Man ska ha husvagn...

Scarlett kommer upp på morgonen men vill inte prata med Carl. Han försöker men hon säger att hon inte kan låstsas som om inget har hänt. Hon hoppas att han kommer att få leva ensam resten av livet.
När hon sedan är på kontoret så har hon svårt att jobba så Edna pratar lite med henne. Scarlett saknar sin syster som inte längre bor kvar där.

Jimmy har tagit med sig ringen till Nicola och hon blir jätteglad. Han säger att han kan byta ut den så småningom men hon vill aldrig ha någon annan. Hon är fortfarande orolig och har mardrömmar om vad som hände och hon tänker på vad som kunde ha hänt. Hon vill inte ha Carl i närheten av babyn, aldrig någonsin.
Carl kommer till sjukhuset för att prata med dem men Nicola skickar iväg honom och Jimmy håller med. Carl är inte välkommen hos dem längre och nu har han ingen familj kvar. Han går iväg och Jimmy följer efter honom. Då säger Carl att valet är Jimmys, vill han förlora den sista familjemedlemmen han har.

Jimmy kommer hem för att ordna med hemkomsten. Han ser väskor i hallen och tror att Scarlett ska flytta men de är Carls. Hon säger att hon flyttar om inte Carl gör det men Jimmy försöker övertala henne till att han och Angelica behöver dem båda.
Sedan söker Jimmy upp Carl på kontoret för att prata med honom. Han förklarar att det inte är läge för Carl att visa sig hemma än på ett tag. Han säger även åt Carl att han inte är familjens minsting längre utan måste ta mer ansvar och han ska aldrig be Jimmy att välja mellan sin bror och dotter.

Paddy ska på kurs så Chas är lite stressad på cafét. Hon får höra av Brenda att Lexi lämnat Carl. Precis då kommer Paddy in och hör det. När han senare får tillfälle frågar han Chas om hon vill följa med på kursen eftersom de inte haft någon riktig semester än men hon tackar nej för hon vill inte umgås med massa andra veterinärer, hon vill ha en solsemester i bikini.
Zak åker förbi Paddy och varnar honom för vargen är lös. Paddy säger att han inte är orolig för Carl. Aaron hör det och säger till Zak att han i alla fall är orolig.

Carl möter Chas ute på gatan i byn. Han talar om för henne vad som hänt och att han sagt till Lexi att han inte älskade henne. Chas blir förbannad på honom och säger att Lexi älskade honom mer än han förtjänar.
Aaron ser dem tillsammans och undrar vad som är på gång. Han blir så orolig att han bjuder Paddy på lunch för att be honom att inte åka på den här kursen men Paddy litar på Chas. Då berättar Aaron att han sett dem under dagen och att han vet att de kysstes en gång när Aaron precis kommit tillbaka till byn.
Tillslut blir Paddy så osäker att han bestämmer sig för att avboka kursen. Chas blir förbannad för hon vet att Aaron påverkat honom. Hon blir ledsen för att ingen litar på henne, inte ens Paddy, att alla tror att hon kommer att kasta sig över Carl så fort han viftar med lillfingret.

Hannah fortsätter att smöra för Andy. Hon är uppe tidigt och fixar te så fort han kommer. När John märker att Andy sliter hårt och är trött för att han måste pendla fixar han en husvagn för Andy att sova i som han ställer på gården. Hannah blir jätteglad och börjar genast att piffa till den med kuddar och andra prydnadsföremål.

Aaron pratar med Leyla och Holly utanför butiken. Tjejerna tror han hänger där för deras skull och då säger han att det kanske behövs eftersom Holly har Andy hängandes på gården. Han berättar att kvinnor inte borde vara ensamma i närheten av Andy.
Holly frågar sin mamma om hon vet vad som hänt men det vet hon inte. Moira blir så nyfiken att hon går till puben för att prata med Diane om honom men hon är inte där. Då får hon höra från Lizzie att Andy är en mordbrännare som hade ihjäl sin egen mamma. Hon får höra mer av Betty som antagligen inte sparat på krutet.

