Vem ska sättas dit?

Nikhil kommer sent till jobbet och Jai tror att han gjort det med flit för att undvika honom. Nikhil ber sin bror att låtsas som inget har hänt.
Inne på kontoret blir det spänd stämning när Faye får veta att Maisie dumpat Nikhil. Hon går iväg för att hämta kaffe och då passar Jai på att prata med Nikhil, han erbjuder sig att hjälpa sin bror. Nikhil vill inte han hans hjälp.  En stund senare ger han Nikhil en check med 7000£. Nikhil undrar varför och får då veta allt om hur Jai bett Cain att blanda sig i affären med gps:erna för att lära Nikhil en läxa. Nu skäms han så och känner att han måste få lätta sitt hjärta.
Nikhil blir ännu surare och ber sin bror att låta honom vara i fred.

Marlon försöker bjuda över Adam och Aaron på grillfest men de verkar inte så intresserade. Han har redan gjort en massa hamburgare, 300 st. Vad ska han göra med dem?

Natasha låter Will vara hemma från skolan för att kunna umgås med honom och familjen. När Will hämtar ett spel som de ska spela så ber Natasha Maisie att förlåta Nathan om inte annat för hennes skull.

Scarlett, Adele, Gennie och Holly ses på puben efter jobbet (?) och Scarlett står för första rundan. När det är Hollys tur att ta nästa får hon John till att betala eftersom de tagit hennes lön. Tjejerna sitter och pratar när Adele kommer på att de borde ha en inflyttningsfest. Genast börjar planeringen och Scarlett går iväg till toaletterna. Holly sätter sig så hon kan ta Scarletts plånbok ur väskan som hänger på stolen.

Nathan fortsätter att böna och be att Natasha ska ändra sig och inte erkänna. Hon säger att hon inte orkar gå runt och titta sig över axeln hela tiden och vara rädd för att bli avslöjad. Han säger att det blir han som får plocka upp spillrorna. Hon är väl medveten om det.
Sedan fortsätter leken och de har roligt utom Nathan som står och tittar på. Maisie går fram till honom för att prata och hon är beredd att förlåta honom.
Han säger att han kommer att finnas för dem oavsett vad som händer i framtiden. De blir sams och Nathan ger sig in i leken han också.

Rhona övertalar Marlon at ta med hamburgarna till inflyttningsfesten eftersom ingen kommer till grillfesten. Hon tror att det är en aning för mycket mat som han gjort men han tror att de kommer att gå åt. De slår vad om en utekväll.
Holly kastar sig över Roz när hon kommer för att fråga om hon har något med sig. Roz har inte det och Holly blir besviken.  Aaron håller ett öga på Holly hela tiden.
Andy kommer dit och blir förvånad över att det är fest. Adele säger att den bara råkade bli av, inget som de hade planerat riktigt. Hon ska sedan hämta en öl till honom men glömmer bort det så han står och väntar. När hon kommer tillbaka så ser han lite butter ut och vill hellre att de går hem till honom eftersom han åker till Sarah i morgon. Adele vill hellre vara kvar.

Holly och Roz har tråkigt så Holly säger att hon har pengar nu så de kan åka till stan i stället. De går iväg och Holly tar pengarna ur plånboken och kastar den sedan i buskarna. Aaron kommer efter henne och ser det. Han plockar upp plånboken och undrar vart tjejerna ska åka. Holly muttrar och Roz märker att det inte är läge att vara kvar så hon tar bilen och åker iväg. Holly och Aaron börjar tjafsa med varann och Adam kommer dit. Han undrar givetvis vad som står på och då visar Aaron plånboken. Aaron berättar för Adam om Holly och att hon varit drogad och sovit över hos honom häromdagen. Adam blir besviken på båda men mest på Aaron som ljugit för honom. Han vill inte att de är vänner längre.
 
Marlon lyckas bli av med alla hamburgarna och vinner vadet. Rhona tycker att han ska komma in och festa men han vill hem till Shadrach för att se till honom. Rhona förstår det och hjälper honom att städa undan efter grillningen.

