Söta rara oroliga Betty

Dingles är hemma hos sig tillsammans med Chas och Gennie. De skrattar och har kul, berättar dråpliga historier som Shadrach varit inblandad i, helt ovetandes om vad som hänt.
Marlon går hem till sig med Rhona som stöd, han ska iväg sedan för att prata med resten av familjen men precis då kommer Laurel dit med ett kort till Shadrach. Hon märker att något hänt och Marlon berättar vad.

Doug frågar Rodney och Nicola om de hört något nytt från Diane och Val. Rodney säger att Doug haft rätt från början. Taxin med Diane och Val kommer in i byn och Rodney tar hand om dem. Doug håller sig på avstånd och även Nicola gör det.
Rodney följer med Diane hem när Val går hem till sig för att hjälpa Eric.
Diane säger att polisen kommer antingen att klassa brottet som bedrägeri eller stöld men hon erkänner att hon varit så lättlurad, Charlie behövde aldrig be om pengar för hon erbjöd honom det hela tiden.
Rodney försöker fråga henne om hur det blir med Nicola nu men Diane orkar inte tänka på det och samtidigt kommer hon på att hon måste berätta för Victoria.

Nathan har inte tid att spela tvspel med Maisie och Will. Han går ut i skogen med en spade.

Marlon kommer hem till Dingles och Zak frågar om Shadrach är för full för att följa med och att de kan fira en annan dag i stället. Marlon berättar då vad som hänt. Zak tar ut sin sorg i ilska och säger att Shadrach alltid varit i vägen och aldrig till någon nytta. Chas blir irriterad och säger åt honom att inte säga så och Lisa ber Zak att visa lite respekt. Zak säger då att Shadrach visade minsann aldrig någon respekt.

Marlon berättar om sjukdomen och att Shadrach inte ville att någon skulle få veta något. Det gör Zak ännu argare och han skäller på Marlon som borde ha berättat. Marlon tappar humöret och svarar att Zak skulle inte ha tagit hand om honom ändå även om han vetat. Han säger att han tog faktiskt hand om Shadrach innan de ens visste att han var sjuk och det var mer än vad Zak gjort, sedan går Marlon därifrån.

Rodney är hemma hos sig och pratar med Nicola. Han ber henne att vara lite förstående när det gäller Diane och puben just nu. Precis då kommer Diane dit och berättar att hon ska åka till Spanien för att berätta för Victoria och hon ber Nicola att vänta tills hon kommit hem. Hon måste ju antagligen ändå sälja puben för att få ihop till lånet.

Nathan är på puben och hör då när Faye berättar för Jai att Ryan kommer tillbaka i morgon. Det gör Nathan intresserad och han frågar henne om  det stämde det hon sa. Faye undrar givetvis varför Nathan frågar och han svarar att han inte litar på Cain och behöver någon som kollar till bilen. Nathan får sedan bråttom därifrån och Faye säger till Jai att hon inte riktigt litar på Nathan.

Zak har lugnat ned sig och han erkänner för familjen att Marlon haft rätt. Nu behöver han tid till att tänka så han tar med sig Alfie och går ut. Sam skyndar sig för att följa med. Gennie och Chas sitter med Lisa och Belle.  Chas har dåligt samvete för att inte tagit hand om sin far på bästa sätt och Gennie känner samma sak.
Zak och Sam sitter i skogen och Zak berättar gamla minnen han har om sin bror. Efter ett tag så känner han att han vill vara ensam med sina tankar så Sam tar med sig hunden och går. Alfie springer iväg och Sam får leta efter honom. Han hittar hunden som gräver ivrigt i marken. Sam kommer fram och känner att det luktar väldigt illa. Han ringer polisen direkt eftersom han hittat en nedgrävt lik.

Leyla beundrar sin skylt som sitter över ingången till hennes affär. Jackson retar henne för att hon tittar så länge på den. Aaron kommer och har klätt sig i skjorta för de ska träffa Jacksons mamma men Jackson säger åt honom att byta till t-shirt.

Rodney blir stoppad i byn av en man som visar sig vara den som hyrt ut en bil till Charlie. Det visar sig att bilen Rodney fått bara var en hyrbil och han måste lämna ifrån sig den. Han blir väldigt besviken eftersom han tänkt sälja bilen och ge Diane pengarna. (Han kan väl inte sälja bilen utan ägarbevis och det fick han väl aldrig av Charlie?)