Jake besöker Marlon för att berätta att han pratat med sin far om att inte komma ner till Spanien. Marlon blir glad eftersom han då får hjälp i köket men Lizzie säger åt honom att han borde åka.
När de sedan är på jobbet så kan inte Jake koncentrera sig. Han tappar en tallrik i golvet och Marlon inser att hans tankar är på annat håll. Han säger till Jake att ringa sin far och tala om att han kommer. Jake protesterar men inte länge, han får sedan pengar av Marlon för att kunna åka så fort som möjligt. Val blir inte alls glad när hon får höra det och hon säger till Jake att han får berätta det för Diane.
Diane kommer hem från sin lunch med en vän och Jake berättar att han ska till Spanien. Hon blir jätteglad för hans skull och önskar honom lycka till.

Eric står utanför Vivs butik och läser på anslagstavlan. Han ser att det startat en ny fabrik som det går bra för i närheten. Han frågar David som är med om vem som äger den men David vet inte det.

Leyla retar Katie när hon ser att hon tittar extra länge på Ryan. Katie förnekar att det är något på gång.
När tjejerna sedan är på puben så säger Leyla till Katie att ta chansen innan det är försent. De ser när Ryan och Nathan diskuterar fotboll och smågnabbas med varann. När Mark kommer in blir det lite annan stämning. Nathan går iväg och Mark försöker prata med Ryan om chansen i Dubai.

Jimmy packar väskan för att kunna hämta sin familj från sjukhuset. Han är väldigt nervös men Scarlett hjälper honom. Precis när han ska åka kommer Rodney men han får vänta hemma med Scarlett.
När Nicola och babyn kommer hem ska de fira med champagne. Då berättar Scarlett att hon kommer att åka till Kanada i några veckor för att hälsa på sin mamma. Sedan är det dags för familjefotografering och Jimmy märker att han faktiskt saknar Carl som borde vara där med dem.

Hannah som vill visa Andy vad hon ordnat ropar på honom när han är utanför husvagnen. Hon är stolt över att ha gjort det mysigt men Andy bryr sig inte så mycket eftersom han inte ska bo där mer än någon dag i veckan. Andy har fått höra av John att Hannah är lite förälskad i honom så när hon bjuder honom på sin födelsedagsfest så talar han om att han inte är intresserad av att gå på barnkalas och att han aldrig kommer att se på henne på det sättet som hon önskar. Hon blir jättebesviken och rusar ut ur husvagnen storgråtandes.
Moira som precis kommer körandes rusar ut ur bilen och undrar vad som gjort Hannah så upprörd. Hon varnar Andy för om han gjort hennes dotter illa så kommer han få lida för det, för hon vet allt om hans förflutna...



Kommentarer
Postat av: Carina

Många sanningens ord för Carl idag! Han tycks fortfarande tro att han bara kan skaka av sig likt vatten på en gås och verkade riktigt förvånad att de andra fortfarande var sura på honom...

Taskigt läge för Andy när han försökte göra "det rätta" och få flickstackaren att inse fakta, trist att Moira råkade komma i fel ögonblick och få allt om bakfoten.

Lustigt att Val och Diane bara var tillbaka som om inget hade hänt? De har ju varit ifrån puben jättelänge och lämnat Marlon själv och ingen som helst förklaring fick man på det? eller har jag missat nåt?

2011-09-15 @ 17:29:15
Postat av: Erik

Ja, visst är det konstigt att ingen nämnde att Val och Diane varit borta - och eftersom de är osams kan de inte ha varit tillsammans heller eller Val med Eric.

Synd om Andy som blev orättvist beskylld, hoppas han inte behöver lämna gården utan att dottern vågar tala om sanningen. Hur ska det gå i triangeldramat Chas/Paddy/Carl då? Där har de verkligen ställt till det. Två personer försvinner tydligen ur serien för gott eller på mycket lång tid och Carl åker till Prag. Betyder det att det kommer in nya karaktärer snart, tro?

