Baby King/De Souza/Blackstock

Brenda och Viv kan fortfarande inte hålla sams. De tjafsar med varann om allt. Bob får oftast gå emellan. Nar sedan Viv vill kasta ut Gennie från cafét för att hon inte handlat något får Brenda nog, hon portar Viv från stället. Viv blir rasande. Tillslut får Brenda nog och säger att hon ger upp, det är bara för dem att lösa ut hennes andel och då säger Viv att Bob ska ta fram checkhäftet på en gång.
Bob talar om för sin fru att de har inte pengar för att lösa ut Brenda.
Bob pratar sedan med Brenda och han råder henne att prata med Terry om sina skulder. Hon säger att hon inte vill förstöra för honom nu när han precis fått hela B&B:t för sig själv, hur ska hon kunna tala om att lånehajar är ute efter henne. Viv står skymd och hör allt ihop. Hon skyndar sig till Terry för att skvallra.
När Brenda kommer hem blir hon förvånad över att Viv är där. Viv går och Terry konfronterar Brenda som erkänner att hon gjort något dumt för att få pengar för att rädda cafét. Hon känner att hon kanske borde lämna Terry men det vill han inte veta av så han tar fram checkhäftet och ger henne en del av skulden eftersom han har en del besparingar. Han skulle dubbla den summan bara han får behålla henne.

Cain försöker bjuda ut Faye igen men hon vill inte, han säger att han ska visa henne hur en riktig man är och hon skrattar bara åt honom.
Ryan äter lunch med sin mamma på puben och berättar att han vet om att hon sökt jobb på Home Farm. Han antyder att hon gjort det för att få vara nära Mark men det förnekar hon.
Ryan säger att han tycker om att umgås med Nathan eftersom resten av byn går i blöjor eller bär inkontinensskydd.
Nathan och Ryan kastar sedan pil när Nathan får ett samtal. Under tiden passar Ryan på att prata lite med Katie. Nathan pratar med sin mamma som slänger på luren när han nämner att han umgås med Ryan.

Cain pratar med Sam och säger att Faye vill ha honom, hon vet bara inte om det än... (tror ni det blir något mellan dem?)

Mark gör allt för att försöka få Nathan till att inte umgås med Ryan. När det inte funkar vänder han sig till Faye och vill att hon gör något åt det. Hon tänker inte stoppa dem för de är ju trots allt bröder. När Mark ska gå därifrån kommer Ryan hem och han säger åt Mark att inte vara orolig han ska inte berätta något om det han vet för Nathan.

David pratar med Eric och säger att han måste komma ut lite så därför ska de ta en öl på puben efter jobbet.
Samtidigt sitter Val på B&B och frågar Terry om läppstiftsråd för hon ska försöka få sin man tillbaka. Han råder henne att ta bort läppstiftet för det verkar desperat, sedan vill han att hon betalar rummet på en gång. Hon vill betala när hon flyttar ut men han tror att det kan dröja länge och därför får hon allt ta och betala på en gång.

Val kommer till jobbet och är en timme försenad. Diane är inte alls glad men Val ber om ursäkt och säger att hon från och med nu är en ny människa och hon kommer att bättra sig, inte alls vara så spydig och hon kommer att tänka på andra inte sig själv. Diane satsar 50£ på att Val inte kommer att klara det, antagligen tar det inte mer än en halvtimme tror hon.

Eric och David kommer in och Val säger att hon svär inför alla dessa vittnen att hon ska ta hand om sin man och hon ska vara honom evigt trogen. Eric säger att det sa hon på bröllopsdagen också men nu är det försent.
När Viv kommer in på puben och beklagar sig över livet så säger Val att hon ska väl inte klaga eftersom hon satt sig i den sitsen själv genom att vilja synas i tidningen och därmed lockat till sig bedragaren. Diane märker den spydiga tonen Val har så hon tar pengarna, de 50 £ och säger att hon hade rätt...
Då får Val nog, hon ställer sig mitt bland borden och säger att eftersom stupstocken är avskaffad får de göra på annat sätt. Hon sätter upp ett foto på sig själv på darttavlan sedan erbjuder hon Eric att kasta pil på bilden. Han har ingen lust till det och ingen annan heller.

Lexi pratar med Nicola om fördelar med att inte ha barn men Nicola tror att Lexi kommer att längta efter barn ändå. Rodney dyker upp med en gammal trävagga men Nicola vill inte ha den. Hon går med på det efter att Jimmy lovat att fixa till den. Då kommer hon på att de ska inreda en barnkammare på en gång. Precis då kommer ett blombud med blombukett till henne. Den är från familjen Wylde eftersom hon börjat sin ledighet. Då blir Nicola arg på Jimmy som sagt så till dem så hon ska minasann jobba. Jimmy försöker stoppa henne men det går inte.
Nicola börjar jobba i butiken även om både Rodney och Doug försöker få henne att ta det lugnt. Hon blir så irriterad att hon kastar ut dem och låser dörren.
Hon är helt ensam när hon börjar få värkar så hon råkar tappa sin mobil samtidigt som vattnet går. Nicola ligger på golvet och försöker nå mobildelarna som spridit sig samtidigt som hon ropar på hjälp. Rodney kommer och ser henne genom rutan till dörren. Han får inte upp dörren men Cain kommer och slår in den. Kings kommer och Jimmy kör Nicola i den gamla skåpbilen till sjukhuset.

Det är dags för Nicola att föda något förtidigt och hon blir riktigt elak mot Jimmy som ser mer och mer hjälplös ut och säger bara att han älskar henne.
Tillslut föds barnet och det är en liten flicka. De blir lite oroliga eftersom hon inte skriker men personalen rensar luftvägarna på babyn och hon börjar skrika. Nicola och Jimmy är lättade men de får inte hålla i barnet än. Jimmy följer med när dottern förs iväg till en läkare och han vänder sig i dörren och ser lycklig ut, Nicola säger att hon älskar honom.
Senare så står de vid den lilla flickans kuvös och de är lite rädda att hålla henne i handen. De andra i Kings står bakom en fönterruta och tittar på. Alla ser glada ut förutom Lexi...

Trevlig helg allihop, ha det så bra som ni bara kan!

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh ny bebis i emmerdale <333

Lexi blir nog farlig , man såg ju hur glad hon var....

2011-09-09 @ 17:18:51
Postat av: Erik

Alltid ska det bli förlossningar på konstiga ställen i HTG, men den här gången gick det ju bra ändå. Du nämnde inget om smällen som Jimmy fick, Marie. Den kom som en chock. Nicola såg förfärlig ut när hon hade som mest ont och de visade närbilder på hennes ansikte och mun. Och stackars Val anstränger sig så och ingen tror på henne. Det är väl att det ordnade sig för Terry och Brenda i alla fall

2011-09-09 @ 17:51:25
Postat av: Mariann

Jag tror inte det blir nåt mellan Cain och Faye.

Trevlig helg!

2011-09-09 @ 21:13:11
Postat av: Tina

Jag kan inte annat än att tycka synd om Lexi.

2011-09-10 @ 15:44:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0