Carl ringer Chas och hon ber honom hämta henne hos Dingles när han kommer hem. Han får då veta vad som hänt.  När Chas gått säger Zak till Gennie att han måste göra något för Shadrach nu för han gjorde inte tillräckligt medan han levde så nu ska han gottgöra sin bror.
Chas ringer sedan till Aaron, som precis kommit till puben efter mötet med Jacksons mamma, för att berätta vad som hänt.

Andy har kommit hem från Jersey och han träffar Adele på puben. Rodney kommer fram till honom och ber om ursäkt eftersom det är på grund av honom som Charlie kom till byn.

Sam rusar in på kontoret på Home Farm där Katie och Nathan finns. Han berättar att han ringt polisen för att han hittat ett lik. Nathan försöker då få tag på Natasha och hon får veta vad som hänt. Declan och Natasha får avbryta sin hotellweekend på en gång och kommer hem till Home Farm. Declan är lite misstänksam och frågar var exakt kroppen hittades men polisen säger att de lämnar fler uppgifter när de vet mer. Natasha säger åt Declan att hämta Will och Maisie innan allt kommit ut i byn. När Natasha blir ensam med Nathan så frågar hon honom om det verkligen är en tillfällighet att kroppen dyker upp nu när hon åkte iväg. Nathan säger att han inte har med det att göra men att hon inte behöver oroa sig. (Vad gjorde han egentligen i skogen med spaden när hon precis åkt?) 
Declan hämtar Maisie på puben och hon förstår inte varför det är så bråttom. Tillslut säger Declan att de hittat en död kropp på ägorna till Home Farm och då inser hon att hon ska skynda sig.

Betty (med ny fin frisyr, utan peruk antar jag :D ) hör det när hon sitter på puben och pratar med Alan. Hon får nästan panik och vill skynda sig hem. Alan blir orolig och undrar vad som står på och han följer med henne. Betty berättar för Alan att hon är rädd för att polisen hittat Seths kropp som hon begravt på Home Farm. Hon är inte orolig för vad som kommer att hända henne utan för att Seth inte ska få vila på den plats där han hör hemma.

Faye har också hört på puben om kroppen som hittats så hon skyndar sig till Home Farm. Natasha vill inte ha henne där men hon kliver in ändå.
När Natasha är i köket kommer polisen in och ber henne identifiera en klocka som hittats vid kroppen, sedan frågar de om Mark någonsin blivit opererad. Hon säger att Mark fått ett stift i knät efter en skidolycka. Polisen säger att det antagligen är Mark som hittats men att de måste göra en ordentlig undersökning för att fastställa identiteten.
Natasha går in i vardagsrummet och berättar för Will och Maisie att det är deras far de hittat. De blir förkrossade medan Nathan som sitter i närheten verkar knappt berörd.
(Det ser ut som om Declan studerar Nathans ansiktsuttryck)  


Trevlig helg och ha en skön valborg och 1:a maj!

Tänk på att HTG bara visas onsdag och torsdag nästa vecka.

Det är så kul att se att ni tar hand om varann här och alla är välkomna att kommentera, både nya och gamla, så länge man inte skvallrar om framtiden.
Mina barn (ungdomar) tittar också på HTG så visst finns det yngre som följer serien.


Kommentarer
Postat av: Jackson

Betty utan peruk?! Vilket lyft!!!

2012-04-27 @ 13:47:07
Postat av: Colin

I mentioned in yesterdays blog there was an online mini-episode that tied in with todays second episode. I've not watched the second episode yet and it's nearly my lunch time :). So I shall post back here in about 70 minutes with the youtube link to watch it.



In the meantime, does anyone want to have some fun guessing what the mini-episode is about?

2012-04-27 @ 13:55:44
Postat av: Kristina

Ja,oj vad Betty såg gammal ut nu!

Synd om vi blir av med Diane, har alltid gillat henne. Hoppas Andy, Rodney eller Doug ger sig ut och letar efter Charlie och får tag på honom så att han kan bli stoppad någon gång. Påminner om den där skurken som lurade Viv. Usch och fy!

Jag förstår inte att fler än Shadrach har spritproblem så mycket som de dricker i den serien!

2012-04-27 @ 15:10:50
Postat av: Colin

OK, I'm up to date now!