Jai pratar med Nikhil och säger åt honom att han borde berätta för Maisie i alla fall. Nikhil vill inte det eftersom han tror han inte kommer att ha en chans för hon kommer att jämföra honom med tidigare pojkvänner. Jai säger då att det faktiskt inte är någon tävling.

Nathan möter Natasha i köket och undrar om det inte var idag hon skulle erkänna allt. Hon säger att hon behöver lite mer tid för att tänka och Nathan blir lättad.

Rodney möter Charlie ute på gatan och de börjar prata. Rodney säger att Charlie verkar rätt glad, mycket gladare än han själv är och då är han inte sjuk ens. Charlie säger att han accepterat sitt öde och han är glad över att veta att det finns vänner som kommer att ta hand om Diane när han själv är borta. 

Adam försöker nämna för Moira att Holly tagit Scarlett plånbok men Holly försöker hela tiden styra undan samtalet till annat. Det slutar med att Moira bara får veta att Scarletts plånbok är borta, inte vem som tagit den.

Declan upptäcker att det fattas pengar i kassaskåpet och genast ger han sig på Nathan. Nathan nerkar givetvis. Precis då kommer Natasha och erkänner att det var hon som tog pengarna, sedan ber hon Declan att ha en vänligare ton mot Nathan.

Diane pratar med Victoria i telefon men hon säger inget om Charlies sjukdom. Charlie hör det och säger att han tycker att de borde berätta det så fort som möjligt men Diane tycker att de bör vänta tills de kan säga det direkt till Victoria och inte per telefon.

Doug står och tittar när Aaron lagar Alans motorcykel.  De kommer bra överens och Aaron erjbjuder Doug att hjälpa honom. Holly dyker upp och är förbannad på Aaron som skvallrat för Adam så han är sur på henne. Aaron ger henne plånboken och säger att hon får lösa det hur hon vill.

Doug möter Diane och försöker prata med henne. Hon vill inte lyssna på honom efter det han sa senast. Då säger han att han bryr sig om henne och inte vill se henne sårad, han är orolig för att hon ändrar hela sitt liv för en man hon känt i bara några månader.
Diane säger att Doug haft rätt, att Charlie haft hemligheter som ingen visste om men nu vet hon om det. Sedan berättar hon med tårar i ögonen att Charlie har en tumör och är döendes.
När Charlie kommer tillbaka från en undersökning säger Diane att han borde åka i förväg till Frankrike för att vila upp sig så kommer hon efter när puben är såld. Hon kan ta ett lån så han kan betala renoveringen när han väl är där. Charlie säger att han inte vill åka utan henne men hon insisterar.

Adam kommer till verkstaden för att prata med Aaron. Han undrar varför Aaron ljugit och försvarat Holly, han borde ha berättat. Aaron säger att han trodde det bara var en engångsföreteelse men inser nu att så inte är fallet. De två killarna blir sams igen.

Scarlet kommer till gården medan Adam kör traktor. Hon väntar tills han blir klar. Holly dyker upp och ger Scarlett plånboken som hon säger sig ha hittat under bänken i busskuren. Scarlett blir glad för pengarna är kvar, tyvärr är kontokorten spärrade redan.

Adam blir förbannad på sin syster för nu kan han inte säga sanningen men han undrar fortfarande varför hon tog plånboken. Holly säger att det bara var för skojs skull. Moira kommer hem och får veta att plånboken kommit till rätta men hon får inte veta hur det egentligen låg till.

Natasha lägger tillbaka pengarna så Declan ser det. Han undrar vad som pågår eftersom alla andra verkar veta det. Som vanligt får han inget riktigt svar av Natasha, hon säger bara att det är något endast hon kan göra och hon ska iväg och göra det nu.
Nathan kommer till kontoret och frågar Declan var Natasha är. Han får veta att hon åkt iväg på ett ärende som endast hon kan uträtta och Nathan får bråttom. Han hinner in till polisen innan Natasha kommit dit. Nathan stoppar sin mamma och de går ut på parkeringen för att diskutera saken. De sätter sig i bilen och Nathan säger att ingen vet att det var Natasha som sköt Mark. De måste bara se till vem de vill få som skyldig till brottet. Om polisen hittar kroppen så får de en misstänkt mördare men vem kommer det att bli?


Trevlig helg allesammans!


