Ni gissade rätt angående Nikhil

Natasha berättar för Nathan om pengarna hon lovat Cain. Han tycker hon är galen som går med på det men hon vill hålla ihop familjen. När Nathan gått dyker Cain upp på Home Farm. Han litar inte på Natasha så han kom dit istället för till deras bestämda mötesplats. Hon säger att det bara blir en betalning och han måste låta familjen få lugn och ro. Cain säger att det är inte han som har hemligheter.

Chas kommer till Carl på kontoret. Hon vill att de äter middag ihop och att Aaron får komma också. Carl gillar inte det men vad kan han göra. Edna kommer in och vill börja arbeta igen. Eve och Carl förslker hindra henne men det är lönlöst. Eve inser då att hon är arbetslös och ber Carl om referenser. Carl tycker de kan dela på arbetet i början tills Edna blir helt återställd.
Eve visar Carl att han kan slippa middagen genom att ta en körning till Belgien och Tyskland och sedan vidare till Spanien. Hon erbjuder sig att följa med men han säger nej.

Maisie har hört att Nikil är hemma på förmiddagen så hon åker dit. Han blir väldigt förvånad och säger att han tyvärr måste iväg. Maisie blir besviken men de bestmmer sedan att träffas på en middag i kväll.

Jay och Faye ses på kontoret men hon är orolig för skvallret bland arbetarna så Jai drar för persiennerna och det sätter fart på snacket.

Aaron möter Holly utanför puben när hon håller på att städa på uteserveringen. Han försöker prata med henne och hon inser att han undrar om hon tar droger fortfarande. Han får inget riktigt svar av henne.
Senare så ser han när Roz kommer förbi och pratar med Holly. Han håller sig gömd och hör deras samtal och han förstår att Holly fått något av Roz. När Roz gått så kommer Aaron fram, Holly fortsätter att vara sarkastisk och säger att han är som Paddy fast utan glasögon.

Adele pratar med sina medarbetare om Nikhil och Maisie och de tror nästan att Nikhil kan vara gay eftersom han inte vill ha sex med Maisie. Nikhil kommer precis då och hör det och konfronterar Adele om hon har mer att berätta om hans kärleksliv. Hon skäms givetvis och ber om ursäkt.
När Maisie sedan kommer till fabriken efter arbetstid så säger Nikhil att han inte vill äta middag med henne längre. Hon får veta att han hört Adele skvallra om deras kärleksliv. Maisie blir så besviken att hon gör slut med honom eftersom han ändå inte verkar vilja ha henne.

Cain och Charity sitter på puben och firar hans  vinst. När Nathan kommer in så passar Cain på att gå fram till bardisken för att beställa pubens dyraste rödvin. Han är noga med att säga att de ska fira lite. Nathan blir irriterad och säger till att Cain ska passa på att fira nu för sedan kommer han att få betala tillbaka allt och det med ränta.
 Cain tål inte hotelser så han tar sitt tuggummi och trycker in det innanför Nathans skjorta sedan tar han Nathans hand och kramar om hårt, riktigt hårt så Nathan vrider sig i smärtor. Han säger till Nathan att inte hålla på med sina barnsligheter. Sedan går Cain och sätter sig för att skriva ett sms till Natasha för att tacka och skåla för vinet.
Natasha får sms:t och blir rasande så hon kastar mobilen i väggen.
Nathan kommer hem och undrar varför hon inte svarat och hon visar honom den trasiga mobilen. Hon säger sen att hon inte orkar med detta så hon kommer att erkänna allt.

Adele får nycklar av Gennie så hon kan flytta in i Leylas gamla rum. Arbetarna på fabriken är på vag att gå hem men då kommer Nikhil som är på dåligt humör för att de pratar en massa så han beordrar dem att arbeta tills ordern är klar. Jai kommer precis tillbaka då och hör det så han säger att personalen kan gå hem. Nikhil står på sig och säger åt dem att stanna för att arbeta men Jai säger igen att de ska gå hem. När personalen gått så blir Nikhil förbannad på sin bror som han tycker underminerar honom i besluten.

