Nya delägare, fest och cricketförberedelser

Chas tjatar på Debbie om att följa med till cafét på fika och Ryan får ta hand om verkstan så länge.
Tjejerna sitter där på cafét när Carl kommer in och beställer kaffe. Viv undrar hur det kommer sig att Carl och Jimmy inte har några pengar kvar av sin förmögenhet men han vill inte prata om det. Däremot så stirrar han på Chas och säger till henne att han inte kan låta bli. Debbie får sms från Michael som vill ses och Chas retar henne för att se ut som en tonårstjej... vilket hon ju är.
När Debbie ska träffa Michael tar hon först en drink med Chas på puben. Då får hon ett sms där han ställer in träffen och Debbie blir besviken.

Ryan berättar för Faye att han råkat säga till Nathan om hennes och Marks affär. Hon söker då upp Mark på Home Farm för att få veta vad som hänt. Mark och Natasha säger åt henne att inte komma dit för att ställa frågor till dem men Faye vill ändå veta varför Ryan inte fick jobbet i Dubai. När varken Mark eller Natasha vill svara på frågan inser hon att Mark faktiskt har känslor för sin son och vill lära känna honom lite mer. Hon säger då att det kanske är dags att låta Ryan få reda på sanningen. Faye säger att de kan säga det tillsammans men Natasha säger åt henne att sluta men Faye fortsätter att prata med Mark för att övertala honom. Natasha får tillslut ut Faye därifrån.

Ashley får veta att Vincent frågat Natasha om hon kan sponsra deras lag i cricket tävlingen. När ha ska försöka få tag på Natasha träffar han Diane som får veta vad som är på gång. Hon erbjuder sig att sponsra laget om hon får Woolpack som text på tröjorna. Precis då dyker Sally Spode upp och vill prata med Ashley. De går in på puben och sätter sig. Hon vill be om ursäkt för att hon betedde sig illa när hon gjorde slut en gång i tiden och nu vill hon gottgöra honom. Laurel kommer in och undrar vad Sally gör där och då säger hon att hon bara ville be om ursäkt för Vincents beteende.
Senare har Ashley möte med de spelare han fått tag på men de behöver fler. Vilka ska de nu fråga?

Eric och Val ska iväg för att skriva på kontraktet och Val är väldigt ivrig för hon vill ändra om hela B&B:t. Han tror att hon kommer att göra om det till ett Versaillesliknande ställe. När de kommer hem så besöker de Terry som inte alls är så speciellt glad. Val är fast besluten om att det behövs ändringar.

Katie ser Ryan på verkstan och blir förvånad över att han inte åkt. Han förklarar att det inte blev av men att nu måste han jobba vidare. Då bjuder hon honom på sin fest och han säger kanske.

Aaron vill låna 1000£ eller kanske 500£ för att kunna åka med några vänner till Ibiza. Chas säger givetvis nej eftersom han betett sig illa senaste tiden. Carl går förbi och hör det och frågar Chas om hon behöver hjälp men hon tackar nej.
Carl är i butiken när Aaron kommer in. Aaron säger åt Carl att låta hans mamma vara ifred. Carl säger åt honom att växa upp. Jimmy kommer in och avbryter deras diskussion.
Senare säger Jimmy åt Carl att skärpa sig, han borde tänka på att Paddy står emellan Chas och honom. Carl säger då att det kommer att bli han och Chas för det vet han.

Natasha litar inte på Mark så hon säger att hon ska ta hand om Faye. Hon besöker Faye hemma hos henne och hon ber henne till att inte tala om något för Ryan. Natasha säger att Ryan skulle hata Mark om han får veta och dessutom skulle Nathan må väldigt dåligt och därmed skulle Mark anklaga Ryan och Faye för allt och tänk om Ryan får veta att hans mamma ljugit också hela livet. Faye säger tillslut att hon inget kommer att säga.

Jimmy försöker komma på vad han ska säga till Nicola när han vill att Carl ska få flytta hem. Nicola kommer med babyn och ger honom en massa råd och förmaningar som han ska hålla koll på medan hon besöker Natasha.
När hon kommer hem så sover Jimmy och Angelica i en fåtölj. När Jimmy vaknat så säger hon att hon tänkt börja jobba i morgon och han undrar hur de ska göra med dottern. Nicola tycker att de kan väl kompromissa lite och då passar Jimmy på att fråga henne om Carl får flytta hem. Hon vill inte det men han övertalar henne och hon går med på det om han tar hand om Angelica medan hon jobbar. Jimmy verkar rätt nöjd med det.
 
Maisie märker den tryckta stämningen som finns hemma och tillslut bestämmer sig Mark och Natasha att berätta för henne. De vill att hon inget säger till Will som ändå inte kommer att förstå. Maisie är rätt lugn men hon oroar sig för sin mamma och hur hon mår efter detta men Natasha säger att det är trots allt ok, hon vill inte ses som något offer.