Jag lyckades hinna med att göra en ny header innan bildredigeringsidan stängdes så nu har jag några nya bilder där både Edna och Rodney är med. Två andra har fått ge plats åt dem men vilka det är får ni se någon gång i framtiden.

Tack Colin för förklaringen om vem som är vem av de som inte är med i serien längre!





Kommentarer
Postat av: Lena

Tackar för att Rodney kommer med:-)

Trevlig helg allihop

2012-04-20 @ 15:01:44
Postat av: Erik

Ja, vem ska de sätta dit nu? Tur att Nathan hann först till polisstationen, hur det nu gick till. Och kommer Holly verkligen att sluta knarka? Litar inte på henne.

2012-04-20 @ 18:45:55
Postat av: Kristina

Åh, det stör mig att det alltid är någon annan som ska sättas dit! Hur sjysst är det att låta en oskyldig sitta inne för något man själv har gjort?

Och varför säger inte Adam något om Holly till sina föräldrar?

2012-04-20 @ 19:03:53
Postat av: Katarina-Cinnamon

Ja hur hann Nathan före till polisen.... Min misstanke är att de tänker sätta dit Cain, hur det nu skall gå till.

Trevlig helg.

2012-04-20 @ 19:16:55
Postat av: Pandora

Jag gissar på antingen Cain eller Declan. Cain är nog troligast med tanke på att det är han som har jävlats med Wyldes, samt även att äckelpäcklet skulle få väldigt svårt att förklara varför han har Marks plånbok. Trevlig helg alla människor=))

2012-04-20 @ 20:58:36
Postat av: Tina

Jag tycker att Natasha ska ta konsekvenserna av sitt handlande, men det skulle inte skada om Cain fick sig en näsbränna också.

2012-04-21 @ 09:50:08
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Carina

Jo, den uppenbara att sätta dit är väl Cain. Han har ju redan haft med plånboken att göra. Declan är väl inte så troligt, dels eftersom natasha har känslor för honom, men också för att han inte kände Mark och saknar motiv...

Jaha, vad tror ni om Charlie nu då? Tycker han börjat verka väldigt frisk o sprallig och bära sig mysko åt IGEN. Vet inte vad jag ska tro. Det är nåt med honom som gör att man inte riktigt litar på honom...

2012-04-21 @ 10:23:06
Postat av: AnnaS

Och varför var Charlie så ivrig att Diane skulle berätta för Victoria? Hon kan väl få ha sin semester ifred.

Ett mycket kort ögonblick trodde jag att Charlie var en fin kille trots allt, men inte sen han fick ekonomiska problem.

2012-04-21 @ 10:38:10
Postat av: ELIZA

När jag har den här sidan uppe kommer en remsa upp : om jag vill översätta . Och det har jag provat ibland när Colin skrivit . Bättre att läsa själv , översättningen är ju ett djävla skämt ! Har Ni övriga någon annan översättning ?? Får väl öva upp min gamla engelska , och skriva . Colin sitter kanske i England och undrar samma sak , när jag skriver , skämtar hon ??

2012-04-21 @ 15:54:57
Postat av: AnnaS

Jag provar ibland Google translate och det är jättekul (och fullkomligt värdelöst)! Jag förstår inte vad man ska ha översättningsprogram till, annat än som ett skämt.

2012-04-21 @ 16:37:51
Postat av: ELIZA

Ja men tack för svaret . Då vet jag att annat är lika värdelöst !

2012-04-21 @ 17:52:14
Postat av: Colin

I love AnnaS's (English-ised) description: "Really great (and totally useless)!"



I of course couldn't be on this blog without it but it's a far from perfect system. What I find strangest is the translations for MY OWN posts, particularly the days of the week which frequently end up being a different day to the one I wrote!?!?



Those of you who've been here longer than me may remember that for my first post I used the translator and posted in Swedish rather than English (apologising for my "inevitably poor grammar")! The pre-translation version said that my post was coming "courtesy of" the translator, but by the time it had 'translated it' back to English my post was, apparently, written with the translators "permission". Evidence like this plus advice that generally the Swedish are quite competent in English made me realise it was better to write in English! If you need it translated, do it yourself, but at least you've got what I really intended to say as a back-up!



