Bluffen är avslöjad

Eric packar väskan, fast besluten att åka till Austrlien för att hämta hem Val. David försöker stoppa honom med det fungerar inte. Då erbjuder han att skjutsa sin far till flygplatsen men Eric har redan beställt en taxi.
Val skickar iväg Terry för att försöka ta reda på om Eric vet att det kommit in pengar på kontot men Terry kommer precis när Eric drar iväg. Han frågar David om vad som står på och får då veta det. Han drar med sig David till B&B:t för att träffa Val. Val försöker gömma sig när hon ser att David är med men Terry ropar fram henne. Hon får också veta vart Eric är på väg. De skyndar sig till flygplatsen, nåja Val måste sminka sig först..
Eric hinner checka in på planet och Val blir stoppad vid incheckningen. Hon springer iväg och köper en biljett till sig själv. Sedan kliver hon in i planet och söker upp Eric som blir något chockad. Sedan blir han arg på henne och kallar henne för "en kvinna som gång på gång överträffar sig själv i blind själviskhet" och han säger att det är över mellan dem. Eric byter plats men efter en stund går han tillbaka till Val som sitter och gråter. Han kan inte leva utan henne...
När de återkommer till puben blir Diane förbannad och portar sin syster.
Val försöker förklara och tillslut går Diane med på att i alla fall prata med henne. Hon ber om ursäkt och talar om att Eric fått hälften av pengarna. Diane har svårt att tro det men Eric säger att det stämmer.

John ångrar sig inte och han är beredd att ta konsekvenserna men familjen är orolig. När han träffar Aaron i byn så får han veta att Holly försökt få honom att ändra sig. Aaron säger att hon är en riktig slampa och då tänder John till. Ashley och Laurel som precis går förbi hinner stoppa honom så det inte blir bråk.
 När John kommer hem frågar han Holly om vad som hänt och han blir inte glad. Moira blir så frustrerad över situationen att hon rusar ut för att söka upp Zak och Lisa för att prata med dem. Hon säger att Zak hade nog gjort samma sak om någon försökt tända eld på hans lada, hon berättar att barnen är oroliga och att hon kommer inte kunna sköta gården själv om John hamnar i fängelse. De förstår hennes oro men säger att de nog inte kan få Aaron att ändra sig. Då berättar Moira att Aaron var beredd att ändra sig om han fick ligga med deras dotter. Det får Zak att tända till. Han och Lisa åker direkt till Chas på jobbet och berättar allt för henne. Hon blir också förbannad och gänget åker till verkstan för att hämta Aaron. Han får följa med i skåpbilen och Dingles säger honom ett sanningens ord. Det slutar med att Aaron tar tillbaka anmälan hos polisen. Chas säger åt honom att aldrig behandla en kvinna på det sättet som han gjort och att inom Dingles så löser man problemen utan att blanda in polisen.

John kommer hem och får höra att Moira tagit hand om saken men han är inte lättad eftersom det är upp till polisen att avgöra om det leder vidare med åtalet.

Biskopen kommer hem till Ashley för att försöka övertala honom att ställa upp i "spela och be", cricketturneringen. Ashley säger att han inte har tid men då nämner biskopen att de kommer att möta Vincent Spode och då reagerar Ashley. Han ändrar sig på en gång. Det visar sig att Vincent är en gammal studiekamrat som stulit Ashleys forskning och fått det till att det var Ashley som gjort fel.

Brenda och Bob pikar Terry för att ha gömt sin flickvän på B&B:t. Terry gillar inte alls det de säger och han försöker försvara sig. Både Brenda och Bob skrattar och tycker det är roligt att reta honom.

Ryan är glad över att snart åka till Dubai. Han möter Mark på cafét och tackar honom för chansen.  Sedan går Ryan till jobbet och där möter han Nathan. De står och pratar med varann när Katie och Leyla går förbi. Då säger Nathan att Ryan bara har en vecka på sig att få omkull Katie. Tjejerna märker att killarna pratar om dem så Katie går fram och frågar om hon och Ryan ska ta en drink senare idag och han tackar ja. Nathan blir inte alls glad och när han är hemma så vill han inte följa med sin far till puben för att äta eftersom han inte vill se när Ryan dreglar över Katie.

