Gympadojor och Ferrari

Andy ber Amy om ursäkt för att han inte trott på henne utan på Kerry istället. Hon erkänner att hon aldrig trodde att hennes mamma skulle kunna göra något liknande.
 
Declan kollar läget i huset och talar om för Andy att Andy får stå för kostnaden själv eftersom det stått i hyreskontraktet att man inte får röka inomhus.
 
Det är fullt kaos hemma hos Rachel på morgonen när alla ska iväg. Sam som flyttat tillbaka försöker skynda på Samson som ockuperar badrummet. Alla är mer eller mindre irriterade på varann.
 
Dom frågar David om vad Alicia tycker om att göra för han vill bjuda ut henne. David svarar att hon har alltid velat äta på Rådhusets lilla fina restaurang. Senare så ändrar sig David och säger att det var Leyla som gillade Rådhusrestaurangen, Alicia gillar mer en hamburgare på stan och så vill hon gärna testköra racerbilar.
Gemma säger åt sin far att kolla med Megan om huset som Vanessa skulle ha hyrt men nu står tomt.
 
Sandy ska gå ut med Meg men hunden smiter iväg. Han åker runt i byn med sin permobil och har hatten knuten med en halsduk under hakan =)
 
Kerry går runt och ser allmänt sotig och sorglig ut, hon försöker be Andy om ursäkt men han är väldigt less på henne. Hon försöker få honom att ta henne tillbaka eftersom hon inte har någonstans att ta vägen men han vägrar bry sig om henne. Det visar sig att Kerry sovit i Dans skåpbil under natten men han upptäcker det och låser den under dagen. Inte ens Amy bryr sig om vart Kerry tar vägen.
Kerry ser Andys plånbok och tar pengar ur den. Hon bestämmer sig för att ändra semesterresan till Lanzarote istället.
 
Dom kommer överens med Megan om att hyra huset, efter att han varit där och tittat och Megan sett till att hantverkarna är klara.
 
Debbie kommer hem dagen efter branden. Cain är irriterad eftersom hon inte svarat när han ringt. Han berättar vad som hänt och Debbie blir hysterisk. Hon rusar ut för att hitta Kerry. När hon träffar Kerry så blir det många hårda ord. När hon kommer hem igen så börjar hon bråka med Cain. Bådas ilska sårar den andre. Cain är så förbannad över att hon lämnat barnen hos fylle-Kerry att han nästan slår till henne. Han anklagar Debbie för att vara orsaken till Moiras missfall. Debbie blir så förbannad att hon säger att hon är glad över missfallet och att Amys barn slipper Cain som pappa. De båda säger så hårda ord som sårar att det slutar med att de inte vill veta av varann längre. Cain flyttar därifrån. Debbie skyndar sig att skaffa barnvakt igen, denna gång Belle och Lisa.
 
Alicia får meddelande från Dom att ta på sig gympadojor när de ska ses. Priya som kommit till Home Farms kontor för att lämna igen några broschyrer lyckas övertyga Alicia om att det kommer att bli kul även om hon tvekar just nu.
När Alicia kommer till puben men ballerinaskor (hon känner sig väldig obekväm i dem) så får hon veta vad som kommer att hända. Hon blir överlycklig och skiner upp som en sol. (Jag trodde David ändrat förslagt till något som Alicia inte ville göra men där hade jag fel)
 
Cain stannar hos Moira och hon tycker det är okej att han bor där några dagar. Adam är dock orolig eftersom han fått höra att Cain varit nära att klippa till sin dotter.
 
Robbie kommer in på Kings kontor för att prata med Debbie. Han vill inte göra hennes skitjobb längre men Debbie lyckas övertala honom om att de är vänner och att hon inte tänker utnyttja honom längre. Robbie hjälper sedan Debbie att packa ihop Cains saker i huset.
 