2011-09-15 @ 18:04:38
Postat av: Kristina

Jag säger bara - stackars Lexi! Men det är roligt att det har ordnat upp sig ordentligt för Nicola och Jimmy. Undrar om det är Nicolas eget barn, hon såg ju ut till vara gravid på riktigt innan och bysten ser väldigt förstorad ut nu.

2011-09-15 @ 20:06:51
Postat av: Tina V

Dåligt av föräldrarna till flickan som springer efter Andy, dom visste ju att hon i princip förföljde honom.

Dessutom var hon alldeles för ung för att springa efter en vuxen man.

2011-09-15 @ 21:27:40
Postat av: Tina

Jag har också funderat på om det inte är Nicolas eget barn. Allt stämmer. Någon som vet?



2011-09-15 @ 21:39:32
Postat av: Mariann

TACK Stina, Lena och SoP!! Jag började känna mig ensam om mina åsikter här och tänkte också göra en Carl och knipa käft. Men... jag har ju lite svårt för det och tycker att även jag har rätt att uttrycka MINA tankar :)

Jag fattar inte heller varför Carl nu plötsligt blivit ett hot mot alla och inte får vistas i samma rum som Nicola, som planerade att mörda sin förre make. Jag undrar vem som är mest psyko egentligen...

Den där nya familjen känns bara krystad och urtrist. Jag väntar fortfarande på att hela HTG ska bli bättre men bävar för att det bara bli sämre.

2011-09-16 @ 06:57:35
Postat av: Erik

Nej, Nicola var inte gravid på riktigt, jag kollade upp det förut när det var på tapeten för länge sedan, och om man söker på hennes riktiga namn Nicola Wheeler får man samma svar. Hon lär vara lite naturligt rund om magen bara, resten ordnar man kanske med kuddar och så.

2011-09-16 @ 08:51:30
Postat av: Stina

Håller med Mariann. Även om Carl skötte sitt förhållande med Lexi dåligt, är han inget hot mot bebin eller mot någon annan heller. Det har blivit lite väl hysteriskt. Den som var ett hot mot barnet var ju Lexi, jag börjar faktiskt tycka synd om Carl.

Hoppas Paddy och Chas fortsätter att hålla ihop, jag tycker att de är ett undebart par.

2011-09-16 @ 13:17:06
Postat av: Lena

Den nya familjen kanske inte är den roligaste precis men visst är det lite skönt med en familj där de inte skriker och gapar på varandra hela tiden, utan där det faktiskt finns lite värme och vanligt familjeliv.

Är så trött på allt tjafs. Visst är det värre nu än nånsin eller är det jag som förträngt det.

2011-09-16 @ 13:44:26
Postat av: Mariann

Det är verkligen skönt att de inte håller på och skriker och gapar på varandra hela tiden, det håller jag med om. Fast jag tycker nog att den äldsta dottern har en äcklig attityd mot alla.

Men det där med fabriken? Vem är det som håller på att greja där? Kommer det nån ny eller är det nån i byn som köpt det? Ganska osannolikt att ingen vet nåt förresten. Sånt går aldrig att hålla hemligt i en så liten by.

2011-09-16 @ 13:52:02
Postat av: Frk Höger

Jag tror Nico känner att Carl inte tänkte på babyn när han "förhandla" med Lexi uppe på taket. Hon hade nog velat att han gått me på hennes barnkrav tills babyn var i säkerhet o när han inte gjorde det så tycker hon att han ssvek henne o Jimmy., Lexi kunde ju lika gärna ha hoppat med babyn, de visste ju inte det.

2011-09-16 @ 16:23:53
Postat av: Lena

Jo det kan jag hålla med om, tyckte också han skulle gått med på vad som helst tills babyn var i säkerhet. Det hade varit det natuligaste med det är ju HTG så.....



2011-09-16 @ 17:07:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0