Så sorgligt...så oväntat =(

                                         

                                                 

                                 Vi kommer att sakna dig Leonard Reynolds!

Usch vilken dag, det var mycket hemskt som hände.
När Louise vaknade på sjukhuset satt Hari där. Han försökte få henne att tro att allt var bra och allt det hon "trodde" hade hänt var för att hon slagit i huvudet i olyckan. Tack och lov så gick inte Louise på det. Hon berättade allt för polisen samtidigt som Scarlett berättade att Hari hade prejat Louises bil. Det slutade med att Hari blev tokig i sjukhusrummet och försökte tysta Louise, knuffade till två sköterskor som kom in... tills två manliga sköterskor lyckades hålla fast honom. Han hamnade givetvis i finkan.

Det ledde till att bröderna King friades i rätten eftersom det inte fanns några vittnen.
Matthew försökte få Jimmy till att erkänna... och väl hemma blev han så förbannad att han tryckte in Jimmys huvud i ett vitrinskåp. Jimmys som inte vågade annat erkände mordet på sin far men då fick Carl äntligen modet att säga som det var, att det var han som mördat Tom bara för att han försökt att styra och ställa i deras liv, Tom hade mutat Chas till att lämna Carl... Matthew blev helt galen. Det slutade med att alla bröderna satt och grät i varsitt rum.

Det var dags för den stora paraden. Alla ekipagen åkte runt i byn. Edna orkade inte med att titta och lyssna på det så hon drog sig undan. Len blev orolig och letade rätt på henne. De satt och pratade ett tag och Edna erkände att hon kände sig rätt ensam och att hon var avundsjuk på Pearl som hade någon. Då ville Len rymma till Teneriffa med henne =) De gick tillbaka till paraden efter ett tag och han fick skäll av Pearl för att han inte ställde upp och fanns där när hon ville det.
Eddie hällde något i tanken på Dinglarnas bil och de fick motorstopp när nästan hela paraden var avklarad.
Eli ville jävlas med Vivs ekipage och kastade in en fimp bland höet så det började brinna. Tur att Eddie kunde rädda en skrikande Viv från det brinnande flaket.
Daz fick i uppdrag att ta hand om skönhetstävlingen eftersom Louise saknades.  Belle hade gett en av klänningarna till Katherine Jenkins som blivit nersprutad med champagne av Jonny så det fattades  en när tjejerna skulle byta om. Katie fick en annan av Belle och det var naturligt vis Jos klänning och när Jo upptäckte det blev det catfight igen. Skönhetstävlingen fick avbrytas.
Katherine Jenkins utsåg Vivs ekipage till segrare i kortegen för den fina specialeffektens skull (branden)
Samtidigt satt Len och Sandy och tog en öl i ett tält... Len svarade inte på Sandys pladder och det visade sig att han hade dött sittandes på stolen. Det var så oväntat...och sorgligt...
Ambulansen åkte iväg med Len precis när Jenkins sjöng "Time to say goodbye"


Kommentarer
Postat av: Marica Rödebäck

Jag lipade väldigt mycket när man upptäckte att Len hade dött .. usch!



Fann din blogg idag och jag är väldigt förtjust i serien så jag kommer faktiskt lägga till dig på bloglovin så jag inte missar dina inlägg.. SKall nu starta med att läsa om hela din blogg från början =)

2009-11-24 @ 15:20:25
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: Cinnamon

Ja det var tragiskt idag. Jag visste om att Len skulle avlida men inte när, fint slut med hennes sång.

2009-11-24 @ 16:00:16
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: Adm

>>>Marica

Jag trodde först inte att det var sant =(

Hahahaa.. ja läs på du, det är faktiskt lite kul att se vad som hänt tidigare.



>>> Cinnamon

Jag trodde förut att han var sjuk för han påpekade det i något avsnitt men inte hade jag trott att det skulle ta slut så abrupt.

Undrar om det var skådisen Peter Martin som ville sluta för karaktären var rätt rolig och jag hade velat ha honom kvar...

2009-11-24 @ 17:03:42
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Cinnamon

Ja jag undrar också om han ville sluta serien, jättesynd för jag gillar Len, riktig mysgubbe :-)

2009-11-24 @ 18:58:05
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: Aki

Usch, det var riktigt hemskt när han dog.

Jag grät som tusan under sången. :(

2009-11-24 @ 19:17:33
Postat av: The Big Blue

Vilken dramatik det varit de senaste dagarna!



Tycker det är såå tråkigt med Len, trodde inte heller att det var sant :(



Är mycket nöjd med att Louise vågade stå upp mot Hari. You go girl!

2009-11-24 @ 19:32:24
Postat av: Erik

"Undrar om det var skådisen Peter Martin som ville sluta för karaktären var rätt rolig och jag hade velat ha honom kvar..."

Vad jag har hört så var inte Peter Martin allt för nöjd med att bli utskriven för gott, han ville dock göra några månaders uppehåll för att vara med i en pjäs.



Personligen tycker jag Peter Martin var rätt begränsad som skådespelare.



Till sist..vilket skådespeleri av gamlingarna idag, främst Shirley Stelfox (Edna) och Meg Johnson (Pearl). De spelade verkligen skiten ur de yngre :)

2009-11-24 @ 21:45:06
Postat av: Lena

Gott att läsa att jag inte var den enda som grät idag. Lite löjligt kanske men man har ju "levt" med Len ett tag nu.



Vill tacka för denna sidan, har inga kompisar som ser på HTG så känns som jag i alla fall har er att dela det med.

2009-11-24 @ 23:17:14
Postat av: Jenny

Visst grät man i soffan idag.

