Blommor från en död man

Jackson vaknar upp i Aarons säng. Aaron är lite spänd när han går ner till köket. Paddy kommer in sjungandes och ovetandes om att Jackson är där. De pratar lite men Aaron får inget tillfälle till att säga något och Paddy går iväg. Jackson kommer ner och frågar om han ska smita ut men Aaron säger att han ska ju vara mer öppen så det behöver inte smygas. Paddy kommer tillbaka in i köket och blir väldigt förvånad.

Andy kommer in i hos Diane för att hämta lite kläder som tvättats där. Han frågar Diane hur det går med Charlie och hon berättar att han ska åka iväg snart. Hon är mycket noga med att påpeka att ingen kan ersätta Jack men att hon är glad igen för första gången sen det hände. Andy tycker Charlie är en bra man för henne och så berättar han om pengarna han fått för att kunna träffa Sarah. Sedan råder han henne att följa med Charlie, hon har ju ändå anställda som kan ta hand om puben. Diane säger att hon ska tänka på saken.

Sam försöker prata med Cain men blir bortjagad från verkstaden.

Declan kommer över till Charity för att låna toaletten eftersom han inte fått ordning på rören i sitt hus. När han kommer ner igen så påpekar han att deras badkar är väldigt likt det han köpt men som försvunnit. Declan säger sedan att hon kan se det som en present.
Cain kommer hem och blir förbannad på Charity som låtit Declan se badkaret. Charity ber sedan Cain att vara snäll mot Declan och han svarar "det ska jag, oroa dig inte för det"

Paddy är lite chockad över förhållandet mellan Jackson och Aaron så han pratar med Pearl om saken och med Rhona som påminner honom om att det borde vara bra om det får Aaron att hålla sig lugn. Precis då kommer Marlon in med Daisy och säger att hon verkar vara lite vissen. Paddy skrattar och säger att hon ser alldeles frisk ut men överlåter det till Rhona.
Rhona undersöker Daisy och inser att det inte är något fel på hunden. Hon säger att det kan bli dyrt för honom om han försöker ragga på det sättet. Marlon håller med tills han inser vad hon sagt och då försöker han säga att det inte är så. Pearl pikar sedan Marlon om att han tar upp tid för djur som verkligen är sjuka men då säger Rhona att det visst var nödvändigt att undersöka Daisy. Marlon tackar henne för stödet.

Någon beställer blommor via en telefonkiosk och med Marks kreditkort men man får inte se vem.

Paddy pratar sedan med Aaron och säger att det är ok att han tar med sig sin pojkvän hem bara han berättar det först.
Chas söker upp Aaron på verkstaden för att fråga hur han mår. Ryan säger att det är svårt att få bort Aarons leende idag. Hon får veta att Jackson sovit över och hon blir rätt förvånad. Chas skyndar sig sedan till Jackson för att be honom vara försiktig med Aaron. Han förstår hennes oro som mamma men förklarar att "jag är rätt trevlig när man lär känna mig".

Diane frågar Charlie om pengarna till Andy och han tror genast att han gjort något dumt. Hon säger då att det var väldigt snällt av honom och ännu snällare att han inte skröt om det.

Natasha pratar i telefon på kontoret när det ringer på dörren så hon ber Maisie öppna. Det visar sig vara ett blombud som kommer med en jättebukett  med blommor. På kortet står det "saknar dig " och underskrivet av Mark.  Natahsa blir förvånad men Maisie tror att pappan vill ha kontakt igen. Natasha säger att det är omöjligt.
Declan kommer in och undrar vad som står på. Natasha förklarar, sedan tar hon blommorna och går ut.
Nathan som precis kommer hem hinner inte ens kliva ur bilen innan hon har kastat blombuketten på vindrutan. Hon anklagar honom för att vara helt sjuk och att det var det värsta han gjort men Nathan förnekar allt, han har inte köpt blommorna.

Maisie blir förvirrad och går till puben för att svepa ett glas vin. Nikhil vill göra henne sällskap men hon stannar inte kvar på puben. Han ser henne sedan utanför och frågar om han kan skjutsa henne någonstans. Nikhil får Maisie till att berätta om blommorna och att hon saknar sin pappa fast hon är arg på honom.

Paddy retar Marlon för att han tagit med sig ett friskt djur för att få träffa veterinären.  Strax efter kommer Rhona in på puben och Paddy går därifrån. Hon säger att Pearl nämnt att Marlon använt Daisy som svepskäl tidigare under dagen. Sedan ber hon till Marlon att bjuda ut henne direkt nu på en gång. Marlon svamlar lite men tillslut vågar han bjuda Rhona på middag.

Val vill ha betalt för rummet på B&B:t av Charlie och han säger att han betalar för veckan ut sedan måste han åka. Hon frågar om Diane vet att det är så snart men han har inte sagt något till henne.

