Kostym på villovägar

Doug surar så mycket att Laurel måste prata med honom. Hon säger att han måste låta Diane välja själv och hon verkar ju vara lycklig nu. Doug muttrar och han tycker inte Diane känner Charlie ordentligt, dessutom att flytta till ett annat land med annat språk...

Noah ska till skolan och behöver pengar till en skolresa. Charity har inga pengar så hon kollar i Cains plånbok. Cain kommer precis ner när hon hittar Marks kreditkort. Hon blir eld och lågor för hon börjar tänka på allt hon kan handla men Cain stoppar hennes planer. Han berättar om att han använt kortet för att köpa blommor till Natasha för att sabba för Declan. Cain hinner inte berätta mer eftersom Noah ska till skolan och Charity följer med honom. När hon lämnat Noah så dyker hon upp på verkstaden för att Cain ska förklara vad han håller på med. Han säger att det är konstigt att Nathan tog på sig blomköpet, att det antagligen är någon form av försäkringbedrägeri och därför vill Wyldes att man tror att Mark har försvunnit. Charity vill ändå använda kortet men Cain säger att nu ska han ordna med del 2 i blomhistorien. Han ber sedan henne att hålla koll på vad som händer på Home Farm genom att prata med Declan.

Declan och Natasha går i skogen för han vill övertyga henne om att hans planer om teambuildingskurser skulle vara bra för Home Farm. Natasha vägrar givetvis men Declan ger sig inte. Nathan kommer gåendes eftersom han fått reda på att de är i skogen. Han håller med sin mor om att det inte är någon bra idé med aktiviteter i skogen. Declan blir frustrerad när han hör att Natasha håller med sin son.

Carl är sur på morgonen för att Shadrach snarkat så hela natten. Shadrach kommer ner och är pigg. Han ger Carl goda råd om hur man kan sova gott men Carl bara muttrar. Chas försöker försvara sin far men Carl är stressad och skyndar sig till jobbet.
Chas pratar med Laurel på jobbet om hur det är att komma överens när ens far/svärfar bor i samma hus som en själv. Laurel har inga problem med det och finner sig i att ha både Doug och Sandy i närheten.
Chas går sedan till Carl på jobbet för att be honom att vara lite trevligare mot hennes pappa precis som Laurel är mot Sandy. Mitt i deras diskussion så kommer Shadrach in och vill ha lite pengar. Han får inga av Chas, hon är rätt besviken på sin far som ställer till det så för dem.

Nathan och Natasha diskuterar om vem som kan ligga bakom blomskickningen. Nathan tror att det är Declan eller Ryan och Faye. Natasha tror inte det och de börjar höja rösterna. Maisie kommer in och hör deras bråk. Hon är besviken för att Natasha låter Nathan vara kvar efter det han gjort.

Declan försöker prata med Natasha om varför hon är så emot planerna fast hon vet att det skulle ge dem en bra inkomst. Han kan inte förstå varför hon tar Nathans parti men när hon inte kan svara märker han att hon döljer något. Declan säger till Natasha att så länge hon inte berättar sanningen kan det bli svårt för dem att hålla ihop.

Paddy och Rhona kommer in på puben. Hon flirtar lite med Marlon och han vill erbjuda henne mat. Rhona tänkte ta en fiskpaj men Marlon säger att hon kanske ska ta en sallad i stället. Hon tror då att han tycker hon är tjock men han säger att hon inte ska förstöra aptiten inför kvällen för han är ledig då. De bestämmer sig för att träffas senare.

Nikhil kommer till Home Farm för att hämta Maisie. Nathan försöker be henne om ursäkt men hon vill inte lyssna på honom. Han säger att han inte tänkte sig för, han ville inte alls såra henne. Precis då kommer Declan inrusande med en kostym i handen. Han har fått den levererad till sitt hus och det står Marks namn i den. Declan tror det är Nathans sattyg igen men han förnekar det. Natasha säger inte så mycket.
Declan är så arg på Natasha att han inte vill prata med henne förrän hon berättar vilken hållhake Nathan har på henne.
Nathan är besviken på sin mor som inte försvarade honom och hon erkänner att hon inte vet om han skickat blommorna eller kostymen.