I use Google Translate all the time now. I used to use Microsoft Translator a lot (I think its been rebranded as bing now) but that was on my previous laptop where it was the default option. I tend to think Google is better for translating Swedish, but at least Microsoft recognised that my own posts could be left untranslated!



Today is Saturday. I wonder what that will come out as!...

2012-04-21 @ 20:02:35
Postat av: Colin

Saturday, as it happens!



Carina (aka "David"!) - could Declans motive not have been to become Natasha's partner (both in business and personal)?

2012-04-21 @ 20:05:34
Postat av: Colin

I didn't have time to look over what I'd written earlier. There's a good example of google 'translating' my post's right there! "What I find strangest" became "What I find strategic gesture"!



I suppose though that you must experience a similar thing when you have the translator on and there's Swedish text?

2012-04-21 @ 23:06:05
Postat av: AnnaS

Colin: Kände Declan till familjen Wylde när Mark levde? Kommer inte ihåg var han kom ifrån eller varför han dök upp i serien. Annars hade han ju definitivt inte nåt motiv att döda Mark. Eller kan det vara översättningsprogrammet som spökar nu igen?! :D

2012-04-21 @ 23:21:42
Postat av: Colin

Mark was killed in January 2010, Declan arrived in April. He appeared when Charity was playing "Suzy French" and she and Cain stole his car. He also happenned to be a friend of the Sharmas. Natasha could claim though that Declan was already taking an interest in the Wyldes before he turned up in the village. As Carina said though, she does have feelings for him. We have seen her be quite cold-hearted though, so who knows what she'll do?



Well I do, obviously :p I'm only giving a possible motive though. It doesn't mean one way or the other whether or not Declan gets the blame!...

2012-04-22 @ 01:27:05
Postat av: Erik

Att HTG utgår fredagen den 4 maj beror på att man sänder hockey-VM hela dagen - till och med kvällsprogrammet utgår, inget Let's Dance, t.ex. Varför måste sporten breda ut sig så, när man har en egen sportkanal? Mer reklampengar på det här viset antagligen. Så den veckan blir det HTG bara på onsdag och torsdag, eftersom det är Valborgsmässoafton och första maj på måndag/tisdag, och då tycker programplanerarna att man ska syssla med annat eller åka bort över långhelgen.

2012-04-22 @ 08:23:44
Postat av: AnnaS

Colin: tack! Nu kommer jag ihåg!

Ska bli spännande att se vad Natasha och Nathan funderar ut.

Å vad tråkigt det är med all sport!

2012-04-22 @ 09:07:22
Postat av: orcid

Varit lite för trött rakt av för att kommentera här på ett tag men okej ladys end gent här kommer min hiss och diss...



Så skönt att Davids hemlighet kommit fram till Leyla och så gott att det inte ble ven hel vackas tjafs utan något som de löste på ett mycket moget och vettigt sätt.



Marlon..äntligen får ahn till det och Rhona är ju söt med honom de är ju precis lika goofy bägge två :D



Cain..men gud så trist han är..inte bara trist utan oattraktivt äcklig och chearity känns som om hon är världens tråkigaste brutta ever...så tröt tpå dem två och speciellt dem ihop..bla bla.. urk..



Declan..den mannen ahr det inte lätt..verkligen inte..men ajg gillar honom.



Nathan...äntligen visar han rädslan att förlora sin mamma men sätta dit nån annan? herre gud..S U C K :/



Natascha behöver verkligen own up nu.



Stackars nikhil man fattade ju att han ahde svårt med tjejer och så kalrt att han var oskuld... sån fin kille han är men oskuld..hhehehe Jays min alltså.. Nikhil skulle bli tillsammans med Gennie nu när macise lämnat honom och gennie är ju ledig nu! de vore fina ihop eler katie...nej hon är för erfaren säger gennie :)



apropå Jay och Faye de är riktigt söta ihop, gillar dem.



Doug...han försöker och ajg står faktiskt på ahns sida för ajg gilalr inte charlie...inte ens när han berätta att han är dödssjuk varför känns det inte riktigt....riktig? gillar inte honom vet inte varför..hans kroppspråk är så luddigt... och Diane så kär...det bekymrar mig.