Charlie berättar sedan för Diane under en middag att han tyvärr måste åka nästa vecka. Diane blir ledsen men vill inte visa det. 
Val frågar sedan Diane hur det går och hon erkänner att hon är lite ledsen över att Charlie inte frågat om hon vill följa med. Val säger att han kanske inte vågat fråga.

Diane stoppar Charlie på gatan utanför puben. Hon vill så gärna prata med honom och då säger hon att hon inte vill att han åker. Hur ska de göra nu?

Polisen kommer till Home Farm. De vill prata med Natasha om att Marks kontokort använts i en blomsteraffär. Hon säger att hon fått blommor och då frågar de varför hon inget sagt. Hon svarar att hon blev chockad.
Nathan kommer in och får höra vad poliserna säger. De ska fortsätta hålla kontokorten under bevakning för att se vad som händer. Nathan säger då "skönt att veta att han lever". Poliserna svarar inte på det utan de tittar bara på varann.

Natasha pratar sedan med Declan om saken och hon säger att hon vet att det inte var Mark som skickade blommorna. Han frågar henne vem det kan vara i så fall men hon hinner inte svara för Maisie kommer in.
Natasha konfronterar Nathan igen och han fortsätter förneka, han lovar och svär att han inte har skickat blommorna. Han skulle aldrig göra så mot Will och Maisie.

Sam tar med sig Cain till skogen för att visa var han hittat något. Cain ger honom lite pengar för att hålla tyst om fyndet men Sam tror att det kan bli problem och han vill inte åka dit för att ha stulit något ur Marks plånbok. Cain säger då att om han är tyst så får ingen veta något. Cain lovar att ta hand om fotografierna och kontokorten.




Glad Påsk allesammans, ha det så bra och njut av ledigheten.






Kommentarer
Postat av: Erik

Smart iscensatt det här med blommorna och Marks kreditkort, så att det skulle komma som en chock för alla inblandade. Men hur logiskt är det? Cain kan ju inte veta att Mark är död, ändå tänker han tydligen pressa familjen Wylde på pengar nu. En borttappad plånbok full med kreditkort och pengar är ju en sak, men han har väl inga bevis för att någon haft något fuffens för sig. Men det tar han kanske för givet och hoppas att någon ska avslöja sig. Nu hittas väl kroppen snart också. Genom ett anonymt tips från Cain kanske? Och sedan är cirkusen igång ...

2012-04-05 @ 14:57:31
Postat av: Frk Höger

Jag tror Cain beställde blommorna för att jävlas med Declan, för att förstöra hans förhållande med Natasha. Dessutom så kanske han fattar att en plånbok som legat i skogen så länge men inte fått korten spärrade är misstänksamt.

2012-04-05 @ 15:02:58
Postat av: Tina V

Oh vad tråkigt med en utpressningshistoria igen, jag som hade hoppats på kärlek mellan Natasha och Declan.

Önskar att Cain bara försvann när han är så jobbig mot alla.

Aaron gulleponken så söt han är tillsammans med Jackson.

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!

2012-04-05 @ 15:27:51
Postat av: Pia

Så kul, en blogg om mitt favoritprogram!

Bra jobbat!

2012-04-05 @ 20:07:50
URL: http://somethingrealgood.com
Postat av: ELIZA

Glad Påsk ! En välförtjänt ledighet till Dej , Marie !! Super jobb Du gör ! Så klart det är Cain som skickat blommorna . Sam är inte tillräckligt smart för det . Fan , vad sjukt . Underbara Paddy !!!!

2012-04-05 @ 21:47:32
Postat av: ELIZA

Så klumpigt !!!! Naturligtvis , GLAD PÅSK , till ALLA !!!!!

2012-04-05 @ 21:49:34
Postat av: Sara

Ååååh vad jag tycker om Aaron! Och Paddy! Chas är bara dum i huvudet som inte fattar någonting och bara förstör.



Glad Påsk allihopa! :)

2012-04-05 @ 21:53:13
Postat av: Carina

Cain gör verkligen vad han kan för att sabba för Declan. Undrar om han fattar misstankar nu när han fått se var Sam hittade plånboken...

Du milde vad pinsamt Chas bär sig åt. Hon skämmer ju ut Aaron totalt. När han lyckas lappa ihop relationen med Jackson, så springer hon dit och ska se till att Jackson inte sårar Aaron. Eh, det är väl snarare Jacksomn som tar största risken med tanke på misshandeln? Jisses, låt dem vara ifred!! Chas osmidiga beteende (även om det är välmenat) kan ju skrämma bort vem som helst!



2012-04-06 @ 13:36:45
Postat av: Jackson

Har Charlie möjligen en familj i Frankrike??

