Kan du kissa på min sticka

Nicola är besviken över att Angel inte kommit in på den fina skolan. Hon visar Jimmy en teckning dottern gjort på en ko i en hage men som Nicola tycker mer ser ut som en bil med klänning på. Jimmy bryr sig inte så mycket utan tycker det är helt ok att dottern börjar i den kommunala skolan som dessutom är gratis. Nicola tar sedan kontakt med Steve för att anta hans erbjudande så länge det inte innebär att hon måste skvallra om Declan. Han kommer över med en check till henne. När sedan Nicola och Jimmy träffar Bernice och Steve på puben så berättar Nicola den goda nyheten att Angel kommit in på skolan som första reserv och det kommer inte kosta dem någonting.
 
Leo fyller två år och det ska firas. Rhona mår som vanligt inte bra utan har tagit fler tabletter än Vanessa sagt åt henne att göra. När hon vill ha fler så ger Vanessa henne det men hon säger att det blir inte lika många under dagen då.
Både Paddy och Marlon tävlar om vem som ger Leo bästa presenten. Paddy har köpt små veterinärkläder medan Marlon köpt en trampbil. Marlon och Laurel vill även ta med Leo på en minisemester i några dagar eftersom de fått låna en väns stuga. Det slutar med att även Paddy och Rhona ska följa med trots att Rhona gör mindre försök till att protestera.
 
Robbie lyckas få Debbie till att låta honom sova i Cains säng istället för att behöva åka hem till Home Farm.
Kerry däremot får sova i Dans bil. Hon är inte allt för fräsch när hon vaknar upp dagen efter supandet. Dan kommer med te åt henne. När hon senare möter Amy på kaféet så får alla veta att hon dels varit full igår och att hon är gravid. Amy säger fortfarande att hon inte tror henne men då säger Dan att det är lätt att bevisa. Kerry åker in till stan och står utanför en mödravårdscentral tills hon hittar en tjej som hon kan fråga om hjälp. Efter lite övertalning får Kerry tjejen till att kissa på graviditetstestet och dessutom ger tjejen Kerry en liten burk med extrakiss ifall det skulle behövas. Triumferande återvänder Kerry till puben och visar upp sin sticka. Andy som inte litar på henne ber henne att kissa på en ny teststicka han har köpt. Han följer med henne in på toa men hon går ensam in i båset och ber honom att tvätta händerna eller sjunga för att det känns pinsamt att kissa när någon står utanför och väntar om det är helt tyst. (Att han lät henne ta med väskan in...)
 
Andy är nu övertygad om att Kerry är gravid men han är inte glad. Hon försöker få honom att ta tillbaka henne men han vägrar. Efter att Debbie ställt ultimatum till honom att han får välja mellan sina barn med Debbie eller Kerrys barn så säger han till Kerry att göra abort. Kerry blir ledsen och besviken men hon får tröst av Dan som låter henne flytta in hos honom och Bob.
 
Charity träffar Robbie som berättar om vindrutan på Debbies bil och att han nu sover hos Debbie för att kunna hålla koll på henne. Han säger även att Kirk smygit runt hennes hus kvällen innan. Charity söker upp Cain och frågar honom om varför han inget sagt att Kirk varit där igen. Cain svarar att han tagit hand om Kirk, eller rättare sagt hans vänner så om inte Kirk smygit runt i rullstol så kan han inte ha varit där som Robbie sagt.
 
Moira ska åka till Holly som har en utställning. Under tiden ska Adam och Cain hålla sams. Adam ber Cain att hålla sig borta från hans hus. Cain svarar att han också bor där. Zak får höra det och ber Cain att göra det rätta, att hålla sig borta medan Moira är iväg. (Varför skulle det vara det enda rätta?)
En tjej som heter Nathalie kommer till gården för att köpa foder. Hon flirtar med Adam så Victoria blir sur. Cain passar då på att hjälpa tjejen som då börjar flirta med honom istället. Det ger Adam en idé. Han anordnar en liten fest och slår sedan vad med Nathalie att hon inte kan få Cain i säng. Nathalie försöker men Cain går inte på det utan säger sedan att festen är slut för han ska gå och lägga sig. Adam är desperat och dubblar vadet för att få Nathalie till att försöka igen. Hon går upp till sovrummet men återigen blir Cain förbannad för han inser vad som är på gång. Adam kommer upp och Cain tar tag i honom. Adam försöker provocera Cain till att slå till honom...
 
 Trevlig helg allihop!

Kommentarer
Postat av: Suss

Hej alla fans!!
Ser alla mina inspelade avsnitt, ligger ganska långt efter. Men har kikat lite på dessa o jag blir så arg när Cameron inte åker dit, kan inte fatta att han kan manupulera alla, och kommer undan med alla mord, blev ledsen när han slog ihjäl Alex:-( (bara för att han försökte vara kompis med dåren)Nej jag vill ha tillbaka den gamla hem till gården,med lite humor (den verka vara helt borta) visst var det tråkigheter då oxå men inte så här. Nej nu vill jag att sanningen ska komma fram så han försvinner. tack alla för alla era bloggar... kram på er.

2014-09-27 @ 19:03:33
Postat av: Anonym

Ja, så besviken jag blev när Cameron lyckades röja undan liket igen :(
Och Kerry som ljuger igen :(
Och DEebie som är helt knäpp nuförtiden :(

2014-09-27 @ 21:58:34
Postat av: Frk Höger

Suss: "Tack alla för era bloggar" Vilka alla menar du?
Robbie är en liten tönt och jag hoppas han åker dit snart för att försöka lura Debs.
Hur ska Kerry lösa resten av graviditeten, fejkmage eller missfall?
Hoppas inte Cameron lyckas mörda fler innan han åker dit :(

2014-09-28 @ 00:00:32
Postat av: Ylva

Oj vad naiv Robbie är. Nu ligger han nog rätt risigt till hos Debbie :). Tycker Adam är barnslig som sticker från jobb och bostad pga Moira och Cains förhållande. Ska det bli något mellan Kerry och Dan? Rhona bör söka proffessionell hjälp snarast.

2014-09-29 @ 22:25:21
Postat av: Andrea

Ja, var de inte samma Adam som ville äga gården? och var de inte han som sköte den?

2014-09-30 @ 01:50:21
Postat av: Lena

Ja Andrea jag tänkte på det också. Hade det inte varit för att Adam opponerande sig (gick i taket, arg liten pojk när han inte får som han vill) så hade ju Moria sålt för länge sen.Så jag tycker nog Adam agerar lite omoget.

2014-09-30 @ 09:21:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0