Ännu en hemlighet avslöjad, eller nästan i alla fall...

Eric har ont i ryggen efter natten på B&B:t. Han vill checka ut på en gång men Val säger att nu har du provat första B:t och det är dags för det andra, frukost.
När de checkat ut säger Terry tyst för sig själv att han hoppas att de aldrig kommer tillbaka.

Ashley vill sätta ihop ett cricketlag som krossar Vincent. Han frågar Sam och sedan sitter de på puben och diskuterar vilka de ska fråga. Sam ska fråga om Zak vill delta.
Laurel möter Jamie på cafét och frågar om han vill vara med men han tvekar. Gennie säger att hon kommer att stötta honom och då tackar han ja. Laurel frågar även Terry men han tackar nej och då säger Jamie att han ändå är för gammal. Lite senare så möter Laurel Bob och hon frågar honom och han tackar nej tills han får höra att vad Jamie sagt om att vara för gammal. De frågar även John och Moira som gärna ställer upp.

Will vill ge Ryan en present som tack och Natasha föreslår att det blir en kombinerad tack/farvälpresent.
När Will kommer tillbaka har han köpt en solhatt och Mark föreslår att de ska iväg och lämna den. Natasha går inte med på det utan säger att hon kan göra det i stället. Hon och Will besöker Ryan en kort stund för att lämna presenten. Will hade gärna velat stanna längre men Natasha säger att de inte har tid. Hon pratar sedan med Holly och frågar om hon kan hjälpa till att hålla ett öga på Will. Holly är inte så entusiastisk över att vara barnvakt men hon behöver ju pengar.

Carl är tillbaka från Prag och han möter Chas på cafét. Han får veta att Paddy är bortrest så han frågar lite på skämt om de kan dela säng men precis då kommer Aaron in och hör det. Senare sitter Chas och Katie utanför puben och pratar och när Katie går in så kommer Carl förbi och pratar med Chas. Hon ber honom lämna henne i fred. Även denna gång så ser Aaron dem och det gör att han konfronterar sin mamma som säger att det kommer aldrig i livet ske något mellan henne och Carl igen.

Chas frågar om Debbie vill följa med och ta en drink för att dränka sorgerna men Debbie vill inte, hon skulle behöva barnvakt o dessutom har hon inga sorger att dränka.
Gennie, Leyla och Katie gör Chas sällskap och de sitter på uteserveringen utanför puben. De har väldigt kul ihop men tjejerna pikar Chas om att Paddy är borta för tillfället. Leyla avslöjar att hon alltid tänkt på hur det skulle vara att vara ihop med "chefen" och Chas säger att det är väl inget, hon har ju Paddy som exempel.. Gennie sätter nästan drinken i halsen när tjejerna säger att Gennie bara har Bob som chef i det läget, fast tjejerna ändrar sig till Jamie i nästa sekund och Gennie slår i från sig det.

Mark vill att Will följer med till hästarna men Will vågar inte. Mark får muta honom med glass för att sonen ska följa med. När de står där på stallbacken och Katie håller i hästen så kommer Ryan. Ryan viskar till Will att han också är rädd för hästar men att ingen får säga det till Katie men de kan klappa hästen tillsammans. Det går bra och Mark står och ler när han ser båda killarna som kommer så bra överens.
Natasha kommer förbi och stoppar allt genom att skicka iväg Will till att städa upp hemma och ber att Mark följer efter. Will inser att hans mamma inte gillar Ryan men han förstår inte varför eftersom han själv tycker att Ryan är toppen.

Eric beklagar sig över den usla frukosten hos Terry för Viv medan Val står en bit ifrån och berömmer samma frukost för Brenda. Val frågar lite om Louise hittat någon köpare och får veta att så är det inte.
Brenda rusar in till Terry på rasten och han klagar på hur jobbigt det var att ha Pollards där som gäster. Givetvis kommer både Eric och Val dit precis då och Terry ber dem att gå eftersom de redan checkat ut tidigare under dagen. Då berättar Val att de lagt ett bud till Louise om att köpa hennes halva. Terry ser inte alls glad ut.
Brenda tycker att det är en perfekt lösning. Val vill givetvis gå runt och planera vad som kan göras om även om hon inte skrivit på kontrakt än.

Mark inser att Ryan betyder mer än han trott så han ringer sin vän Roland som får ta tillbaka erbjudandet om jobb i Dubai. Natasha blir riktigt förbannad när hon får höra det och hon säger att han måste ändra det beslutet igen. Mark går inte med på det eftersom han inte kan släppa tanken på att Ryan är hans son.

Mark letar upp Ryan i byn och talar om de dåliga nyheterna och Ryan blir givetvis mycket besviken. Nathan som ser dem på avstånd undrar vad som händer när han ser att Ryan är förbannad och rusar därifrån. Nathan frågar sin far vad det handlade om men Mark säger att han bara sagt åt Ryan att inte köra så fort genom byn.

Ryan frågar Debbie om att få jobbet tillbaka och hon välkomnar honom. Nathan ser sin kompis på verkstan och frågar om de kan ta en öl innan han ska resa.
Då säger Ryan att det inte blir av och Nathan vill veta varför. Han ger sig inte och tillslut har han fått reda på att det var Mark som låg bakom allt och det var för att han haft ihop det med Faye.