Adele och Andy vore söta om ahn spände av, hon är glad och gillar honom och han..han beörjar via småtenderaser på att inte riktigt ha kontroll...måtte det bara vara nerovistet i ett nytt förhållande.



Holly..ja där ser man varför hon såg sådär zombie i ögonen ut jämt jävla pundare..ledsnat på henne för läääänge sen och dadm borde berätta för föräldrarna NU.



schadrack...behöver amn säga nått..sorgligt men icke oväntat.



Cas och Carl och eve..japp det fattar amn ju så som chas och carl gnäller på varandra och så dyker eve alltid lagomt upp när de två surr på varandra och man ser ju carls blick..bara frågan om när...så svårt för flirtiga eve... hon känns så falsk emellan varven.



aaron och ajcksom är fina..jackson kan sätta så bra orden när aaron är bufflig ;) dom är roliga ihop hoppas det håller länge.



adam och scarlett samma där de är fina men ..känns som adam inte är riktigt 100% kär i henne...vet inte om det är något han sagt eller bara känslan...får för mig ahn sagt nått tidigare om henne till typ aaron.



Pollard jag gillar honom så mycket numera:) Val är också ganska ok :)



Viv need I say anything?? suck hon är ju bara trist men skönt att bob tog i lite så ahn får det han är värd..skönt att dom två inte är ett par längre för jag orkade inte med toffel- bob.



skönt att slippa se zak och lisa så mycket för ajg blir bara så trött på dem.



nicola och jimmy tycker jg är härliga men pubägare? varför tror jag inte riktigt på det? :/



så nu är min hiss och diss klar.



själv har jag nedräkning, åker till England i början av maj! som jag har läääängtat!!!! :D

2012-04-22 @ 16:03:37
Postat av: Colin

On the subject of Google Translate it works better of course when the original version has been spelt correctly...



orchid: where are you going? If you're in Yorkshire, don't forget the "Besöka HTG" guide. I've done an avoiding-spoilers update post at the bottom as a new spoiler has been added to the site that is linked to.



I mentioned Otley playing the role of Hotten. You may assume the gay club "Bar West" is in Otley, but that's somewhere else (I've forgotten where at the moment. If anyone wants to know, ask me and I'll find out :) ). Otley will be back on screen during August 2010 storylines, which begin next week, so now is just the right time to pay the town a visit!

2012-04-23 @ 10:56:45
Postat av: orcid

colin: We are going flying to Manchester as usual and our english family is in Warrington.



Went to Esholt last time ( okt 2011) but they had already moved from there but I saw the woolpack pub and it was strange to see it from inside, it´s totally different.

Everything there was closed up...but even if it was closed it was fascinating to see (the houses on "main road" and vivs shop. :)



my plan is to go to Leeds, never been there and I have read that there is a victorian gallery (quarter), my "english mum" went there when I told her about it and she said it was lovely :)



http://www.theodora.com/wfb/photos/united_kingdom/arcade_in_victoria_quarter_leeds_uk_photo_gov.jpg



I do love England and it is such a priviliged to have a family there so we can live more like citizens then tourists ;)



Otley you say. I will tell my englsih mum, she LOVES Emmerdale (and other soaps) maybe we will go there :)

2012-04-23 @ 19:20:50
Postat av: Carina

Orcid: kollade länken och kan bara säga... wow!!

2012-04-24 @ 09:03:19
Postat av: Carina

Orcid. kollade din länk.... WOW!!

2012-04-24 @ 09:06:30
Postat av: orcid

carina: visst är det vackert. råkade liksom bara surfa runt förra året om emmerdal och sen Leeds och hittade detta vackra ställe, berättade för min engelska mamma sist vi var i England men vi hann inte åka dit. Hon visste heller inte om det stället så när vi åkte hem så hon åkte dit och ringde berättade sen för mig att det var ju underbart :)



så dit ska ajg denna gång med min kamera :)

2012-04-24 @ 11:52:55
Postat av: SoP

Nån mer än jag som inte skulle sörja det minsta om Holly tog en one-up extra-strong o gick hädan ur serien- ?

2012-04-28 @ 00:11:16
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0