Here is a link to a 4½ minute webisode:

http://www.youtube.com/watch?v=LI1rrLFjxw4



The person who uploaded it onto youtube has labelled it as a deleted scene. As far as I can recall however, ITV never claimed it to be a deleted scene, merely something extra as a treat for fans, and to introduce a forthcoming character. The actress playing her was a big signing for the show so there was a certain amount of anticipation to see what she would be like, which might have been one reason for doing the webisode.



There's a fade to black at the end so you've got a moments warning to shut the video down before anything potentially spoilery.



So I hope you enjoy it!

Postat av: Erik

Händelserika och minnesvärda avsnitt i dag, typiskt att vi måste vänta till onsdag på fortsättningen och att det blir bara fyra avsnitt i stället för tio nästa vecka.

Stackars Marlon. Zak reagerade fel, tycker jag. Och så är Betty äntligen tillbaka igen, tyckte också att hon såg gammal ut. Allt är upp och ner, nicola sköter puben, Diane i Spanien, lik i skogen. Nathan hade nog velat att Sam ringt honom först. Varför måste Natasha skynda sig hem om det var ett lik vilket som helst? Kändes som om alla tog för givet att det var Mark redan från början - utom Betty då.

2012-04-27 @ 15:28:07
Postat av: Colin

What an idiot Nathan was disturbing the body! Sam making the discovery again too! If only Nathan had listened to what Sam wanted when he found the wallet!



Several people mistakenly thought they recognised the female detective as being Donna's policeman friend, Charlotte Beecham, and assumed she had been promoted. However, this is not Charlotte, it is Laura Prior, and a different actress anyway.



One person who has been promoted however is Nick Henshall, who was a Detective Constable before but is now a Detective Sergeant. We first met him when Jasmine killed Shane. He also met the Wyldes, including the deceased, when Will ran off. When he first appeared I did advise that he was worth taking note of as a character in his own right, rather than just another detective, because in the future he is going to get more involved in village life beyond just being a member of the police...



Oh, and poor little William's face again :(



Have a nice extended weekend everyone!

2012-04-27 @ 15:35:44
Postat av: Colin

Erik: Would Natasha not have a duty to return anyway, as owner of the estate?

2012-04-27 @ 15:38:12
Postat av: viktoria

Dagens episoder var faktiskt bra och Betty ser mycket äldre ut nu!Herregud... men jag undrar varför är det inte mycket hem till gården denna veckan är det nåt uppehåll??

2012-04-27 @ 16:06:01
Postat av: Frk Höger

Lena: Colin svarade på vårt problem om att söka i bloggen i förra inlägget menjag vet inte om du läser hans svar eftersom de är på engelska. han tipsa iaf om att gå in på vanliga google och där skriva det namnet du söker och direkt efter skriva site:emmerdale.blogg.se (ex: marlon site:emmerdale.blogg.se) så får du upp resultat som bara finns på denna blogg, alltså inga spoilers. jag har

viktoria: det är valborg och första maj på mån/tis och tv4 ser väl att måndag är en klämdag för många arbetare coh på fredag är det hockey-vm hela dagen så massa program utgår (allt enligt Erik som kommentarde det för ett tag sen)

Trist att det händer så mycket och så är det långt uppehåll just nu. Fast jag tycker att det var lite väl mycket på en gång, kunde de inte delat upp avsnittshändelserna lite man hinner ju knappt sörja Shadders.

2012-04-27 @ 16:35:23
Postat av: Frk Höger

jag har provat och det fungera alldeles utmärkt ska det ju stå i mitt inlägg. (Fattar inte vart det tog vägen.)

2012-04-27 @ 16:37:26
Postat av: Colin

It was certainly a very dramatic period for the show. We did have a bit of a break in the UK - in as much as Shadrach died on Friday, Mark was discovered on Monday. It was quite an interesting decision though to hsve two very different death stories run parallel to each other.



By the way, you can type site:emmerdale.blogg.se at the beginning, end or somewhere in the middle!

2012-04-27 @ 17:20:18
Postat av: Colin

"in as much" should actually be one word - "inasmuch". We don't join words like that so much in English as I'm sure most of you know, but with this phrase we do!

2012-04-27 @ 17:27:28
Postat av: AnnaS

För min del hade dom gärna fått dra ut på storyn med vems lik dom hittat lite längre. Jag tyckte det var en intressant tanke, att det kanske var Seth dom hittat. (Den där hunden vill inte jag pussas med på ett par dar!)