Nathan blir chockad men pratar med sin far. Han får tillslut veta att Mark skulle ha haft en affär med Faye för ca 6 månader sen. Natasha kommer in och märker att sonen är upprörd. Nathan säger då att pappan haft en affär men han märker att Natasha redan vet om det. Hon ber honom att hålla det för sig själv eftersom Will inte kommer att förstå det hela. Nathan är så upprörd, tårarna rinner och han säger till sin far att han alltid sett upp till honom men nu gör han inte det längre.

Mark vill sedan prata med Natasha men hon är inte så intresserad. Hon säger bara att allt kommer att komma fram så småningom och att de kan inget göra åt det...

TREVLIG HELG!





Kommentarer
Postat av: Erik

Ja, när ska hemligheten avslöjas - och av vem? Det ligger ju i luften att den ska komma fram på något sätt, men hur - och hur länge ska det dröja? Om jag känner HTG-makarna kommer det nog att gå några varv, så att allt trasslas till ännu mer först ...

Och Carl trånar efter Chas... Där behöver vi nog inte vänta så länge, eller ... Inte om Carl får råda i alla fall.

2011-09-23 @ 18:35:38
Postat av: Tina V

Jag tycker Mark gör rätt, man kan inte bara förneka sitt kött och blod.

2011-09-23 @ 20:26:12
Postat av: Agneta

Tillför familjen Wylde någonting överhuvudtaget till HTG? De är bara såå trista. Kan inte Zoe eller till och med Kim komma tillbaka please?Herrskapsfolket var så mycket roligare förr i tiden.Jag saknar Chris och det trodde jag aldrig.Jag tycker skådespeleriet överlag har blivit så mycket sämre i serien.Man får förlita sig på "gamlingarna"

2011-09-23 @ 23:58:15
Postat av: Kristina

Jag stör mig på att Mark inte tog chansen att berätta för Ryan om att han var pappa till honom när han hade kommit på god fot med honom. Istället fixar han så att jobbet försvinner för Ryan i sista sekunden. Nu är ju Ryan skitförbannad på honom och lär ju inte bli glad åt att höra att Mark är hans far. Jag förstår att Mark vill lära känna sin son men förstår inte hans strategi

2011-09-24 @ 10:18:36
Postat av: Frk Höger

Jag tror att Mark i början inte hade så mycket känslor men när han fått träffa Ryan lite mer så upptäckte han att det fanns där. Hade Faye inte flyttat till byn hade nog inte Mark tänkt så mycket på Ryan.

Någon som kan förklara vad "Bank-holliday" är förnåt som Jamie kom in på cafet o sa att det var så han var ledig. Det översattes med med bank-helg o nåt sånt finns väl inte i Sverige?

2011-09-24 @ 12:14:19
Postat av: Mariann

Bank holiday är väl det samma som våra helgdagar? Röd dag alltså.

2011-09-24 @ 22:11:59
Postat av: SoP

Nån mer som tycker att Ryan o Maisie tittar lite väl förtjust på varandra? Som jag sagt förut,jag önskar att Home farm flög i luften igen,jag skulle inte sakna någon,utom hästarna kanske- och nu fattade jag kommentarerna om grimaser på förra inlägget- han såg ut som han var trög i magen för att uttrycka det lite snyggt.

2011-09-25 @ 03:24:44
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Tina

Jag har just kommit hem ifrån en vin-och ölresa nere till Tyskland och ser att min man har skött sig. Det finns hela veckans HTG inspelat på hårddisken. Det är bara att hugga för sig, men först ska jag ut i det fina vädert. :D

2011-09-25 @ 13:31:42
Postat av: Lena

Jo SoP

När jag såg blickarna mellan dem var min tanke direkt

aha är det så hemligheten skall tvingas fram



2011-09-25 @ 15:13:02
Postat av: Erik

Nu har TV4 gjort bort sig igen. I går kväll lyfte de plötsligt utan förvarning bort de två återstående delarna av engelska deckarserien Vera och hänvisade till TV4 Premium som kostar pengar. Många blev besvikna i går eller kommer att bli det, när de ska sätta på videon. Tänk om man gjorde så med Hem till gården! Vilket ramaskri det skulle bli! Eller hur?

2011-09-26 @ 08:42:37
Postat av: Tina V

Finns det ingen framtidsflik längre?

2011-09-26 @ 11:49:25
Postat av: Adm

>>>Frk Höger

jag reagerade också på att de översatte det till bankhelg =)



>>>Tina V

Efter att ha blivit rådd om att inte länka hur som helst tog jag bort nutidsfliken. Du kan väl diskutera framtiden i Närmasteframtidsfliken, eller blir det fel då?

2011-09-26 @ 11:57:55
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: M

Bank holliday är som våra röda dagar, tex första maj, (långfredag tror jag dock är på fredagen även om den i england kallas good friday,) men flyttas av någon anledning till närmaste måndag.

2011-09-27 @ 18:21:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0