Shadrach går förbi Declans hus och ser Aaron och Jackson sitta på trappen, han försöker få Aaron att bjuda på en öl. Aaron är fortfarande förbannad på sin morfar och har inte alls lust att ens prata med honom. Jackson säger till Aaron att lugna ner sig. Shadrach går hem i stället och hinner precis höra när Carl och Chas återigen bråkar om honom. Han bestämmer sig för att packa ihop och flytta, för allas bästa. (han såg verkligen ledsen ut när ingen verkar vilja ha honom i närheten)

Nikhil träffar Maisie på puben. Han bjuder hem henne till kvällen och lovar att inte laga maten själv.
Bob pratar sedan med Maisie och råder henne att köpa puben så som hon ville förut. Maisie säger att hon inte har några pengar längre. Bob går då till Diane för han är orolig för hur det blir med hans jobb vid en försäljning, Diane lugnar honom med att det inte är så bråttom och att de inte kommer acceptera vilket bud som helst utan vänta tills de får ett bra pris. Charlie säger då att de givetvis inte kan vänta förlänge med försäljningen.

Natasha ringer några samtal för att få reda på mer om hur kostymen kunde hamna hos Declan. Hon får då veta att den funnits några månader hos företaget och att någon ringt och bett dem lämna den på den adressen men de visste inte vem det var som ringt. Natasha säger till Nathan att hon är rädd för vad nästa steg kan vara...

Marlon och Rhona träffas för att åka och äta. De sitter i bilen och pratar, som vanligt så blir det mest trams, han måste förklara sig vad han menar eftersom han är lite otydlig i det han säger. Marlon ser tyvärr inte att Shadrach, som packat sin väska och fått tag på en whiskyflaska, dyker upp framför bilen. Shadrach blir påkörd och får åka till sjukhuset. Carl och Chas kommer dit och får veta att Shadrach mår bra, det är bara några brutna revben men han får ligga kvar för observation i alla fall.

Maisie ska strax sluta arbetet och Nikhil väntar på henne. Bob låter henne gå tidigare men precis då kommer Nathan in. Maisie blir rasande och kör ut honom. När Nathan kommer till sin bil ser han en lapp på vindrutan. På lappen står det "vad är det du döljer?". Nathan blir vansinnig och rusar till Ryan som inte fattar något. Cain lyckas komma emellan och avstyr bråket.

Charity ser Declan vid bardisken. Hon går fram till honom och försöker muntra upp honom. Han bjuder henne på shots och de sitter och pratar. Hon jämför Declan med sin förra man Chris, båda med väldigt dåligt humör när det inte går som de vill.
Hon kommer sedan hem till Cain och är rätt onykter. Hon kan berätta att Nathan gjort något igen och att Declan är skitsur på honom. Cain berättar då om lappen han skrivit och Nathan fått på bilen. Han säger att Nathan snart kommer att bryta ihop och det ska de utnyttja för att få pengar i massor.



Kommentarer
Postat av: Erik

Ja, nu sitter Natasha och Nathan illa till. Är det slut mellan henne och Declan nu? För inte lär hon väl berätta sanningen för honom? Man undrar vad som blir nästa steg från Cains sida, han vet ju tydligen inte att Mark är död utan tror att Nathan och Mark har något försäkringsbedrägerififfel för sig. Hur går han vidare för att pressa Wyldes på pengar? Vem misstänker Wyldes egentligen? Varför skulle Ryan göra något sådant? Det kan de väl ändå inte på allvar tro?

Vad var det för bil som Marlon åkte i när han körde på Schadrach? Har aldrig sett den förut, stod visst någon text på den. Synd om gubben, alla vänder sig ifrån honom och vill bli av med honom.

2012-04-11 @ 15:10:53
Postat av: Lena

Jag börjar mer och mer sälla mig till er som tror att Charlie är på gång att blåsa Diane, tyvärr.

Hoppas inte att hon sen i så fall "nöjer" sig med tråkiga uppblåsta Doug.



Erik du skrev något om att det enda (så kanske du inte uttryckte dig direkt men...) som kunde hota Jimmys och Nicolas äktenskap skulle vara ifall Kelly kom tillbaka. Det skulle jag däremot tycka var intressant. Det hoppas jag på:-)

2012-04-11 @ 16:22:32
Postat av: Erik

Lena: jag minns inte hur jag uttryckte mig, men att ta tillbaka Kelly är väl något som manusförfattarna/producenterna kan tänkas ha i bakfickan för att ställa till lite oreda i serien. Men vi får väl hoppas att det dröjer ett bra tag. Just nu kan de väl få vara lite lyckliga, nygifta med en liten bebis - om det nu går att vara lycklig med en sådan som Nicola?