Oj vad Betty såg gammal ut! Var hon sjuk under sin bortavaro? På riktigt, menar jag.

2012-04-27 @ 17:50:28
Postat av: Erik

Jag tror att hon hade opererat lårbenet eller något liknande, något med ett ben var det i alla fall, det stod i en engelsk tidning.

2012-04-27 @ 17:52:18
Postat av: Pandora

Förra gången så var det en prinsessvalp som störde HTG-schemat och denna gång så är det Första Maj. Jag håller på att utvecklas till en republikanskt sinnad anti-socialist pga detta! HTG har inflytande så att säga hehe. Nåväl.. Trevlig helg allihopa=))

2012-04-27 @ 17:59:47
Postat av: viktoria

undrar varför mitt inlägg inte visas som jag skrev innan? jag undrade varför i näösta vekca som jag läste på denna sida inte kommer att visa hem till gården hela veckan???

Och att betty utan peruk jag säger wow!

2012-04-27 @ 18:32:46
Postat av: viktoria

sorry nu såg jag mitt inlägg....

ibland ser man inte sina inlägg när man vill läsa andras komemntarer....

2012-04-27 @ 18:33:45
Postat av: orcid

var betty nyklippt? hon såg så fin ut i håret :) men ajg ahde ju glömt SEths begravning helt och hållet ju! :P



skönt att marlon snäste av Zak..blev så jävla arg också på honom när ahn försökte skylla allt på Marlon.



Varför ville Nathan se sin pappa? vill han egentligen att mamman ska åka fast? känns nästan så med hans miner :( vill han liksom ta över allt..är det det som surrar i hans huvud????



och Chas jävla mule när hon sörjer sin pappa och försöker också vara nasty mot marlon..usch vad ajg är less på henne :(



2012-04-27 @ 19:24:11
Postat av: Colin

As I understand it, Paula Tilbrook had hip replacement surgery. There was never any official press release but alledgedly they needed to do it twice.

2012-04-27 @ 20:02:29
Postat av: ELIZA

Hände så mycket idag , så jag vet inte var jag ska börja . Betty först , VÄLKOMMEN TILLBAKA !! Shit , jag har saknat dej ! Men oj , har varit jobbigt tydligen , gått ner i vikt , och mycket finare utan peruk ! Andy ; få inte nåt frispel nu , p g a det Rodney sa . Det slog mej nu , när jag skriver att vi lågger märke till olika saker , allihop . Spånar lite . ( Och blir anklagade för att spoila sen ! ) Nicola , vilket dumt djävla nöt . Kommentar överflödig . Zak Zak Zak , vad säger man ? Är lite ledsen över Zak . Nu var du extra elak . Har gillat honom , men det börjar gå över ..... Marlon täppte igen truten på honom för en stund i alla fall . Mycket fina scener gjorda av "Marlon" . Kristina : exakt kommentar om spritintaget . Har ifrågasatt tidigare om deras " intag av lunch öl " .... Nå skit samma . Det äckligaste i dag var med Nathan med spade i skogen . Varför ?? Flyttade han liket eller gjorde han så någon skulle hitta det snabbt ? Få fart på utredningen som ska sätta dit vem ? Och stackars godtrogna , aningslösa , Diane ! Hur dåligt mår inte hon .

2012-04-27 @ 20:04:45
Postat av: HTG-följare

"(Vad gjorde han egentligen i skogen med spaden när hon precis åkt?)"



- Grävde ner Fayes halsband som han tog när han la tillbaka hennes acka/kappa kanske?

Kanske var det också det som gjorde att Alfie fick korn på liket?

2012-04-27 @ 20:15:05
Postat av: ELIZA

Ja , HTG följare . Nåt gjorde den otäcka Nathan som fick fart på handlingen .

2012-04-27 @ 21:08:18
Postat av: anna

ELIZA: Inget mellanslag mellan det sista ordet i en mening och punkt eller vad du vill avsluta meningen med. Vill inte vara den men det blir så jobbigt att läsa vad du skriver.



Trevlig långhelg alla! (Trots att jag likt er andra inte ser fram emot det långa uppehållet...

