En till som inte kan säga nej...

Maisie försöker övertala Nathan till att glömma otrohetsaffären men han vill inte det. När Mark sedan kommer in på kontoret för att prata om pengarna Nathan fått så får han veta att det var Cain som skulle ha pengarna för att göra sig av med den stulna bilen.
Natasha ser några packade väskor i hallen och upptäcker att Nathan är på väg att flytta till några kompisar ett tag. Hon pratar med honom och han säger att han inte står ut med att vara nära sin far längre.
Mark som inte vet det föreslår att han och Natasha ska åka iväg över weekenden men hon vill inte det och så berättar hon för honom om hur Nathan känner det.

Laurel vill gå på en sing-a-long versin av Mamma Mia med Ashley men han hinner inte eftersom han måste träna cricket. När det är dags för träning så följer Laurel med Vincent.
Ashley och Sally ska träffa deras lag för träning ute på fältet men ingen kommer. När de sedan träffar sina respektive på puben så säger Sally att träningen gick utmärkt. Vincent bjuder Ashley och Laurel på middag i Spodes boning.
När de kommer hem till Spodes så visar det sig att deras prästgård är ganska mycket större och flottare än vad Laurel och Ashley har. Vincent bjuder på skaldjurssoppa men Laurel är allergisk och kan inte äta. Medan Vincent hämtar varmrätten passar Ashley och Laurel att tacka Sally för att hon inget sa om träningen igår.

Debbie frågar Chas om hon kan passa Sarah under kvällen eftersom hon ska laga mat till Michael. Chas hämtar Sarah precis när Michael kommer. Han lagar sedan maten medan Debbie byter om. Efter maten ska de mysa på soffan men mitt i kyssen så säger Michael att han inte kan fortsätta för det finns sen annan i hans liv. Han försöker förklara för Debbie men hon vill inte veta av honom något mer.
Michael ger sig inte utan kommer hem till Debbie dagen efter. Han får 20 min på sig att förklara för sedan måste hon hämta Sarah. Michael säger att han inte vill vara utan henne men Debbie vill inte vara hans älskarinna.

Debbie pratar med Chas om Michael och hans tjej. Chas säger då att hon förstår honom eftersom hon sitter i samma sits som han och därmed erkänner hon att hon varit med Carl. Hon säger att hon älskar Paddy men kan inte låta bli att dras till Carl även om hon inte vill det.

Moira får rycka in i köket på puben eftersom Marlon har migrän. Hon ska försöka klara av menyn men vill ha hjälp med grönsakerna och det blir Maisie som får hjälpa till, ytterst motvilligt.
Marlon kommer in på kvällen eftersom han har dåligt samvete över att vara sjuk en fredagkväll men han ser att allt funkar utan honom. Han blir inte gladare av att se att Moira ändrat i menyn och kommit på en rätt som säljer mycket bra.
Dagen efter är han mest orolig för att Moira ska vara ute efter hans jobb.

Faye vill ha sällskap av Ryan under dagen eftersom hon är trött på att shoppa och jogga. Ryan har jobb att sköta så han hinner inte.
Cain kommer hem till Ryan på lunchen och ger honom pengarna han fått av Nathan. Ryan vill inte ta emot något men Cain övertalar honom. Faye kommer precis hem och undrar vad Cain gör där men de säger att han bara skulle ha bjudit på lunch.
När Ryan gått går Faye in på hans rum och börjar leta i hans garderob och lådor. Hon hittar kuvertet med pengar och går direkt till Cain. Hon säger att Ryan inte ska ha hans skumma pengar men Cain försöker tala om att det bara var en bonus som Ryan fått. Faye är så arg så hon säger att Ryan inte får jobba kvar där.

Aaron och Chas kommer in på cafét och ser Carl där. Aaron säger till Carl att låta hans mamma vara ifred. Chas säger då att hon inte behöver någon livvakt.
Aaron fortsätter att tjata om Ibiza resan  men Chas säger nej. När de sedan sitter i soffan och tittar på tv börjar Aaron prata om Carl och då får Chas nog. Hon säger att hon ska be om förskott på lönen så han får åka.
Chas vinkar av Aaron dagen efter. Shadrack hämtar honom till flygplatsen och Carl ser när de åker.

Carl besöker sedan Chas på kliniken och han fortsätter att säga att hon vill ha honom. Hon ber honom gå därifrån men då frågar han henne vad hon ska säga till Paddy när han kommer hem. Hon vill inte säga något men Carl tror inte hon kan se Paddy i ögonen om hon inte är ärlig med sina känslor.

Ryan letar efter pengarna och frågar sin mor om hon vet var de är. Hon erkänner att hon lämnat tillbaka allt till Cain och att hon sagt att han inte får jobba kvar. Ryan blir arg och säger att han faktiskt fixat ett servicekontrakt värt massa pengar och därför fått en bonus. Sedan går han till verkstan för att kolla om jobbet finns kvar och det gör det eftersom Cain inget sagt till Debbie.

