En härva av lögner

Charity har mycket svårt att tro på Rishi. När Priya kommer in så passar Charity på att pressa Rishi till att säga sanningen. Rishi ber om ursäkt och säger till sin dotter att Archie är hans son.
 
Victoria är övertygad om att Amy behöver en kille. Hon ber Andy att hålla koll bland bönderna för att se om någon lämplig finns ledig. Han säger senare att han inte känner till någon som passar.
 
Ali säger till Ruby att hunden måste bort även om de bor hos Rachel. Det är inte bra att ha den nära babyn. Det gör att Sean pratar med Sandy som tar med sig hunden hem till Edna. Hon är inte alls förtjust i att ha en hund till hemma och säger att den måste bort därifrån men efter en stund så ändrar hon sig och låter hunden stanna.
 
Rachel som varit hos Sam och pratat lite, medan Archie är hos Jai, försöker komma därifrån utan att Sam ska följa med. Hon säger att hon gärna promenerar en stund, allt för att slippa Sams försök till att skjutsa henne till barnets far. Rachel går till fabriken men då kommer Sam åkandes och undrar vad hon gör där. Hon förklarar att Archies pappa blir lite sen. Precis då kommer Charity ut med Archie på armen. Både Rachel och Sam blir förvånade. De går in och då talar Rishi om att han erkänner faderskapet. Rachel försöker protestera men får inte fram något.
 
Priya är jätteledsen och förvirrad. David försöker trösta henne men det går inte så bra. Hon är helt inställd på att berätta för sin mamma men när hon sedan möter Georgia så kan hon inte säga något.
 
Declan får reda på att någon har köpt marken som han lagt bud på. Han blir rasande och vill ta reda på vem det är. Precis då kommer Steve in och talar om att det är han som köpt marken. Declan blir väldigt irriterad.
Nicola är sur på sin syster som utnyttjat henne när hon var onykter. Steve säger att om Declan inget får veta så kommer Nicola att kunna behålla jobbet.
 
Jai pratar med Rishi när de är ensamma igen. Rishi säger att han bara räddat situationen och på det sättet har han varken förstört för Charity eller Noah.
 
Robbie kommer hem. När Megan berättar att de ska flytta till familjen Spencers hus så vill inte Robbie det, han vill bo kvar på Home Farm.
 
Victoria övertalar Amy att följa med ut på puben när ett fotbollslag kommer till byn. Amy har ingen större lust men pratar ändå med några killar. När Andy och Kerry kommer in så kastar sig Amy på en av killarna och kysser honom.
 
Cameron får höra att Steve köpt massa mark. Han ser inte så glad ut när han inser att Steve antaglien kommer att börja bygga på området. Är det där Alex är begravd?
 
Sam pratar med Rachel och han talar om att han är glad över att det är Rishi som är far till Archie eftersom då kommer han inte att lägga sig i och ta Rachel och Archie ifrån honom.
Rachel pratar sedan med Jai och Rishi. Hon säger att om de ska säga att Rishi är far så kommer det att vara för alltid, Jai kommer inte att kunna komma och göra anspråk på sin son sen.
 
David och Priya kommer in på puben och han råkar försäga sig till Rodney och Bernice om att Rishi och Rachel haft ihop det. Bernice har svårt att tro på det. Nikhil som kommer in råkar också höra, han blir inte alls glad. Han går till fabriken och konfronterar sin far. Rishi fortsätter att säga att Archie är hans son. Nikhil är så besviken att han säger till sin far att han aldrig mer har något att säga till om...
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Konstigt att Rishi skulle ha varit otrogen om han nu hade varit med Rachel. Var det inte Georgia som dumpade honom och nu håller hon ju på och flörtar med Rodney. Varför ska. Rishi leva i celibat i så fall?
Rishis lögn ställer till problem på flera plan, inte minst vad gäller syskonens (hans barns) arv.

2014-09-10 @ 02:53:32
Postat av: Stina

En oväntad vändning att Rishi säger att det är hans barn. Men sanningen kommer nog fram det är alltid någon som försäger sig och Declean såg fundersam ut. Håller med Att Cain och Moira passar ihop. Är det någon mer än jag som kommer ihåg att Cain hade ett seriöst förhållande med en kvinnlig polis för några år sedan? Fast på den tiden var han mer sliskig, nu har han trots allt viss charm och han är riktigt rolig ibland. Har alltid tyckt att Andy och Kelly passar bra ihop fast ingen av dem speciellt sympatisk.

2014-09-10 @ 09:11:59
Postat av: Astrantia

Ja, Rishis lögn skapar ju bara mer problem. Istället för att "bara" göra Charity och kanske Noah lessna så blir ju fler upprörda av att Rishi påstås vara pappan. Så han tycker alltså att det är värt att göra Priya och Nikhil besvikna, och ljuga för hela byn, bara för att rädda Jai's äktenskap? Snacka om curling-förälder! Jai får väl banne mig ta ansvar för sitt barn. Intressant tanke att det kommer att skapa problem för hela familjen Sharma med tanke på framtida arv - så långt tänkte uppenbart varken Rishi eller Jai. Jag kommer ihåg att Cain var ihop med en polis, jag tror hon hette Angie men jag minns inte alls vad som hända med den familjen, har bara för mig att de flyttade från byn, det blev kanske en skandal. Apropå Declan så tycker jag det finns en viss kemi mellan honom och Charity, mellan Declan och Katie slår det inte några gnistor alls - fast det tror jag beror på Katies bristande skådespeleri faktiskt. Så nu hoppas jag lite på att sanningen om bebisen kommer ut, Charity lämnar Jai och blir ihop med Declan. De två skulle kunna smida riktigt spännande (= dåliga...) planer ihop!

2014-09-10 @ 10:30:21
Postat av: Jackson

Charity och Declan - DET låter otroligt spännande!!!!

2014-09-10 @ 10:50:46
Postat av: Jackson

Det blir nog inte så behagligt gör Cameron när man börjar gräva i marken.....

Nicola är verkligen företagsam! Jimmys slutkommentar till henne var obetalbar.

Så Megan kommer inte att flytta därför att odågan Robbie inte har lust? Jeeeeeeesus!!!!

Hur kommer Kerry att reagera nu när Amy ilsknade till och berättade, trots att hon alldeles nyss lovade Andy att inte?

2014-09-10 @ 12:51:01
Postat av: Heléne

Det stämmer, Cain hade en affär med Angie Reynolds som var polis. När det tog slut emellan dem blev de ovänner och Angie försökte sätta dit Cain för ett inbrott. Under biljakten som blev så åkte Angies bil av vägen och hon skadades allvarligt. Cain vände tillbaka och Angie dog i hans armar. Jättesorgligt....

Jag hoppas verkligen att det kommer fram att det är Jai som är pappa till Archie. Tycker inte att det är riktigt schysst mot Rachel att alla tror att hon har varit med Rishi :)

2014-09-10 @ 13:56:28
Postat av: Anonym

Tycker Rishis agerande i den här affären har varit lite absurd redan från första början. Osympatisk karl.

2014-09-10 @ 17:27:58
Postat av: Lena

Min åsikt ovan :-)

2014-09-10 @ 17:29:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0