2012-04-28 @ 01:13:35
Postat av: AnnaS

Visste ni om att Seth var begravd i skogen? Hoppas Betty håller tyst om det så han får ligga i fred.

Har Nathan tagit nåt från Faye? Det missade jag tydligen i så fall! Nån trodde att han tänkte sätta dit Ryan i alla fall och det tyckte jag lät troligt annars... om man nu törs tro nånting alls just nu.

Ang

2012-04-28 @ 05:17:11
Postat av: ELIZA

AnnaS Sitter du också och läser med översättnings program? Colin hade också synpunkter på hur jag skrev. Orkar inte söka efter det nu. När jag läste det han skrev tolkade jag väl det att jag skulle ha mellanrum. Nu gör jag som du säger och hoppas det blir bra! Trevlig helg till Alla! Jag tycker också det är tråkigt med långt uppehåll!!

2012-04-28 @ 08:41:40
Postat av: Jonas

AnnaS: om jag inte missminner mig har det tidigare visats att Betty begravde Seths kropp i skogen.



Vilken chock att Betty har bytt frisyr. Hon såg väldigt annorlunda ut.



Angående vad Nathan gjorde i skogen. Jag antar att han grävde upp kroppen lite, så att den kunde bli hittad. Han vill ju sätta dit Ryan, även om jag hellre hade sett att han skulle vilja sätta dit sin häxa till mor.



Declan är inte dum och kommer kanske att räkna ut att det är Natasha som har gömt kroppen (hon vägrade ju att använda marken, trots Declans enträgna försök).

2012-04-28 @ 09:33:53
Postat av: orcid

HTG-följare:



ja just det halsbandet..kan vara DEt ahn gjorde...men fy fan va äckligt ändå att gräva upp sin fars grav...

2012-04-28 @ 09:49:09
Postat av: Colin.

If you want to know whether or not Nathan inteneded the body to be found, I would say watch again Nathan's face in the scene where Sam says he's found the body...



Eliza: I wonder if anna simply meant the lack of paragraphs? It was readable, but there wasn't even a new paragraph when you addressed Kristina.

2012-04-28 @ 11:08:48
Postat av: Colin

I was just checking the lengths of my own paragraphs and realised I forgot to paste in the link to the newspaper article! Here it is: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1297740/Emmerdale-causes-outrage-crude-offensive-shopping-list-Dingles-kitchen.html

2012-04-28 @ 11:25:04
Postat av: Colin

huh?



http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1297740/Emmerdale-causes-outrage-crude-offensive-shopping-list-Dingles-kitchen.html

2012-04-28 @ 11:30:26
Postat av: Colin

It wasn't there just now. I'd even turned the translator off and it still wasn't showing! Weird!

2012-04-28 @ 11:31:53
Postat av: Colin

What's going on! The link is back on the other blog entry now! The link to the urban dictionary never disappeared!



The comment counter has gone back down to 28, too! Very peculiar!

2012-04-28 @ 11:34:15
Postat av: AnnaS

Eliza: jag skulle kommenterat det där! Det var nån annan som skrev det inlägget, som kallar sig anna. Jag har inte för vana att klaga på hur andra skriver. Snälla, bekräfta att du läst det här, jag vill inte att du tror att det var jag!

2012-04-28 @ 11:35:34
Postat av: ELIZA

Det är jag som ska be om ursäkt! Jag gick tillbaka och kollade. Stod ju bara Anna! FORT MEN FEL BLEV DET! Det är helt OK med att påpeka brister. Jag förstår att det blir fel för dom som sitter med översättningsprogram. Colin`s program kan INTE översätta om punkt och komma sitter ihop med sista bokstav. Fattade jag det som. Anna vill att punkt SITTER IHOP med sista bokstav. Så nu vet jag inte hur jag ska skriva. ? Eller har jag missuppfattat allt?

2012-04-28 @ 11:54:14
Postat av: AnnaS

Vad var det poliserna slog vad om? Och varför trodde den ena att han vunnit vadet?

2012-04-28 @ 11:58:38
Postat av: Anonym

Eliza: såg inte att du redan svarat! Skönt att det var utrett. ? och ! sätter du dit istället för punkten bara, utan mellanslag om man ska va petig...

2012-04-28 @ 12:12:14
Postat av: Lena

Tack igen då Frk Höger. Smart det funkade ju bra.