2012-04-11 @ 16:35:46
Postat av: AnnaS

Undrar om inte Charlie gjorde bort sig nu, när han sa "vi"kommer att sälja även om priset inte är jättebra. Hoppas att det får Diane att börja tänka!

2012-04-11 @ 17:20:29
Postat av: Lena

Visserligen har jag efterlyst mer lycka och kärlek i serien men tycker inte att Nicola står för det. Hon är lika självisk och jävlig som alltid och Kelly skulle nog kunna ge henne en match så gärna för mig.



Sen tycker jag oftast att det är roligt när "de gamla" dyker upp igen så ....



Fint bildcollage Marie:-)



2012-04-11 @ 17:44:23
Postat av: Erik

Ja, bildkollaget är bra. Du har lyckats få med både gamla och nya ansikten från HTG genom tiderna.

2012-04-11 @ 17:58:43
Postat av: Lena

Glömde



Oj vad glad jag blev när jag förstod att Shadrach levde. Trodde ett tag när han låg där att han gjort sitt i serien han är ju inte så ung längre (även om åldringarna i HTG verkar väldigt pigga, se bara på Annie:-)) Skulle saknat honom väldigt

2012-04-11 @ 18:16:06
Postat av: ELIZA

Bildcollage ?

2012-04-11 @ 19:04:19
Postat av: ELIZA

Blir alltid lika fascinerad när folk börjat riva , bygga om , och inte fått ner gardinerna före !! Sett samma fenomen IRL , engelska program , där dom hjälper folk som blivit lurade av "byggherrar" .

2012-04-11 @ 19:26:07
Postat av: Lena

Eliza ?



2012-04-11 @ 19:26:08
Postat av: ELIZA

Ser bara den "gamla" bilden högst upp . Ni tackar Marie för ett nytt ? Var ?

2012-04-11 @ 19:28:26
Postat av: Jonas

Erik: Vauxhallen (eller Opeln som vi säger i Sverige) som Marlon körde är hans cateringbil. Han har ett litet extraknäck vid sidan av (även om det varit tyst om det ett tag nu).

2012-04-11 @ 19:38:05
Postat av: Lena

Uppdatera sidan. Det kanske hjälper, det fick jag göra på telefonen.



Roligt att se bilder på alla som varit med förut.

Du gör inget halvhjärtat du Marie:-)

2012-04-11 @ 19:43:08
Postat av: ELIZA

OK ! Tack !

2012-04-11 @ 19:46:32
Postat av: ELIZA

Oj , vad fint med nya bilder !

2012-04-11 @ 20:44:54
Postat av: Liina

Vad bra Jackson verkar vara för Aaron =)

2012-04-11 @ 21:11:00
Postat av: Agneta

Eh ursäkta en idiot men vadå bildcollage?Uppdatera sidan?Hur gör man det?

2012-04-11 @ 21:15:47
Postat av: Colin

I love the new header! :) A great mix of past and present characters!



I recognise the Sam picture as being when he spotted Eli and Olena kissing by the cricket pavillion. I reckon the Leyla/David one is from after she slept with Nathan. I can't date the Marlon/Rhona one but it could be from their kiss only yesterday! There is one that is definitely from your future - in fact 75 minutes ago the Ashley/Sandy one was even from the UK future! But of course, tension between those two is nothing new!



If I had any criticism it would be the picture of Kim with the top of her head missing! (Also, while of course there's not room for everybody, it seems a shame to me that Victoria is missing.)



Excellent work though Marie! :)

2012-04-11 @ 21:25:38
Postat av: Colin

Agneta: F5



Or if that doesn't work: Ctrl+F5

2012-04-11 @ 21:28:01
Postat av: Agneta

Thank you Colin.It worked just fine :)

2012-04-11 @ 21:35:15
Postat av: ELIZA

Haha , Agneta , jag satt här och ville inte erkänna att jag åxå är en idiot ... "Gubben" har somnat , så jag provade några knappar själv...Oh shit , vad stolt jag var !!! Men jag hittade annat i uppdateringsväg som jag ska visa maken i morrn ...haha .

2012-04-11 @ 21:39:18
Postat av: Annette

Hoppas att Diane upptäcker det, om Charlie ska lura av henne pengar, innan hon hinner sälja och flytta till Frankrike.

Jag tycker Zach är för hård mot Zadrach. Han borde få flytta tillbaka.



/Annette

2012-04-12 @ 00:58:30
URL: http://jagochmitthem.blogg.se/
Postat av: Tina V

Är det bara jag som tycker att Chris är lik Fredrik Reinfeldt, eller tvärt om?