Katie möter Ryan på puben och hon har Leyla med sig. Han blir lite besviken över att det inte bara blir de två men finner sig i det. Ganska snart märker han att Katie kanske inte är så intresserad och när hon säger att hon bjöd ut honom för att ge Nathan långnäsa så känner han sig lite lurad. Hon övertalar honom att självklart var det inte bara därför och det får Ryan att bjuda på en drink till. Efter ett tag får han nog och säger till Katie att han inte har lust att bjuda på drinkar  och höra att han bara är med för att göra hennes ex svartsjuk, sen går han därifrån.
Mark ser det och följer efter. Han pratar med Ryan utanför puben. Ryan är glad över att slippa en relation eftersom han ska åka snart och då behöver han bara höra av sig till sin mamma, den enda han bryr sig om.
Faye följde också med ut på avstånd, nöjd med att se att Mark verkar bry sig om sin son trots allt...





Kommentarer
Postat av: Erik

Är allt frid och fröjd nu? Val och Eric ihop igen, Diane är snällare mot Val,Aaron har tagit tillbaka anmälan. Mark verkar som sagt bry sig om Ryan, det är så dags nu när han ska till Dubai. Jag trodde det skulle bli allvar mellan Ryan och Katie, men det verkar det heller inte bli något med nu. Vad blir nästa stora intrig? Ashleys gamla fiende?

2011-09-21 @ 18:06:02
Postat av: Liina

Mark kanske berättar snart för Ryan?=)

2011-09-21 @ 18:53:31
Postat av: Carina

Det verkar ju faktiskt som om Mark inte vill att Ryan ska åka, han tycks ha lite separationsångest... Val är ju helt sanslös, men på nåt konstigt sätt passar hon & Pollard ihop. Aaron är urvidrig, nån borde få bort det där flinet ur ansiktet på honom. Zak verkade ju inte bry sig alls att han hade försökt sätta fyr på ladan, konstigt.

Chas verkar ju acceptera vad som helst från sin son, är det ingen som uppfostrar den killen?! Han får ju göra mest som han vill ändå tycker jag.

2011-09-21 @ 22:28:33
Postat av: SoP

Jag måste erkänna,att när jag inte ser Wyldefamiljen i bild- så glömmer jag att de finns? Jag vet inte varför,men de är bara totalt ointressanta för mig.Även om jag blir lika arg när jag Ser -va han nu heter ( äldste sonen Wylde)- som Aaron.

2011-09-22 @ 04:31:25
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Mariann

Jag håller med dig SoP! Förutom en sak: den äldste sonen Wylde - hur har han lyckats reta dig?? :) Jag kan inte ens minnas att han sagt ett ord. Han flyter ju bara omkring...

2011-09-22 @ 06:51:50
Postat av: Adm

Är det Nathan ni menar? (äldste sonen Wylde)

>>>Mariann

Tycker du han bara flyter omkring? Du menar inte Bartons äldste son Adam?

2011-09-22 @ 08:11:47
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Mariann

hahahaha! Ja du ser. Jag tycker de nya är så fruktansvärt tråkiga att jag inte ens kan hålla isär de. NATHAN säger ju förstås lite mer än han-jag-inte-kan-namnet-på. Men Nathan är ju bara så överdriven och trist ändå, även om han pratar.

Adam bara flyter omkring.

2011-09-22 @ 12:02:06
Postat av: SoP

Barton-är de de på gården? har de fler än en son? Just det,Nathan.

2011-09-23 @ 05:17:00
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Adm

>>>SoP

Fel av mig, Bartons son så klart och jaa det är de som bor på gården.

2011-09-23 @ 11:45:36
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: jenny

intresant blogg, följer själv denna serie men ligger lite efter och har spelat in avsnitten så kan tyvärr inte läsa mer i bloggen

2011-10-11 @ 11:38:00
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0