Läser Colins inslag lite här och där. Men om det är något tekniskt eller liknande så hoppar jag vidare. Är ju inte så bra på engelska så jag hade inte sett det.



Tycker alltid det är roligt att läsa Eliza:s inlägg, inga problem där inte:-)



och Colins inlägg ger mig ju en chans att bättra på min engelskaförståelse så ....



Trevlig Valborg alla



2012-04-28 @ 12:12:35
Postat av: AnnaS

Mitt alias försvann visst.

2012-04-28 @ 12:13:53
Postat av: Kristina

Att Nathan grävde i graven var ju bara för att han längtar efter att sätta dit Ryan. Och Natasha som trodde att deras plan om att sätta dit Faye skulle användas bara om liket eventuellt skulle bli funnet någon gång i framtiden! Men det var ju bra att Maise och Will äntligen fick veta sanningen om sin pappa så att de kan gå vidare i sina liv.

2012-04-28 @ 12:58:31
Postat av: ELIZA

AnnaS Allt utrett. Du kan vara lugn. Missade också vad poliserna dividerade om.

2012-04-28 @ 15:24:50
Postat av: Colin

NEW VIDEO LINK!!



I've discovered a way people can watch the 'webisode' without needing to go on youtube! Follow this link which contains the video and nothing else!



https://www.dropbox.com/s/u2ntfjhukf7g4sn/Emmerdale%20Video%20Exclusive.flv



Eliza: I wouldn't have commented on your posts either, but as you mentioned me I thought I would. I appreciate that you now leave a space between sentences anyway, thank you.



I believe the bet was about whether or not the body was Mark Wylde's.



Lena: I understand your English is not good, so I'm happy that you make an effort here and there. :) I'm happy also to read that you're " engelskaförståelse" has improved. I'm sure you know there is google.translate.se to help you, too :)

2012-04-29 @ 16:24:10
Postat av: Colin

Well that's great!! It's taken the best part of 2 hours to display my post, I've checked the link and it doesn't work!!??



I'll try again in a bit, when I've tried to find out what went wrong!

2012-04-29 @ 18:30:49
Postat av: Colin

Well I've no idea why it doesn't work when you click on it, but it DOES work if you copy and paste the link into the address bar.



If anyone can't get it to work this way either, let me know. If you have an idea why the link doesn't work, let me know also!

2012-04-29 @ 18:36:02
Postat av: Colin

Well now I've figured that out, here's a picture of Shadrach on the quiz I mentioned!



https://www.dropbox.com/s/3pt586c0ip9b5qs/Shadrach%20Big%20Quiz.png



Roxanne Pallett (Jo Sugden) was on Casualty (from which Holby City is a spin-off) last night, this time playing a boyfriend beater! It must have been all that abuse she suffered from Andy haha.



Also, the British Soap Awards were on last night. The public voted Danny Miller (Aaron) best actor, while the judging panel gave Emmerdale awards for Best Storyline (the first time they've won this one) and Most Spectacular Scene - which for those who know current storylines was the most obvious one from this years' episodes.



The last time they won that many awards at the event was 2006 - Best Exit (Zoe), Best Bitch (Nicola) (no longer awarded), Comedy performance (Val) and Sepctacular Scene (Belle and Daz down the mine at christmas).



The only other time they won three was 2004 - Best Exit (Tricia), Best Dramatic Performance (Mark Charnock - Marlon), and Spectacular Scene (the Storm).



Well done Emmerdale!!

2012-04-29 @ 19:36:47
Postat av: Tina

Ha en mysig valborg, även om det nu blir utan HRG.



Bra att Sam var handlingskraftig för en gångs skull när han på eget initiativ ringde polisen, annars brukar han vela runt och inte riktigt veta vad han skall göra.

2012-04-29 @ 21:10:54
URL: http://schottistina.blogg .se
Postat av: Marie G

Sitter och tittar på Titanic, svt 1, och finner "Jasmine" (Jenna-Louise Coleman) som en av tjänstefolket. Kanske någon som redan noterat detta, i så fall ber jag om ursäkt för upprepningen.

2012-04-29 @ 22:00:39
Postat av: Annica

Colin: I´ve tried to click on the link and to copy it and paste it into the address bar but it didn´t work either way. I have no idea why it doesn´t work, maybe because I´m in Sweden? I was glad when I read that you had found a way to see the episodes before they´re broadcasted here. Hope you find a solution!:)

2012-04-30 @ 01:27:53
Postat av: Malin

Åh, varför skulle de vara tvugna att hitta liket!