2012-04-12 @ 08:09:33
Postat av: Stina

Börjar tycka synd om Nathan. Kan inte Natasha komma med en förklaring till Declean om att Nathan tog på sig skulden för blommorna för att lugna Maise, så att hon inte skulle fortsätta hoppas att pappan kommer tillbaka. Och sedan be Declean hålla tyst om det.

2012-04-12 @ 08:24:12
Postat av: finländskan

Jag tänkte precis som Stina. Även om jag annars inte gillar Nathan det minsta lilla, tycker jag faktiskt också lite synd om honom angående dethär med att Maisie är så arg på honom. Kanske han inte har några andra goda sidor, men jag har uppfattat att han i alla fall genuint bryr sig om sina syskon.

2012-04-12 @ 09:11:33
Postat av: Carina

Aaaaaah, nu såg jag också det nya bildcollaget! Snyggt!!

2012-04-12 @ 10:05:37
Postat av: Carina

Håller med visst verkar det skumt att Charlie helt plötsligt fått pengaproblem. Så länge sedan var det väl inte de var i Frankrike. Ska man föreställa framgångsrik duktig affärsman kan man knappast ha så dålig koll på sin budget?! Åtminstone inte så att allt plötsligt inom ett par veckor ska falla omkull.

Varför denna brådska? Luktar också sol-och-vår. Tyvärr! Är han så angelägen att de ska dela livet, borde han inte låta Diane och sina barn träffas?

Neeej, Charlie, skärp dig! Förstör inte vad som kan bli en fin relation!

2012-04-12 @ 10:10:51
Postat av: Carina

Och så måste jag ju säga några ord om Nathan...

Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men nu har jag faktiskt tyckt lite synd om honom!!! Otroligt, jag vet, men faktiskt!

Men ganska smart drag av natasha det här. Är hon riktigt listig och iskall, kan hon faktiskt lasta över hela skulden på Nathan och sätta dit honom för marks död. Nathan har ju inför andra erkänt att han skickat blommor med Marks kreditkort vilket kopplar honom till Marks försvinnande. Så genom detta kan man kanske hävda sannolikhet för även andra saker?Men synd om Natasha förlorar declan nu, tycker han var lite väl tvär mot henne.

2012-04-12 @ 10:16:09
Postat av: Lena

På sätt och vis önskar jag nästan att Charlie skall vara en bedragare, annars försvinner ju kanske Diane ut ur serien.

Jag tycker att hon behövs här som motvikt till all hysteri. Hon finns alltid där, så lugn, för att trösta och reda ut, så fint så:-)

2012-04-12 @ 11:06:22
Postat av: Jonas

Carina: jag tror precis som du att häxan försöker lasta över skulden för mordet på Nathan. Inte omöjligt att hon kan komma undran med det. Nathan verkar ju inte förstå.



Jag hoppas dock att jag har fel och att häxan åker fast för mordet i stället. Jag är så trött på att höra hennes omyndigförklarande och nedvärderande "darling" hela tiden.

2012-04-12 @ 11:31:13
Postat av: Katarina-Cinnamon

Åhh va fint med nya headern och alla bilderna, härligt

2012-04-13 @ 15:32:17
Postat av: SoP

Vem är under Lisa o vem är t höger om Paddy?

2012-04-15 @ 00:10:06
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: SoP

Nu blev jag så distraherad av alla kommentarer om headern så jag glömde vad jag skulle skriva- Ang Charlie så har jag tyckt han varit skum sen han dök upp i serien, o härom dan tänkte jag att Näe, ska Diane verkligen ur serien? Men efter de här avsnitten känns det som det ska bli Shadrac? Tycker de "bäddat" för det sen han sabbade Zak o Lisas kåk o sen ingen ville ha honom hos sig-

Sen när jag läst kommentarer,så känns det som att "ni" vill att Declan o Natasha Ska ha en lycklig romans- Jag vill att hon ska åka dit o vi blir av med Wyldefamiljen,helst så fort som möjligt. Apropå Natasha - jag vill klicka "köp" på hennes silveros-halsband ! Åh vad snyggt!

2012-04-15 @ 00:17:41
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Frk Höhger

SoP, under lisa är det Butch dingle, Zaks son och tillhöger om Paddy är Chas tror jag--

2012-04-15 @ 19:58:37
Postat av: Jonas

SoP: jag vill också att Natasha ska åka in. Declan har jag inget emot dock.

2012-04-16 @ 08:02:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0