Syskonkärlek= visa att man bryr sig...eller inte?

Nathan försöker övertyga Natasha om att det är bättre att någon annan får skulden för det som hänt Mark. Hon är inte helt säker på det utan vill gå in till polisen och erkänna. Nathan lyckas ändå få henne att inte göra det utan att tänka på saken ett tag. Han säger att de kan skylla på Sam eller till och med Cain. Natasha säger då att absolut inte Cain för det kommer bara att göra saken värre. Nathan nämner då Ryan som offer och att det vore troligt. Natasha blir lite förvånad över att inte finns några som helst broderskänslor hos Nathan men hon tycker inte Ryan är någon bra idé.

Marlon fortsätter att vara orolig för Shadrach och han försöker prata reson med gubben. Shadrach vill inte ha någon hjälp och han vägrar att sluta dricka. När Marlon inte är hemma så sitter han och dricker ihop med Lizzie som inte ser hur mycket han egentligen fyller upp i sitt glas.
Marlon pratar med Rhona som försöker att hjälpa honom prata med Shadrach men inte ens det hjälper. Hon säger sedan till Marlon att ingen kan tvinga Shadrach att sluta dricka.

Declan försöker prata med Natasha men hon vill inte säga vad som händer. Hon ber honom att inte vara så elak mot Nathan. Declan tror inte sina öron men hon säger åter igen att hon vill att han låter Nathan vara ifred. Declan blir irriterad och säger att han inte känner sig så behövd men skulle de behöva honom finns han på puben, sen går han därifrån.

Faye flirtar med Jai inne på kontoret och hon märker att han är rätt spänd. Jai är orolig för Nikhil men kan inte berätta för henne varför. Nikhil kommer in och märker att de pratat om honom och det gör honom lite sur.
Jai och Faye går sedan till puben och hon vågar nu sitta och pussas offentligt med honom.
Natasha kommer in och ser dem kyssas. Hon kan inte låta bli att kalla Faye för slampa. Natasha går och sätter sig hos Declan och ber om ursäkt för tidigare. Hon handlar dricka åt dem men när hon sätter sig får hon ingen ro, hon säger till Declan att hon måste iväg igen. Han sitter kvar och fattar ingenting.

Diane och Charlie ses hos henne. Hon berättar att banken gått med på låna pengar till henne så hon får in pengarna på kontot om några dagar. Val kommer in och undrar vad som står på. Hon får veta att de åker till Frankrike nästa vecka.

Natasha är på väg hem gåendes. Cain åker förbi och erbjuder henne skjuts men hon vill givetvis inte. Han säger då att han behöver mer pengar för Charitys vanor börjar bli lite dyra. Han säger att Natashas pengaproblem inte kommer att upphöra på ett bra tag. Natasha tittar bara på honom sedan går hon därifrån.

Adam försöker prata med Holly om vad hon gjort men John kommer precis hem och märker av spänningen mellan dem. Ingen av dem vill säga vad det handlar om men Adam påpekar att han är lite sur för Scarletts plånbok försvann. Holly säger då att hon hittat den och allt är bra. John märker att det är något annat mellan syskonen men Adam skyndar sig ut på gården i stället. John försöker prata med Holly men hon har inget att säga. John söker då upp Adam för att få veta om det var något speciellt med plånboken som försvann men Adam säger inget om det.

Adam går istället till Aaron för att prata med honom om Holly. Han är orolig för sin syster och för att få veta mer så får de Roz att komma till gården för att prata med grabbarna. Givetvis säger Roz inte hela sanningen utan låtsas som om allt är under kontroll och att hon aldrig skulle utsätta Holly för fara.
När Holly får veta att Adam pratat med Roz blir hon förbannad. Hon säger sedan att han borde lita på henne.

Natasha som stört sig på Faye går till Nathan och säger att hon går med på hans plan om de sätter dit henne för det är hon som orsakat alla problem sedan hon dök upp i byn. Nathan går med på det och han säger att han ska sköta "bevisfifflet". Natasha vet inte om han fixar det själv men han lovar att ta hand om saken.