Kan ha varit det bästa avsnittet någonsin! - ja faktiskt.

2009-11-24 @ 23:51:37
Postat av: irene

hej ja idag blir det tomt utan Lenn,,jag har vart inne o Googlat o tittat en sida där någon sett avsnitten i England o vad jag förstår blir det mera snyffft framöver,,,lite dumt att kolla,, men e man nyfiken av naturen så är man tyvärr,,kikade igår men nu hittade jag inte den sidan,,den personen har kanske slutat blogga..ha en jättefin dag idag alla...

2009-11-25 @ 06:50:02
Postat av: irene

fick höra nyss att det blir uppehåll på HTG från den30/11 till den 1/3,,jag chattade med Janne ombudsmannen på tv4,,jösses sååååååå länge.................

irene näääääääääääää nu vart jag sååå ledsen ,,såg att vi /jag ska va utan Hem till gården i MÅNADER,,varför,,,är det inte bättre att vi kommer ikapp dom i England..SNYYYFFT SNYYYFFT........

Janne Andersson TV4 har sänt 400 avsnitt, 140 fler än i England.

2009-11-25 @ 10:03:40
Postat av: Elisabeth

Hörde om upphehållet idag på nyhetsmorgon. Hur ska man klara sig utan detta program så länge???

Kan man inte protestera på något vis?

2009-11-25 @ 10:41:11
Postat av: irene

Tyvärr hjälper det inte....men tycker det är alldeles för långt uppehåll o så fick jag veta ATT DOM SKA SÄNDA bONDE SÖKER FRU I REPRIS ISTÄLLET,,,,,,,,

2009-11-25 @ 11:10:39
Postat av: Sandiza Hotpants

Nu blev jag skitarg när jag läste bland kommentarerna att det ska vara uppehåll så omänskligt länge. Avlider jag under tiden är det tv4s fel, inget snack om den saken.



Sen var det ju så underbart lipigt avsnitt! Edna säger till Len att dom får vara tillsammans i ett annat liv, sen går han och dör! Jag tolkade det som superromantiskt, för dom har ju alltid vart lite sådär mystiska även om dom aldrig fått nåt tillsmammans, tycker dom skulle passat så bra ihop. Men nu kanske, i ett annat liv.



Sen var ju Matthew mer fuckable än vanligt när han GRÄT! SÅ himla sött och sexigt. Mest för the King-brödernas skull jag lipade faktsikt, för att dom är så söta och trasiga nu.

2009-11-25 @ 12:10:55
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Becca

Visst är det typiskt att när det händer något stort på HTG så har sambon fuckat in inspelningen på videon.. (tryckt på timern för det första avsnittet men inte den andra)så jag missade allt som hände igår... jag missade att Len dog:( Typiskt män:P

Tack för att den här bloggen finns så att jag iaf kan läsa ikapp innan jag kommer hem och får titta på dagens HTG:) Jag tror jag får bli lite modernare och skaffa något annat än en video att spela in favoritserien på

2009-11-25 @ 14:39:33
Postat av: Becca

Såg att avsnitten finns på TV4 play... Så jag får se dom när jag kommer hem :D :D :D Nu är jag lika glad över det som att jag fick min vaccinationsspruta mot svinnis idag:D

2009-11-25 @ 14:44:48
Postat av: Adm

Hej alla kommentatorer!

Åhh vad jag blir glad när så många är inne och besöker sidan och kommenterar. Vi är alla ledsna över Lens öde men han dog lycklig.



Tyvärr så har tv 4 sitt uppehåll och det hade jag inte fått veta utan er hjälp. Tack tack!

Även om vi ska ordna allt inför julen så kunde uppehållet varit liiiite kortare tycker jag.



>>>Erik

Han kanske var rätt begränsad i serien men han hade ofta en härligt ironisk ton och det kommer jag sakna. Taskigt att skriva ut honom för alltid bara för att han ville vara lite ledig och göra annat. Andra får ju återkomma emellanåt...

2009-11-25 @ 15:14:17
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Elim

Jag tycker att vi ska protestera. Starta en mailbombning, så de åtminstone börjar sända i januari igen. Varför skulle man vilja se Bonde söker fru i repris, när man kan se NYA avsnitt av HTG.

2009-11-25 @ 16:49:49
Postat av: irene

ja jag håller med dig ELIM,jag kollar nästan aldrig på bonde söker så varför tusingen skulle jag vilja ha reprisen....BOMBA BOMBA tv4 med mail......

2009-11-25 @ 17:38:22
Postat av: Anonym

2009-11-26 @ 10:30:03
Postat av: Adm

>>>Elim & irene

Först läste jag att det skulle börja igen den 3:e jan...men såg sen att det faktiskt står 1/3 =(

Självklart måste vi göra något åt det, inte för att jag tror att det går. Jag tycker det är uselt att man gör ett så långt uppehåll.

2009-11-26 @ 14:28:08
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: T

Åh, vad detta avsnitt var sorligt men snacka om att det var välregisserat. Lens uttåg till Time to say good bye, alla tog av sig hatten när ryktet spreds. Och Betty som klädd som en utomjording... Underbart dramatiskt!!!

2009-11-26 @ 18:32:22
Postat av: marina

Ja den här omgången var verkligen laddad både med avslöjande om Tom Kings mördare och Lens död med fin musik...ja, jag 49 år grät också..

2009-11-29 @ 19:19:23
Postat av: Adm

>>>T & marina

Manusförfattarna kan det här med att skapa laddning och känslor, lite tragikomiskt emellanåt..

2009-11-30 @ 15:51:16
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0