Sean är väldig irriterad när han får reda på att Megan tänker hyra ut deras gamla hus till Dom. Även Ali blir upprörd men eftersom hunden Meg är bortsprungen så ger sig familjen ut för att leta. Sean hittar sedan Meg liggandes på gräsmattan, död. Paddys om går förbi hjälper honom. Han säger att hunden antagligen blivit påkörd. Sean blir utom sig av sorg. Han hittar en blodig sten som han slår sönder en ruta med och går in i Megans hus och börjar slå sönder saker. Megan kommer in och försöker få honom att sluta. Sean säger att han tänker fortsätta och om hon lagar saker kommer han ha sönder det igen. När Megan skriker till honom att sluta när han med ett järnrör slår sönder gamla lampor så lyssnar han inte. Det leder till att Sean får en elstöt och ramlar ihop...
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Usch, hemskt med hunden. Men vem ger sig ut och går med en hund utan koppel. Att hundar blir påkörda och dödade av bilar är den vanligaste (i Sverige) dödsorsaken. Oansvarigt av Sandy. Trodde han att hans fyllegastande från permobilen skulle räcka?

Ngt lurt är det med veterinären Vanessa. Antingen så är hon svartsjuk, avundsjuk på paddy och rhona eller så har hon inte ärvt ngr pengar utan är pank. Konstigt att ingen ifrågasätter rhonas pillerknapande. Borde inte hon gå hos en sjukgymnast och träna upp ryggen el göra ngt iaf.

Tycker David, Alicia och priya historien är så långsam. Är trött på Davids "bortkomna" beteende som ska avslutas med en scen där han ska spela full. Dessutom borde han raka sig, ser konstant smutsig ut.

Skönt att det kom fram vem kerry är samtidigt som hon och hennes situation är ledsam. Kan inte hjälpa att jag tycker lite synd om henne...

Debbie förtjänar att cain lämnar henne. Förstår dock inte att Moira är så oförstående till hans agerande. Hon hade aldrig tagit att hennes döttrar hade betett sig sådär och nu ska cain knappt andas när debbie leker tuff. Och så stackars lurade Robbie i det hela. Hoppas att de får de bra ihop och cain blir lycklig men det är en tv-serie så det är väl inte så troligt. :)

Sedan borde rishi berätta hur det är. Inte kan det vara värt att offra sin familj för charitys skull.


2014-09-19 @ 01:41:30
Postat av: Madeleine

Ja men vad patetiskt att skriva vad som kommer att hända, urlöjligt gjort, på vilket sätt mår du som skrev det bättre...måste bli koll på vad som läggs ut här innan...

2014-09-19 @ 16:30:05
Postat av: AnnaS

Lågt! Ingen avslöjar några spoilers på den här bloggen! Skriv nån annanstans om du vill avslöja nåt, vi är inte intresserade!

2014-09-19 @ 16:37:41
Postat av: TinaV

Men herregud vad är du för en korkskalle som skriver så här, behåll dina tankar om vad som kommer att hända på HTG.
Detta var skrivet till Emerdale äger!!!!!

2014-09-19 @ 16:53:09
Postat av: Viola

Går det inte att på nåt sätt blocka såna som förstör för oss andra och spoilar som den där "Emmerdale äger",gjorde här ovan, fy sjutton så dåligt gjort!

2014-09-19 @ 17:57:35
Postat av: Astrantia

Suck, inte här också... Räcker med alla spoilers i FB-gruppen (trots att det finns tydliga regler om att spoilers inte är tillåtna där heller). Men jag låtsas inte om att jag råkade läsa det "Emmerdale äger" skrev, eller att hon/han bara hittar på för att få lite uppmärksamhet... Tråkigt om den här bloggen också blir en sådan där moderatorn måste läsa igenom alla inlägg innan publiceras, bara för att vissa korkskallar inte kan hålla sig till reglerna och vill förstöra för andra.

2014-09-19 @ 18:10:37
Postat av: Adm

Jag plockade bort den kommentaren från "Emmerdale äger", eftersom vi inte vill veta vad som händer.
Tyvärr hinner jag inte alltid se dem innan ni ser det =(
Precis som Astrantia säger så vill jag inte vara tvungen att moderera kommentarerna...

2014-09-19 @ 18:45:57
URL: http://emmerdale.blogg.se
Postat av: ELIZA

ÅH, vilken tur att jag inte hann se vad som skrivits!!! Hade blivit jätte för....ad...Skulle satt en "djävulsmile" nu om det funnits...David måste ju vara den mest klantiga killen på jorden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oj ,oj,oj......Varför måste allt hända PRONTO i HTG??????????????????????????????? Kan dom inte vara singel i 24 timmar innan dom limmar på nästa?????????????????????????????????????????