Faye kommer till verkstan för att be Cain om ursäkt. Han accepterar den och tycker att hon kan bjuda på ett glas eftersom han är lite sårad över att hon trott att han bara har skumraskaffärer på gång. Hon går med på det och de träffas på puben. De har såpass trevligt att hon faktiskt går med på ett glas till. Cain följer med henne hem och han frågar henne om Mark. Hon vill inte prata om det men erkänner att de haft en liten flirt som inte höll. Plötsligt dras de mot varann och börjar kyssas. Faye drar sig undan och säger att han ska gå. Då säger han att han ska gå "men att båda två vet att han kommer att komma tillbaka"



Kommentarer
Postat av: Liina

Jag har aldrig gillar Debbies kiille , men det är ju synd att debbie aldrig får tur i kärlek....



Faye och Cain , ÄNKLINGEN men tyvärr kommer nog Mark få reda på och han blir svartsjuk , så det kan nog bli värsta cirkusen :P

2011-09-28 @ 16:09:23
Postat av: Jackson

Att Michael hade något att dölja förstod vi väl nästan. Nog borde Debbie träffa en reko kille någon gång.



Vincent har jag verkligen lust att täppa till truten på. Vilken typ!



Och Nathans urusla skådespelande är bara för pinsamt, fast antagligen är han väl ute ur serien nu.



Vad skall hända med Marlon, tro? Inget vidare kul privatliv och så plötsligt jättekonkurrens på jobbet. Dags för honom att få må riktigt bra, tycker jag.

2011-09-28 @ 17:01:26
Postat av: Erik

Flera avbrutna kuttrasjustunder efter bara en kyss. Men kommer de att kunna hålla sig ifrån varandra? Debbies förhållande är väl dömt att misslyckas, eller?

Men kan det verkligen bli något mellan Faye och Cain? Aaron och Nathan borta, men hur länge? Och Paddy kommer tillbaka, men kan Chas verkligen berätta något? Många relationer som måste redas ut. Mellan Ryan och Katie har det knappt börjat än, men det kanske kan bli något där?

2011-09-28 @ 18:03:59
Postat av: Frk HÖger

Blir Mark svartsjuk på Cain?

Jag hoppas verkligen att Ashley inte trillar dit på Sally.



Förresten, såg första avsnittet av kommisarie Lynley i helgen på tv och de åkte till en liten by i yorkshire som vid flygbilderna påminde om Emmerdale, fast inte helt likt men ändå med massa grå stenhus precis som man ser i introt till htg.

2011-09-28 @ 20:31:37
Postat av: Bo

Chas kan verkligen se ordentligt ångestfull ut och tacka för det när den päronformade Paddy är på väg hem. Stackarn! Men i den här typen av serie skall det inte finnas nåt som varar längre än ett par avsnitt. Ashleys beundrarinna tex är ju betydligt snyggare än hans fru så GO FOR IT Ash!

2011-09-28 @ 21:52:58
Postat av: Lena

Bo



Du gör mig mållös ibland (och det är inte lätt)

2011-09-28 @ 22:14:16
Postat av: Sara

Jag som tycker att Laurel är så himla vacker!

2011-09-28 @ 23:02:48
Postat av: Jackson

Jag tycker också mycket om Laurel och hon känns absolut som den rätta för Ashley.



Det kanske är bäst om Paddy inte får veta vad som har hänt mellan Chas och Carl, fast kan Chas hålla det inom sig själv?

2011-09-29 @ 07:54:11
Postat av: Stina

Hoppas att Chas kan hålla tyst

2011-09-29 @ 09:57:49
Postat av: Madeleine

Bo, kan inte låta bli att kommentera det du skrev att Paddy är päronformad, det har jag alltid trott betyder kurvig med markerad midja,iaf på en kvinna, om vi nu ska beskriva honom som en frukt är väl äpple bättre.

Jag tycker Carl börjar på att likna Mr Bean, det är samma drag där vid munnen och näsan, nej det enda snygga i emmerdale byhåla är pappan Barton, hans frus dialekt är förresten irriterande. Bort med henne, ha, ha, joking!

2011-09-29 @ 13:44:53
Postat av: Liina

Äpel vs Päron formad kropp



http://2.bp.blogspot.com/_bau-0oX6y9Y/TLNiXylJc_I/AAAAAAAADZM/mJfiRf7oMi4/s1600/applevspearnytimes%5B1%5D.jpg

2011-09-29 @ 14:06:37
Postat av: SoP

Varför är det hela tiden fel med Paddy o Chas bara för att Paddy är tjock? Hoppas Chas håller käft! Vem är beundrarinna till Ashley? ?

2011-09-30 @ 01:17:29
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Ida

Åhh..jag tycker det är såå tråkigt att Lyndon(nathan) har slutat...=( suck..han är ju såå fin!=D

2011-09-30 @ 14:02:24
Postat av: Erik

Ida - Nathan kommer tillbaka, jag vet inte när men han gör det i alla fall förr eller senare, om det är okej att tala om det, ingen direkt spolier. Och jag saknar honom inte, tycker mest att han är otrevlig.

2011-09-30 @ 18:58:35
Postat av: Ida

Erik- hihi ja jag såg det!!:) men han har ju dock lämnat serien för gott nu..:( men men..får försöka följa han på nåt sätt ändå!!:) tycker dock att han skulle vara kvar så man fick sig lite ögon godis!!!xD

2011-09-30 @ 22:19:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0