Eve som får jobba kvar på kontoret hör att Jimmy pratar med Carl i telefon. Hon viskar till Jimmy att hon också vill prata med Carl men det blir ingen tid för det. Chas kommer sedan in och frågar om Jimmy hört av Carl. När hon får veta det blir hon besviken över att han inte ringt till henne. Chas inser att hon kanske borde lägga ner mer tid på att tänka på Carl och vad han vill. Eve småler för sig själv när hon hör att Chas är orolig för förhållandet med Carl.

Nathan försöker få Natasha att ändra sitt beslut men hon är övertygad om att allt kommer att komma fram förr eller senare. Hon tror att det är bättre att Maisie och Will får höra det av henne direkt och att det är bäst så för alla. Nathan säger att han inte vill att hon erkänner för han och syskonen behöver henne hemma.

Holly ser att det finns pengar i kassan på puben. När Diane går iväg för att handla mjölk hos Viv så kan hon passa på. Hon ser att Aaron tittar åt hennes håll men han ser inte kassalådan. Diane kommer tillbaka och Holly får bråttom därifrån, hon ska träffa Roz. Tog hon pengar ur kassan?
Aaron berättar för Jackson att han är orolig för Hollys drogvanor men han vill ändå inte skvallra till Adam om saken.

Andy kommer in i butiken och ser Adele där. Han får veta att hon hyr rum hos Katie. Han ser rätt sur ut över beskedet så Brenda säger att det är nu han borde bli glad. Adele säger att hon ville överraska honom och därför inte sagt något.

Jai vill prata med sin bror om vad som är fel. Tillslut öppnar sig Nikhil och berättar om sina problem med tjejer. Allt grundar sig i att han en gång sparat sig till en flickvän i flera år för de skulle gifta sig men upptäckt henne i säng med en annan kille. Efter det hade han en mental blockering så han har inte haft sex med någon. Jai blir förvånad men sedan säger han att Nikhil ska prata med Maisie om det för hon kommer att förstå.
Nikhil säger att det funkar inte så och så åker han iväg och lämnar Jai hemma.




Jag har tyvärr gjort en miss upptäckte jag, jag har glömt Edna i headern och det sörjer jag jättemycket men nu kan jag inte göra en ny =(




Kommentarer
Postat av: Andrea

Jag är säker på att Holly tog pengar ur kassan. Hoppas att Moira blir förbannad och inte försvarar henne. Diane kommer att bli det i alla fall och John.



Hoppas att Aaron kommer att berätta för Paddy eller Adam om Holly. Jag fattar inte att de inte skickade iväg Holly på rehab de gjorde ju så med Masie?

2012-04-19 @ 16:37:54
Postat av: Andrea

Cain går för långt som vanligt. Men varför ringer de inte polisen??? Cain vet inget om kroppen ju.

2012-04-19 @ 16:39:39
Postat av: Carina

Åh stackars Nikhil. Är detta slutet för honom och Maisie? Hade ju varit bra om han försökt träffa den där fd flickvännen så han kunde gå vidare. Tror säkert Maisie skulle förstå Nikhil, men eftersom hon nu babblat om honom till Adele som sen snackar vidare lär han knappast våga berätta en sådan sak i första taget...

2012-04-19 @ 17:14:45
Postat av: Erik

Förstår inte riktigt logiken i varför Natasha ska berätta sanningen för barnen och antagligen polisen också. Har hon fått samvetskval plötsligt? Hon förstör ju för sig själv. En annan som förstör för sig själv är Holly. Tog hon verkligen några pengar? Såg inte Aaron vad hon gjorde bakom disken? Att Diane vågade lämna henne ensam där.

Även om man ogillar Cain var det lite skönt att se honom plåga en annan otäcking, nämligen Nathan. Jag skulle nog välja Cain av de här båda, Nathan är outhärdlig, Cain kan åtminstone vara lite rolig ibland.

2012-04-19 @ 17:44:16
Postat av: Tina

Cain, rolig, nä. Jag hade god lust att ge honom en spark i ändan då när han halvliggandes i soffan skröt om pengarna han skulle tjäna. Tala om en självgod, lat intrigälskare. Sedan kom man ju på att det bara var tv. :P HEhe.