2014-09-19 @ 19:04:22
Postat av: ELIZA

Nu fick jag ur mej det... NUUU ska jag tycka...Vad ska jag tycka? ...Hmmm...Det händer så mycket hela tiden...Rent spontant...Debbie, länge sen jag tyckte om henne...Och varför belasta Lisa och Zak med barnpassning? ...Inte deras problem att hon gör sej ovän med alla...Tror att Robbie kommer att ångra att han inte stod fast vid att låta Debbie sköta sina "affärer" själv...Dra dej ur det där,Robbie.. Fast Du är så osympatisk egentligen , så Du förtjänar att det går åt helvete....Skönt att se Megan gråta, hon har ett samvete i alla fall....Katie, vad söt tjejen blev med pannlugg!!!!

2014-09-19 @ 19:12:48
Postat av: Katarina-Cinnamon

Hemskt med hunden, men den smet ut genom dörren. Sandy var inte ute och gick med henne. Sen låg det en blodig sten bredvid som Sean hittade.
Ja nu borde Rishi säga sanningen tycker jag.

2014-09-19 @ 22:27:25
Postat av: Maria

Vet inte om det är mitt inlägg som ni menar är "spolierkommentaren"??? Dock måste ni förstå att det var oavsiktligt. Trodde att ni kunde förstå av inlägget att jag verkligen inte menade att avslöja ngt. Har förstått att ngt inte står rätt till med Marie och trodde att man kunde diskutera dagens avsnitt under gamla inlägg då det uteblivit vissa dagar (vad jag har för mig iaf). Ber om ursäkt men tycker det är riktigt onödigt med personangrepp som vissa här verkar häva ur sig, vissa borde ta ett djupt andetag och lugna ned sig. Tror ni på allvar att jag sätter mig och skriver ett sådant långt inlägg för att förstöra? Ville skriva av mig och höra vad ni andra tycker om avsnittet. Jag är ett emmerdalefan - jag har följt emmerdale i snart 25 år och uppskattar verkligen den här bloggen.

2014-09-19 @ 23:02:28
Postat av: Andrea

De var inte dig de menade Maria. Ditt inlägg finns ju kvar. Inlägget som de menade hade nån som heter Emmerdale äger skrivit och de inlägget är borta.

2014-09-19 @ 23:38:13
Postat av: Viola

Nej, Maria, det var inte alls ditt inlägg som avsågs, det var en annan person som skrev flera avslöjanden, du har inte avslöjat nåt vad jag kan se iaf.
Jag är själv trogen htg-fan sen mitten av 1970-talet.

2014-09-19 @ 23:39:31
Postat av: Andrea

Forts: på förra inlägget

Du avslöjade inte vad som skulle hända i fortsättningen. Du skriv bara dina tankar vilket är helt okej.

2014-09-19 @ 23:39:53
Postat av: Maria

Ok, skönt att höra! :) har råkat se kommande klipp när jag sökt gamla klipp på youtube och tycker verkligen att det förstör.

Önskar alla en trevlig helg!

/Maria

2014-09-20 @ 00:14:34
Postat av: Madeleine

Eliza jag kan inte låta bli och undra om det finns andra luggar än just pannlugg...ja jag är fånig nu men aldrig hört ordet pannlugg...hihi

2014-09-20 @ 09:22:54
Postat av: Malin

hästar har pannlugg... ;)

2014-09-20 @ 09:25:20
URL: http://doohs.blogg.se
Postat av: ELIZA

Ha ha ha ...Vad heter det då ...Bara lugg?

2014-09-20 @ 09:54:41
Postat av: AnnaS

Egentligen borde det räcka att säga att hon har lugg, men pannlugg beskriver det ju bättre. Annars kan det ju vara snedlugg eller nåt. Hur som helst är hon snygg med den!
Maria: nu vet du ju att det inte var ditt inlägg vi blev upprörda över, hade du sett det vi menade hade du också tyckt att personangrepp var befogade!
Jag slutade läsa inlägget när jag förstod att det var spoilers, men kunde inte undvika att se det första och sista i det personen skrev. Sen har jag råkat få reda på en annan sak som kommer att hända, så nu väntar jag bara på det... Tråkigt... Roligare när man inte vet nåt alls.

2014-09-20 @ 09:59:40
Postat av: jackson

Skriv ut David ur serien med omedelbar verkan!!! Han är bara för mycket......

2014-09-20 @ 12:30:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0