var det väl Moiras missfall som fick Debbie att avbryta sig.

2014-09-05 @ 19:13:32
Postat av: ELIZA

Frågan är varför? Jag fattar i alla fall inte sambandet?? Alltså missfallet...

2014-09-05 @ 22:16:39
Postat av: ELIZA

Är jag korkad,eller...Förklara för mej..Tänker bara,vad har Debbie med det att göra?....

2014-09-05 @ 22:25:11
Postat av: Julia

Moira var ute och letade efter Camerons barn när hon fick missfallet. Debbie hade ju de hos sig och därför var Moira ute och letade, vilket hon inte hade varit annars. Men som någon i serien sa så får man inte missfall av att gå en promenad, hon hade alltså antagligen fått det ändå så tycker det är lite hårt att anklaga Debbie för det.

2014-09-05 @ 22:44:34
Postat av: AnnaS

Verkar vara väldigt lätt att få missfall för övrigt. Debbie skrek ju att hon hade kunnat få missfall för att Cameron var otrogen. Räcker det med att bli upprörd skulle det nog inte födas många barn... speciellt inte oönskade barn...

2014-09-07 @ 13:52:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0