Det handlade inget om Diane/Charie idag, men däremot om Nikhil. Hoppas att det löser sig för honom och Maisie trots allt.



Har egentligen aldrig gillat Adele. Har hela tiden varit något i hennes sätt som jag har stört mig på och efter dagen avsnitt ogillar jag henne ännu mer.

2012-04-19 @ 18:05:53
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: ELIZA

Började skriva , raderade , skrev om , tre gånger . Jag är mållös !! En karl ? som " håller på " sej i sex år i väntan på bröllop ? Inte undra på att hon värmde sej med en annan . Är manus författaren religiös ??? Vad ska den här grejen mynna ut i ? Ja ja , åter till handlingen : Visst är det tragiskt att Nikhil kastar bort sina bästa år på att behöva tänka på det där .

2012-04-19 @ 18:31:31
Postat av: agneta

Jag är dödstrött på den där hemska Eve och hennes urringningar.

2012-04-19 @ 18:31:59
Postat av: Carina

Åh vad pinsam Eve var när hon föreslog att hon skulle följa med carl... verkade nästan som han själv tyckte det var lite väl bra.

Ja, märkligt resonemang av Natasha, ska hon berätta sanningen var det ju helt onödigt att ge Cain pengar?!

2012-04-19 @ 18:41:23
Postat av: Tina V

Natasha kan ju anmäla Cain för utpressning och berätta att han har plånboken, ingen mer vet ju att hon dödat sin man.

Dessutom lockar hon till sig Will och hotar Natasha.

Jag tycker att både Cain och Charity är för jobbiga, dom kan inte försörja sig själva utan ska alltid leva på andra.

Nikhil är ju bara för gullig, hur farligt är det att prova på när man är oskuld, han kan ju dricka lite och låtsas vara fullare än han är och skylla på det om det inte blir jättebra.

Det han behöver kunna lär han sig snabbt,säger jag en kvinna 45+.

Man lever sig in alldeles för mycket i en TV serie.

2012-04-19 @ 19:13:22
Postat av: Anonym

Men Cain vet väl var Sam hittade plånboken? Och berättar Cain det för polisen hittar dom väl Marks kropp.

Borde ingen ha märkt att Holly var påverkad av nåt när hon lämnade puben?

2012-04-19 @ 20:38:57
Postat av: AnnaS

Trodde jag skrev signatur på förra inlägget. Men det ramlade tydligen bort.

2012-04-19 @ 20:41:09
Postat av: Colin

Mainly for the benefit of newer viewers I've done a who's who guide to those in the new banner who had left by the point you are up to (at least one other has left in the last 21 months). I thought I'd post it in the "Ny omröstning och header" rather than here. So take a look if you want to put names to the faces or are otherwise interested. :)

Postat av: finländskan

Det skulle vara riktigt sött med Nikhils oskuld, bara det inte vore en sån sorglig historia bakom det. Stackars Nikhil, hoppas att Maisie lyckas "bota" honom.

2012-04-20 @ 07:01:52
Postat av: Tina V

Vem skulle tro på Cain mot Natasha, det är ju han som har ett brottsligt förflutet.

Dessutom varför tog han ut pengar från Marks konto, jag skull nog rikta misstankarna mot honom om jag vore Natasha.

2012-04-20 @ 09:26:10
Postat av: AnnaS

I och för sig vet ju inte Natasha var Cain fått tag på plånboken, men om hon går till polisen kommer de naturligtvis att fråga Cain det. Och sen är det ju enkelt för dem att hitta Marks kropp... Så i praktiken kan det inte vara nån bra idé att anmäla Cain. Och hon kan inte fortsätta att betala honom heller.

2012-04-20 @ 10:14:37
Postat av: Carina

Ja just det AnnaS, det är ju såklart därför hon inte vill sätta dit Cain för plånboken. Är ju inte svårt för henne att gissa att den hittats i området...

2012-04-20 @ 11:07:16
Postat av: Jonas

Ingen kan väl bevisa att det var Cain som skickade blommorna? Han ringde ju in och använde Marks kort. Han var säkert smart nog att inte ringa från sin egen mobil. Sammy skulle nog inte skvallra för polisen, inte ens efter lite påtryckningar.

2012-04-20 @ 13:54:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0