Nathan ska hem till Faye för att plantera bevis där så Natasha måste hålla koll på henne så länge de är på puben. Natasha ska ringa Nathan när Faye är på väg hem så han ska hinna smita. Nu visar det sig att Pearl håller lite koll på grannhuset så hon ser när Nathan spanar in genom fönstret hos Faye. Nathan säger då att han bara sökt henne men han lämnar en lapp så Pearl behöver inte säga något.
När Nathan går därifrån så stoppar Rhona honom. Hon vill att han fixar elementen i huset de hyr för det är problem där, sedan ger hon honom sina nycklar. Nathan tar tillfället i akt och går in i deras hus istället, Ryan bor ju där men är på semester just nu.
Natasha försöker få tag på Nathan men han svarar inte. Faye och Jai är på väg hem från puben och Natasha stoppar dem på gatan för hon vill ha Declans mobilnummer som hon råkat radera. De hinner precis gå när Nathan kommer ut från Ryans hus. Han säger till sin mor att han ordnat allt nu.

Jai och Faye är hemma hos honom och lagar mat medan de diskuterar problemen med Nikhil. Faye vet fortfarande inte riktigt vad det handlar om men det vet inte Nikhil som kommer precis och märker återigen att de pratat om honom. Han blir sur och går ut och Jai följer efter honom. Jai försöker prata med sin bror och får då veta att han fortfarande har viss kontakt med fästmön som svikit honom.

Nathan behöver patroner från vapnet Mark sköts med och han går sedan ut i skogen. Natasha får inte följa med utan han vill att hon litar på honom. Natasha kan inte låta bli utan tar ficklampan och går efter Nathan. Hon hör ett skott och skyndar sig för att hitta sonen. Natasha möter Nathan och han säger att hon inte ska oroa sig, han har löst problemet nu...


Kommentarer
Postat av: Erik

Tycker att killarna lät Roz komma för lätt undan.

Att sätta fast någon verkar inte vara så lätt som de trodde, men vem blir det nu, Faye eller Ryan?

Och alla är så dumma mot stackars Schadrach, Marlon är den ende som bryr sig ...

2012-04-23 @ 18:35:03
Postat av: AnnaS

Skönt att dom ändrade sig om Sam! Men det visade ju vilken otrevlig kille Nathan är! "Han är ju en idiot så det spelar ingen roll."

Faye har kanske onödigt urringad tröja på jobbet och hon borde ha hållit sig borta från byn, men att skylla mordet på henne är väl lite hårt, kan tyckas. Det här tog ju en oväntad riktning, i alla fall för mig! Men det är skönt att handlingen inte är alltför förutsägbar!

Nu är det dags att sluta skydda Holly! När hon har stulit av en kompis har det gått för långt. Nu har ju Adam lovat sin far att Holly inte håller på med nåt skumt, så nu lär han få fan för det också.

2012-04-23 @ 19:03:09
Postat av: Tina V

Bara för att Faye är lycklig igen så ska man skylla mordet på henne, hon har ju inte gjort något hon var ju faktiskt Marks första och riktiga fru.

Schadrah är ju bara jobbig, varför hålla på och få honom att sluta dricka när han inte själv vill.

Vore jag Marlon skulle jag säga till alla och be dom att inte ge honom sprit, för pengar har han ju inga själv.

2012-04-23 @ 20:13:35
Postat av: ELIZA

Har inte gubben någon pension ? Men tycker också att folk är onödigt otrevlig med honom . Tycker historien med Natasha och den otrevliga sonen känns löjlig . Gå och erkänn så det blir slut på den !!

2012-04-23 @ 21:14:42
Postat av: Carina

Ska Shadrach sluta dricka krävs det mer än att Marlon bönar och ber...

Tycker absolut att Adam ska sluta skydda Holly, att hon stjäl pengar från vänner är väl tecken nog på att det gått överstyr, och att hon inte ens förstår hur fel det är.

2012-04-24 @ 09:00:40
Postat av: orcid

snabb dissning nu:



Nathan..han har ju inte alla kanoter i hamnen ( lyset är tänt men ingen är definitivt inte hemma!)och sätta dit Faye.Hur dumt är inte det då hade de väl för guds skull kunnat välja Cain istället så vi kanske slapp se hans fula nylle.

Men hur dum får man va? ta ansvar för fan!



och varför är hon avis på faye nu? det var ju natascha själv som sköt mark inte faye.



Schadrack schadrack...Marlon borde berätta för alla!!



Adam varför skyddar han Holly? till vilken jäkla nytta??? Han borde också berätta nu. Hon är ju bara mer dum och otrevlig.



och lånet på puben...nej det känns int ealls rätt det där..jag litar int epå charlie...han har konstigt kroppspråk och ansiktsuttrycken är skumma..



2012-04-24 @ 12:02:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0