2012-04-06 @ 15:17:06
Postat av: ELIZA

Charlie är ju djäkligt trevlig , men är det inte riktiga känslor bakom så är det synd och skam . Typiskt att Diane skulle falla för den skurken då ! Har han redan en familj så ska han kölhalas !! Men borde han inte ränna oftare till Frankrike om så är fallet ? Rodney och Charlie kan ju inte ha setts på en massa år , om inte Rodney känner till , att han är den skurk vi nu alla tror att han är . Ja , Carina , tycker exakt som du .

2012-04-07 @ 10:25:02
Postat av: suss

Håller med Tina om bara Cain kunde försvinna det han är så jobbig mot alla ingen mysig karl usch (jag ryser), jag hade oxå hoppas på lite kärlek mellan Nathasha och Declan njuter verkligen när han "knäpper" nathan på näsan han är såå dryg.

Äntligen är Aron snäll och trevlig...

Något mystigt är det med Charlie man blir lite nyfiken på vad som händer;)

Ha en fortsatt trevlig Påsk kram till er alla

2012-04-08 @ 15:42:58
Postat av: Sara

Haha.. Är man beroende när man hänger här på bloggen dagarna på Hem Till Gården inte ens går?



Ska bli spännande att se imorgon hur allt fortsätter!

2012-04-09 @ 16:43:51
Postat av: Andrea

Danny Miller som spelar Aaron

i teater föreställningen Askungen!!!



Askungen, favorit av alla sagor, är fullpackad med musik och dans, roligt och skratt, en vacker flicka, en älva fadder, en stilig prins, ett glas toffel och, naturligtvis, två fula systrar!



Tvingas in i ett liv av slit av hennes onda systar Askungens drömmar om flykt och romantik. Med hjälp av en fé, en pumpa och en touch av magi Cinderella är vispas av till prinsens Ball …. men hon kommer leva lyckligt?



Showen på går ifrån 7 – December 2012 – 5 Januari 2013 .Du kan köpa biljetter här

2012-04-09 @ 22:59:05
Postat av: Colin

I was surprised to hear this Danny Miller news so early in the year! Also, its quite unusual to see current soap stars doing panto.



Do you have pantomimes in Sweden? They seem to be mainly a British tradition, although they are popular in Canada too, apparently.



Watch out tomorrow for a small exchange between Cain and Rhona by the way. They're married in real life but this is the only time they've shared a scene!

Postat av: Jonas

Två saker som jag totalt verkar ha missat (även om jag inte missat något avsnitt).



1. När blev det klart att Leyla tog över affärslokalen? Jag trodde att det var Erics hus de skulle köpa?



2. Hade Sam lämnat kontokortet till Cain vid ett tidigare tillfälle eller hur kunde han (Cain) ringa och beställa blommor med Marks kontokort? För övrigt såg det ut som om det var Sam som ringde samtalet, men det skulle vara extremt konstigt som så var fallet.

2012-04-10 @ 09:07:02
Postat av: Colin

Jonas: When Nathan first made his offer to David on 29th March he made it clear he was giving David the money for the house AND the shop.



Last Wednesday you saw Cain ask Sam in the pub what was up but we didn't see them again. We are meant to assume that Sam told Cain at that point and must have handed him the wallet.

Postat av: Gunilla

Vill bara säga hej!



Det är min första kommentar men jag brukar ofta titta in här på eftermiddagen innan jag åker från jobb, är så nyfiken på vad som hänt i dagens avsnitt, hemma står dvd’n på inspelning och sen brukar jag äta kvällsmat tillsammans med HTG-gänget.

Tack för det fantastiska arbete du gör med denna blogg!!!



Själv har jag fått riktig nytändning i mitt HTG-tittande den senaste tiden, både själva storyn om Aaron och Danny Millers skådespelande tycker jag varit otroligt bra och gripande! Både rollkaraktären och skådespelaren har verkligen växt!



Hoppas TV4 inte gör för långt uppehåll i sommar, hade varit kul om vi i Sverige kunnat komma ifatt England litegrann. Det känns länge nog med uppehåll över påsken, idag har jag nästan abstinens, så jag sällar mig till den beroende skaran, både av HTG och av din blogg! Tack igen för en fantastiskt ambitiös blogg!

2012-04-10 @ 12:35:21
Postat av: Jonas

Cheers for the info, Colin!

2012-04-10 @ 12:36:52
Postat av: Jackson

Trots Charlies frieri till Diane säger min magkänsla att han inte är ärlig. Skall Diane ut ur serien nu? Trist i så fall!

2012-04-10 @ 13:21:07
Postat av: Stina

Hoppas att Diane får stanna kvar i serien,man skulle sakna henne! Allagånger att Charlie är skum.

2012-04-10 @ 13:28:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0