Två tjejer kommer till B&B:t för att boka ett dubbelrum. Terry tar emot dem men Val tränger sig emellan för att få ta hand om första bokningen sedan de fått delat ägarskap. Hon gör sig till och babblar en massa så Eric skäms. Senare så bjuder hon flickorna på puben och de ser lite lidande ut eftersom de inte får vara ifred från Val.

Katie har sin födelsedagsfest och det börjar ramla in en hel del människor. Ryan dyker upp med en redan berusad Nathan. Gennie sitter och pratar med Jamie och de verkar ha det ganska trevligt. Leyla är lite ledsen eftersom David varit tvungen att gå på möte med cricketlaget. Carl knackar på och vill komma in och tillslut släpper Chas in honom. Carl står mest och stirrar på Chas under kvällen och hon känner sig lite obekväm. Han får stå och lyssna på Jamie som pratar om postgången men sedan kommer Gennie tillbaka och vill ha Jamie med till att handla mer sprit. Då passar Nathan på att flirta med Chas men han är rätt otrevlig och hon blir förbannad på honom. Då kommer Carl och kastar ut Nathan.
Ryan passar på att prata med Katie som föreslår att de går ut en stund. De hinner precis börja kyssas när Nathan blir utkastad. Nathan som är så besviken på allt påpekar att Ryan får hålla sig till hans rester...
Chas blir förbannad på Carl och säger åt honom att inte lägga sig i hennes liv och att han gör sig besvär i onödan.
Senare på kvällen går hon ut för att gå hem. Hon står kvar en stund utanför och märker då att Carl står där och väntar i mörkret. Han säger att han aldrig kunnat sluta att tänka på henne och att hon ska tänka på det bra som de hade förr. Hon försöker stå emot honom och när han kysser henne så puttar hon undan honom. Han säger då att hon ska säga åt honom att hålla sig borta om det är det hon verkligen vill men Chas inser att det vill hon inte.
Han kysser henne igen och sedan går de därfrån hand i hand.


Kommentarer
Postat av: Pandora

Κόλαση αίματος και του Θεού vad sur jag blir på Chas!!! Här har hon den snällaste och stabilaste killen i hela byn och så trippar hon iväg med psykopatkalle!! Varför!!!! VARFÖR!!!!!!!!!

Stackars Paddy!!!

2011-09-26 @ 14:58:20
Postat av: Pandora

Dessutom så har hon ju också den enda killen i hela byn som har någon som helst hand med Aaron! Hur kan hon vara så puckad!!!!

2011-09-26 @ 15:00:29
Postat av: Erik

Ja, då har det hänt igen mellan Carl och Chas, men vi får hoppas att hon tar sitt förnuft tillfånga, hon har ju trots allt Paddy som är precis så trevlig som Pandora säger. Men Carl får väl svårt att hålla sig ifrån henne. Den här Wylde-historien börjar bli lite tjatig, alla går som katten kring en het gröt, ingen som tar tag i det. Sedan undrar man ju om Val kommer att locka nya gäster till B&B:t eller skrämma bort dem...

2011-09-26 @ 17:55:27
Postat av: Pandora

@Erik: Val.. Vilken fingertoppskänsla hon har hahaha!! Jag har en gammal moster som driver ett B&B nere på Cypern och hon beter sig lite grann som Val. Min mamma brukar kalla henne för "Basil Fawlty" hahaha.



Stackars Terry! Detta blir nog inte lätt för honom! Man får hoppas att Eric kan hålla frugan litet i styr!

2011-09-26 @ 21:45:35
Postat av: Agneta

Wow en moster som beter sig som Basil Fawlty. I`m deeply impressed :)

Jag gillar Val men vilken mardröm att driva ett företag med henne haha.

2011-09-26 @ 22:40:35
Postat av: SoP

Jaha-där tappade jag ungefär all positiv känsla jag haft för Chas´. Undrar om Terry verkligen blir kvar som delägare?

2011-09-27 @ 03:46:25
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Mariann

Varför ska allt som handlar om Val bli så fruktansvärt överdrivet?? Det finns ju ingen sans i den där historien. Man blir väl inte affärspartners på det där viset... gud va dåligt!

2011-09-27 @ 09:00:28
Postat av: Marie G

Åå, är det bara jag som verkligen sett fram emot en återförening mellan Chas och Carl? Sen är Carl en buffel (är det två veckor sen Lexi gick?!), och Chas en aning hysterisk, men ändå, dom hör ihop! Undrar hur de ska reda ut detta... men jag vet vad jag hoppas på!

2011-09-27 @ 09:17:21
Postat av: Jackson

Det här med Chas och Carl var ju väntat. Frågan var bara när. Gnistan har ju funnits där hela tiden. Synd bara att Chas i mellantiden försökte trösta sig med Paddy, som kommer att få det mycket jobbigt. Kanske vaknar Chas till sans när hon har nyktrat till och går tillbaka till Paddy. Har Aaron fått nys om gårdagen kan mycket hända. Oj, oj....!!!

2011-09-27 @ 10:54:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0