Vad var det egentligen Nathan gjorde, flyttade han på det eller grävde ner något i graven? Jag tyckte att Nathan verkade blivit snällare men nu vet jag inte vad jag ska tro om honom. Visst, han har alltid varit ett svin men det kan ju heller inte vara helt lätt att veta att ens döde far ligger bregravd i skogen.



Declan kommer helt klart att fatta hur det ligger till så skum som Natasha har varit.



Undrade just vart Betty tagit vägen för hon liksom bara försvann förut, tycker de borde ha arrangerat en resa eller något.



(Btw, det du skrev om att yngre följer serien. Jag är 17 och har tittat sedan jag var 11-12. Minns iallafall att Paul Marsen precis dött när jag börjat titta. Min mamma tittar och min mormor gjorde det förut så det är lite som ett program som "går i arv" verkar det som. Min kompis har också tittat i många år efter att jag introducerade serien för henne.)

2012-04-30 @ 02:35:06
Postat av: Colin

Annica: Thank you, and I know :( I found out myself a couple of hours or so ago when I logged in on the desktop PC. I'll try and work out what the problem is tomorrow - though I'll need someone to let me know if it's working again when I do because I won't be back on here until around 7.30pm your time!



Malin: I take your point about sending Betty on a trip, but it's not unknown for villagers to be unseen for ages - Edna and the Dingles had supposedly lived in the village for YEARS before we ever saw them on screen! At least she got mentioned occassionally. Betty was a definite presence in the village even though we weren't seeing her!

2012-04-30 @ 04:05:09
Postat av: Colin

Well I found the solution! The files were in a 'shared folder' and someone had obviously not read my e-mail not to delete them!



Here is a new link to the video:

https://www.dropbox.com/s/2u1tscv1b2a3xxw/Emmerdale%20Video%20Exclusive.flv



And a new link to the Shadrach picture

https://www.dropbox.com/s/eh8a4bzpojd7xb9/Shadrach%20Big%20Quiz.png



They should work fine now!

2012-04-30 @ 05:06:47
Postat av: orcid

att se serien som yngre önskar jag att jag gjort men på "den tiden" så gick först fotboll och sen emmerdale på söndagar och inledningsmusiken till HTG och ljudet av åskådarna på läkatare gav mig "söndags deprimerande" rysningar i hela kroppen för det betydde skoldag nästa morgon :S



Colin: I watched Nathans face again as you recommended and I think now he didnt mean to have his fathers body to be found .

2012-04-30 @ 12:35:11
Postat av: Annica

Colin: Thank you! Now it works. I think I was tired when I read your comment earlier. I thought it was a link to watch episodes that haven´t yet been shown in Sweden. But I haven´t seen this 'webisode' before so it was kind of you to share it!

2012-04-30 @ 13:54:48
Postat av: Kristina

Orcid - jag vet vad du menar med söndagsdeprimerande rysningar. Får själv det när jag hör sporten på radio om söndagarna!

2012-04-30 @ 15:59:23
Postat av: Kristina

Malin - jag blev retad av min man och mina barn i flera år för att jag kollar på Hem till gården men nu är både min man och min äldsta dotter också frälsta! Jag har följt serien sedan någon gång på 90-talet när mina barn var små och jag gick hemma på dagarna.

2012-04-30 @ 16:05:14
Postat av: Erik

Marie: vart tog de utlovade bilderna på Rodney och Edna i headern vägen?

2012-04-30 @ 16:35:23
Postat av: Carina

När polisen berättade om den upphittade kroppen, så var Declan snabb med att fråga VAR den hittats. Fick också en känsla att han nog började lägga ihop två och två där. Han är ju långt ifrån dum, och vet ju att Natasha reagerade kraftigt på hans förslag att röja upp den delen av skogen samt att ha teambuilding evenemang där... Frågan är hur han kommer gå vidare.

2012-05-01 @ 11:26:02
Postat av: Therese och Samuel

Hmm, Nathan flyttade kanske kroppen just för att Declan inte skulle misstänka något samband med Natashas ovilja att arrangera aktiveteter där. Spännande är det i alla fall. Eliza, har du kollat något Dr. Who än?

2012-05-01 @ 23:20:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0